8 Mindre kendte fakta om Guy Fieris nye aftale på 80 millioner dollars med Food Network

Indholdsfortegnelse:

8 Mindre kendte fakta om Guy Fieris nye aftale på 80 millioner dollars med Food Network
8 Mindre kendte fakta om Guy Fieris nye aftale på 80 millioner dollars med Food Network
Anonim

I en verden af store berømthedsaftaler og kontraktforlængelser er det sikkert at sige, at Guy Fieri lige har vundet en af de største. Det blev for nylig afsløret, at den ekstraordinære kok og den berømte tv-vært netop har nået et nyt højdepunkt i sin karriere efter at have skrevet en kontrakt med hele $80 millioner med The Food Network. Der er meget buzz omkring denne aftale, som har slynget Fieris karriere til et helt nyt niveau og har ændret alle aspekter af hans personlige liv og karriere. Fox Business rapporterer, at selvom meget af dette nye arrangement er blevet holdt skjult, er der et par utrolige detaljer at afsløre…

8 Hans kontrakt låser to af hans shows

Guy Fieri har lige nået et højdepunkt i sin karriere, som han og resten af verden ikke sent vil glemme. Det er ikke hver dag, at nogen indgår en aftale på 80 millioner dollars med et af de største netværk i branchen, så han bruger et øjeblik på at lade det hele synke ind. Guy Fieris nye aftale vil strække sig over fornyelsen af to af hans shows. Takket være hans karismatiske tilgang til tv og hans passion for køkken har Fieri låst sig fast i Guy's Grocery Games og Diners, Drive-Ins og Dives.

7 Denne aftale holder Fieri i rampelyset i 3 år mere

Der er meget lidt jobsikkerhed i underholdningsverdenen… medmindre du er Guy Fieri. Han har lige fået en 3-årig kontrakt, mens han samtidig tilføjede $80 millioner til sin nettoformue, hvilket slet ikke lyder som en dårlig aftale. Han kan nu slappe af ved at vide, at han i de næste tre år vil tjene 27 millioner dollars årligt i en sikker kontrakt, der garanterer ham en masse sendetid. Det betyder, at han er i stand til at bruge de næste 3 år på at vokse og vedligeholde sin egen fanskare og opbygge sit brand med uendelige muligheder for fremtiden.

6 Han er lige blevet den bedst bet alte tv-vært på kabel-tv

Fieris nye aftale er ikke bare velkomne, fantastiske nyheder, han har også formået at skære en ny anerkendelse ind i blandingen ved at blive den bedst bet alte tv-vært på kabel-tv. Der er simpelthen ingen anden vært på noget andet kabel-tv-netværk, der har været i stand til at opnå dette niveau af succes, hvilket giver Fieri en masse pralerettigheder og en titel, der helt er hans egen.

5 Dette repræsenterer en hævning på 50 millioner USD

Denne nye aftale er imponerende i sig selv. Men når man tager et øjeblik på at isolere detaljerne i denne nye kontrakt, som Fieri har indgået, bliver det endnu mere indlysende, hvor forbløffende disse tal egentlig er.

I det væsentlige har Fieri netop modtaget en forhøjelse på 50 millioner dollars, hvilket er et astronomisk tal, som de fleste mennesker ikke engang kan gennemskue, endsige underskrive en kontrakt for. Hans nuværende nettoformue er fastsat til at være omkring 25 millioner dollars, så i det næste år er han klar til at tjene flere penge, end han har haft i løbet af hele sin karriere.

4 Han er lanceret i en ny kategori af kokke

At modtage anerkendelse af denne art er en kæmpe sag for enhver, og det siger meget om Guy Fieris kulinariske færdigheder. Hans talent bliver anerkendt på et helt nyt niveau nu, og han er gået ind i en helt anden kategori af kokke. Han vil nu blive højt værdsat på den måde, som kun de største før ham er blevet identificeret med. Hans legitimationsoplysninger er pludselig mere værdifulde, mere respekterede, og der er ingen tvivl om, at han virkelig har mestret sit domæne.

3 Aftalen vil gavne andre restauratører

Udover den åbenlyse ære, som Fieri tilskrives for at opnå dette niveau af ekspertise i sin karriere, vil denne aftale også give ham muligheden for at fortsætte med at gøre endnu flere gode ting for restauratører i nød. Siden den globale pandemi har så mange restauratører lidt meget, og Fieri har altid været der for at støtte restauranter i nød.

Nu har han tre år mere og langt flere ressourcer til rådighed for ham til at fortsætte med at udføre dette fantastiske arbejde og hjælpe dem i hans branche, som så desperat værdsætter al den hjælp, han giver dem gennem forskellige fonde og støtteinitiativer, såsom Restaurant Employee Relief Fund.

2 Netværket rykker også til nye højder

Fieris nye aftale med The Food Network er uden tvivl gavnlig for ham direkte, men der er et punkt, der er værd at bemærke, og det er, at det er en tovejsgade. Lige så lukrativ som denne aftale er for Guy Fieri og hans familie, er den også enormt gavnlig for netværket. Deres seertal er klar til at stige dramatisk, og de har formået at låse fast en talentfuld kunstner og entertainer med en dokumenteret track record og høj succesrate. Mashed rapporterer, at Fieris Diners, Drive-Ins og Dives har; "genererede mere end $230 millioner i annonceindtægter i 2020 til netværket." Denne form for anerkendelse og varemærkeloyalitet er uvurderlig og hver dollar værd af deres investering i Guy Fieri.

1 Dette baner vejen for forandring til opdagelse

Landskabet i underholdningsindustrien er under forandring, og denne hidtil usete aftale omformer virkelig tv-verdenen, som vi kender den. Det er praktisk t alt uhørt for Discovery at tilbyde en aftale af denne art og dollarværdi til en af deres tv-værter. De topper typisk med syv cifre og over-forlænger ikke kontrakter i denne grad. For at sætte tingene i perspektiv bet alte The Food Network tidligere Emeril Lagasse fra Emeril Live 8 millioner dollars om året for sit hitshow. Efterhånden som Fieri skriver historie, bliver det også et banebrydende øjeblik for fremtidige stjerner.

Anbefalede: