Tom Cruise kaldte selv Paramount Pictures efter et 30-minutters møde og fort alte studiet "We're Making Another Top Gun"

Indholdsfortegnelse:

Tom Cruise kaldte selv Paramount Pictures efter et 30-minutters møde og fort alte studiet "We're Making Another Top Gun"
Tom Cruise kaldte selv Paramount Pictures efter et 30-minutters møde og fort alte studiet "We're Making Another Top Gun"
Anonim

Tom Cruise er ikke enig i hvilken som helst film, for pokker, han takkede nej til en rolle i Iron Man, en der tjente milliarder ved billetkontoret.

I slutningen af dagen skal skuespilleren have en stærk passion og lyst til projektet, heldigvis blev det til virkelighed for Top Gun-efterfølgeren.

Cruise fortsætter med at være enestående, der laver sine egne stunts og tvinger en film til at genoptage visse scener, fordi de ikke var farlige nok, bare spørg Jennifer Connelly. Skuespilleren har sine måder og sandt at sige, han var tøvende med at tackle Top Gun Maverick-projektet.

Lad os tage et kig på, hvordan det hele ændrede sig.

Tom Cruise ville ikke lave endnu en toppistol

Vi forstår fuldstændig, hvorfor Tom Cruise var bekymret over at lave en efterfølger af Top Gun. Originalen var ganske klassisk, og det er ingen nem opgave at manipulere med sådan et projekt.

Skuespilleren indrømmede, at dette var en anmodning fra fans i årevis, men han ønskede ikke at lave en efterfølger bare for at lave den og tjene penge. Skuespilleren vidste, at hvis han ville acceptere, var det nødvendigt at være noget anderledes og mest af alt specielt.

"Det var noget, som Top Gun-folk har bedt om i 36 år, og jeg var ligesom… hvordan skal vi gøre det?" sagde han sammen med 7 News.

“At lave originalen, det var én ting, men hvordan skaber vi noget for at give publikum den samme slags oplevelse? Det var noget, jeg har levet med i mange år."

"Jeg vil gerne underholde publikum, jeg vil give dem, hvad de vil have, men jeg ville ikke bare gøre det bare for at gøre det."

På trods af Cruises forbehold tog instruktøren Joseph Kosinski en stor risiko, idet han fløj til Paris og pitchede ideen, mens skuespilleren skød Mission: Impossible.

Et 30-minutters møde ændrede alt for Tom Cruise og fremtiden for Top Gun

Vi kan kun forestille os, hvad der gik gennem hovedet på Joseph Kosinski, da han ankom til Paris. Instruktøren fik grundlæggende at vide, at han kun havde 30 minutter til at pitche Cruise, og desuden fandt han ud af, at skuespilleren ikke var opsat på at lave endnu en Top Gun.

Instruktøren diskuterede dagen sammen med Polygon, "Jeg havde dybest set 30 minutter til at pitche denne film, hvilket jeg ikke var klar over, da vi fløj over. Men da jeg kom dertil, fandt jeg ud af, at Tom virkelig ikke havde ønsker at lave endnu en Top Gun."

Ikke kun var pitchet en succes, men Cruise endte med at ringe til studiet selv i slutningen af det, noget der blæste alle i rummet omkuld.

"Og ved slutningen af banen tog han telefonen, han ringede til chefen for Paramount Pictures og sagde: "Vi laver endnu en Top Gun." Det er ret imponerende at se kraften i en rigtig filmstjerne i det øjeblik."

Det var et kæmpe øjeblik for alle involverede, og i sidste ende var det manuskriptet og hvor ægte det kom frem, der virkelig betog stjernen.

The Honesty In The Top Gun Maverick-manuskriptet fik Tom Cruise til at se

Heldigvis for Joseph Kosinski havde instruktøren tidligere arbejdet med Tom Cruise, og derfor vidste han, hvordan han skulle pitche skuespilleren. Instruktøren lagde vægt på følelser og karaktererne. Cruise havde en påskønnelse af dette element, især når det kom til den ærlighed, der kom på tværs af siderne.

"Jeg tror helt ærligt, at det var det element, der virkelig greb Tom, fordi det gav ham en følelsesmæssig grund til at vende tilbage til denne karakter."

Cruise elskede også ideen om at finde Maverick, og hvad han havde lavet efter al denne tid, "Hvad har Maverick lavet? Du ved, hvor finder vi ham?"

"Og det er en slags min egen passion, du ved, at komme igennem og pitche Darkstar-sekvensen [i begyndelsen], bare være en person, der altid har elsket fly og rumfart og studeret rumfartsteknik og maskinteknik og elsket De rigtige ting. Så ideen om at finde ham som testpilot på den bløde kant af, hvad der er muligt, forekom mig som den perfekte måde at finde ham på, og Tom elskede det."

Det hele lykkedes for Cruise og Top Gun Maverick-teamet, da filmen var en stor succes trods de store forventninger.

Surrealistisk at tro, at det hele startede takket være en 30-minutters pitch mellem optagelserne.

Anbefalede: