Hvorfor Tim Allen besluttede at "blive ude" af Pixars nye lysår

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Tim Allen besluttede at "blive ude" af Pixars nye lysår
Hvorfor Tim Allen besluttede at "blive ude" af Pixars nye lysår
Anonim

I løbet af sin berømte historie har Pixar været kendt som det førende animationshus i USA. Studiet slog sig sammen med Disney og ændrede animation for altid i 1990'erne, og siden da har det bragt utallige hitfilm.

Toy Story var dets første hit, og mens Tim Allen udt alte Buzz Lightyear i disse film, valgte studiet at hente Chris Evans til Buzzs soloeventyr, Lightyear. Evans var spændt på at tage tøjlerne fra Allen, men indtil videre har filmen synket ved billetkontoret.

For nylig hoppede Allen ind i overskrifterne med, hvad han havde at sige om projektet, og vi har alle detaljerne nedenfor!

Tim Allen er den originale stemme for Buzz Lightyear

I 1995 kom Tim Allen og Tom Hanks sammen til Toy Story, den første film lavet af Disney og Pixar. Der var med rette ikke noget lignende på det tidspunkt, og denne animerede film ændrede genren fuldstændig for altid.

Hanks og Allen var store stjerner i deres egen ret, og de var dynamiske sammen i filmen. Allen spillede Buzz Lightyear, og hans unikke levering og komedi var det perfekte match for Space Ranger, der landede i Andys værelse.

Fra det tidspunkt blev Buzz en af Allens største karriereroller. Han lagde stemme til karaktererne i alle fire Toy Story-film, og lånte endda sin stemme til franchisespil og korte segmenter. Selvom han ikke udt alte Buzz til enhver lejlighed, var der ingen tvivl om, at Allen og karakteren var synonyme med hinanden.

Allen gjorde et strålende stykke arbejde som Buzz Lightyear i mange år, men til Disney og Pixars seneste film med Space Ranger blev stemmekoncerten overdraget til en MCU-superstjerne.

Chris Evans tog over for 'Lightyear'

Da Lightyear blev annonceret første gang, var fans chokerede over at se, at Buzz fik sin egen film. Som om det ikke var chokerende nok, blev fansene også overraskede over at høre, at Chris Evans ville give udtryk for den ikoniske karakter.

I et interview bemærkede skuespilleren, at det var svært at få stemmen ned, da han var nødt til at undgå at lave et Tim Allen-indtryk.

"Første gang du skal lave den ikoniske linje, 'To Infinity and Beyond…', laver du bare et skamløst Tim Allen-indtryk. Det er skræmmende. Men Angus [MacLane, filmens instruktør] og alle andre hos Pixar var så samarbejdende, og du lod dem på en måde guide dig. Til sidst føler du dig tryg nok til at lave dine egne spor i sneen og finde din egen fortolkning, mens du stadig bruger Tim Allen som planen," sagde han.

I løbet af månederne fortsatte hypen for filmen med at vokse, og de fleste havde mistanke om, at den ville knuse konkurrencen ved sommerbilletten.

Mens Evans gjorde et godt stykke arbejde som Buzz, lykkes det ikke Lightyear at tage fart ved billetkontoret, og det ligner en sjælden Pixar-fejl.

Tim Allen har stort set været tavs om det hele, men for nylig kom han med nogle kommentarer om filmen, og han trak ikke slag med sine tanker.

Hvad Tim Allen sagde om den nye film

Så, hvad har Tim Allen at sige om Lightyear? Nå, som du kan forestille dig, t alte den tidligere Toy Story-stjerne ikke så kærligt om det lille, han havde set.

Ifølge Yahoo sagde Allen: "Jeg har holdt mig ude af det her. Vi t alte om det for mange år siden … men den brass, der lavede de første fire film, er ikke dette. Det er et helt nyt hold, der virkelig havde intet at gøre med de første film."

Skuespilleren ville derefter tale om, hvordan den nye film ikke har meget at gøre med det legetøj, folk lærte at kende.

"Der er virkelig ingen Toy Story Buzz uden Woody. Jeg er ikke sikker på, hvad ideen er - jeg er en plot fyr. Det ser ud til at være en stor eventyrhistorie, og som jeg kan se, er det ikke en stor eventyrhistorie. Det er en vidunderlig historie, den ser bare ikke ud til at have nogen forbindelse til legetøjet. Det har intet forhold til Buzz," fortsatte han.

Til en vis grad er det fuldstændig forståeligt at høre disse ord fra Tim Allen. Manden var ansvarlig for at hjælpe Buzz Lightyear med at blive et kendt navn, og denne film har stort set været forvirrende for fans, som ikke er helt sikre på, hvad det er, og hvordan det rent faktisk hænger sammen med de tidligere Toy Story-film.

Lightyear formår ikke at imponere flertallet, hvilket betyder, at vi sandsynligvis ikke vil se flere Toy Story-spin-offs. Hvis Disney går den vej, bør de nok holde sig til den originale stemmeskuespiller for at undgå en vis forvirring.

Anbefalede: