Hvor mange restauranter ejer Food Network Star Guy Fieri?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange restauranter ejer Food Network Star Guy Fieri?
Hvor mange restauranter ejer Food Network Star Guy Fieri?
Anonim

Når du er en stor Food Network-stjerne som Guy Fieri, har du en tendens til at nyde de finere ting i livet. Uanset om det er at få kendte venner, tjene penge på lukrative netværksaftaler eller skrive historie ved at stå for over 100 bryllupper, lever Guy Fieri sit bedste liv, og folk kan ikke lade være med at støtte den elskelige tv-vært.

Fieris tid på tv har gjort ham til en stjerne, men væk fra kameraerne har han gjort noget fremragende arbejde i restaurantspillet. Faktisk ejer stjernen langt flere restauranter, som nogle ville have mistanke om.

Lad os se nærmere på Guy Fieri og se, hvor mange restauranter Food Network-stjernen ejer i øjeblikket!

Guy Fieri Is A Food Network Legend

Efter at have været en Food Network-stjerne i, hvad der føles som evigheder på dette tidspunkt, er Guy Fieri blevet et af de mest ikoniske ansigter, der er opstået fra netværket. Nok, Emeril og Bobby Flay var her først, men ingen af dem får stadig den kærlighed, som Guy Fieri gør.

Fieri var en reality-mester for år tilbage, og at få den sejr er det, der skaffede ham en plads på Food Network. Derfra udviklede han langsomt sine elskede Diners, Drive-ins og Dives, et af de mest populære programmer på tv.

Succesen med den serie fik Fieri til at blive superstjerne. Den ses stadig med glæde af et stort publikum, som endda elsker at gå tilbage og se de klassiske afsnit. Det er oprigtigt et af de bedre reality-tv-tilbud derude, da det handler om at spise noget god mad og have det godt.

Fieri har heldigvis fortsat med at udvide sit imperium på små skærme, og han har lavet en masse andre shows. Ikke nok med det, men han er også blevet en viral sensation med mange memer og videoer, der jævnligt markerer sig på tværs af platforme.

Guy Fieri er dybest set en national klenodie på dette tidspunkt, og med den titel og tv-succes har Guy indkasseret.

Guy Fieri har en enorm nettoværdi

Ifølge Celebrity Net Worth, har Guy Fieri i øjeblikket en latterlig nettoværdi på $50. Manden ved helt sikkert, hvordan man tjener penge, og dette tal vil sandsynligvis fortsætte med at stige, som tiden går.

Lige sidste år underskrev Guy en megaaftale med Food Network, en aftale, der gjorde ham til en af tv's mest succesrige stjerner.

"Guy Fieri, kabel-tvs såkaldte borgmester i Flavortown, underskrev for nylig en ny kontrakt med Food Network for sine populære Diners, Drive-Ins og Dives and Guy's Grocery Games. Det vil betale den kendte kok 80 $ million over tre år, en forhøjelse på 50 millioner dollars fra hans tidligere aftale," rapporterede Forbes.

Det er en stor præmie for netværket at betale, men de forstår tydeligt, hvor værdifuld Guy Fieri er for deres brand.

Forestil dig nu, hvor mange penge han potentielt kunne lande, når denne nuværende aftale er gennemført. Ja, manden kommer ikke til at komme til skade for kontanter på noget tidspunkt.

Guys nettoformue er også forstærket af det faktum, at han har haft usædvanlig succes i restaurantspillet.

Hvor mange restauranter ejer han?

Så, hvor mange restauranter ejer Guy Fieri? Ifølge Wide Open Eats har Guy hænderne fulde med tonsvis af dem!

"Kokken Guy Fieri er en berømt restauratør med et mægtigt restaurantimperium. Mens Guy Fieri-restauranterne startede med Johnny Garlics i Santa Rosa, Californien, kan hans restaurantkæder findes i næsten alle hjørner af kloden nu, fra New York City, hele vejen mod syd. Guy Fieri ejer i øjeblikket 17 mærker og hundredvis af restauranter. Flere af hans restauranter har flere franchises og lokationer," rapporterer webstedet.

Det er en vanvittig mængde restauranter og franchises at eje, og Fieri får det til at se nemt ud, alt imens han har sit varemærkeudseende.

Sitet giver nogle oplysninger om Guys forskellige restauranter, startende med Guy's Burger Joint, som er stjernens "største kæde, med 34 lokationer. Dette inkluderer alle 27 Carnival Cruise-skibe, såvel som lokationer i Mexico, De Forenede Arabiske Emirater og Colombia. Guy's Pig & Anchor er eksklusivt til karnevalsskibe og serverer lækker kødfuld BBQ. Hvis du er på land, har Fieri 2 lokationer af hans bar-b-que joint, kaldet Guy Fieri's Smokehouse i Norfolk Virginia og Louisville, Kentucky."

Det hele kommer fra kun en enkelt kæde, som Fieri ejer. Vi kan ikke engang begynde at forestille os, hvor mange penge disse steder ruller ind.

Guy Fieri lever stort i disse dage. TV var nok mere end nok til at få arbejdet gjort, men restauranterne skulle sikre, at han aldrig skal løfte en finger igen.

Anbefalede: