Tyrese købte engang sin 8-årige datter en hel ø, her er hvordan det hele gik ned

Indholdsfortegnelse:

Tyrese købte engang sin 8-årige datter en hel ø, her er hvordan det hele gik ned
Tyrese købte engang sin 8-årige datter en hel ø, her er hvordan det hele gik ned
Anonim

Når du er rig og berømt, er det meste ikke tilladt. Berømtheder har brugt massevis af penge på uhyrlige ting i årevis. Uanset om de er en MMA-superstjerne, en populær skuespiller eller en af de bedste musikere i live, elsker rige mennesker at bruge penge på uhyrlige ting.

Tyrese Gibson har været berømt og velhavende i årevis, og han er ikke fremmed for at bruge et væld af kontanter. Faktisk lavede han for mange år siden bølger, da han annoncerede, at han købte sin datter en hel ø.

Lad os tage et kig på Tyrese og hans overdådige køb til hans dengang 8-årige barn.

Tyrese har haft en succesfuld karriere

Tyrese Gibson, der har været involveret i sang og skuespil siden 1990'erne, er en performer, som millioner af mennesker rundt om i verden er bekendt med. Han har fundet succes i hvert eneste foretagende, han har prøvet, hvilket har hjulpet ham til at blive en berømt og mangeårig figur i Hollywood.

I løbet af sin musikkarriere ville Gibson fortsætte med at sælge over 3 millioner albums, hvilket er ret imponerende. Det er en del år siden hans sidste album, Black Rose, selvom det ser ud til, at han har et nyt album på vej.

På det store lærred har Tyrese Gibson udført en masse succesfuldt arbejde. Baby Boy fra 2001 var en fin start, men i 2003 ændrede alt sig for skuespilleren, da han spillede Roman Pearce for første gang i filmen 2 Fast 2 Furious. Derfra blev tingene taget til et andet niveau.

Gibson har været fast inventar i Fast & Furious-serien siden 2003, men han har også medvirket i andre hitfilm. Han har været i film som Four Brothers, Transformers, The Christmas Chronicles 2 og endda Morbius fra 2022, som er mere en meme end noget andet.

Efter flere år i branchen har Tyrese samlet en respektabel formue, som enhver person ville være heldig at have

Hans nettoværdi er $6 millioner

Ifølge Celebrity Net Worth er Tyrese i øjeblikket $6 millioner værd. Dette er ikke så meget som nogle af hans berømte medstjerner, men at være millioner af dollars værd ville være en god forandring for millioner af mennesker derude.

Selv om der er lidt kendt om, hvor meget han tjener pr. billede, forestiller vi os, at Fast & Furious-franchisen betaler ham godt. Han har trods alt eksisteret i årevis nu, og Vin Diesel er kendt for at tage sig af sin familie.

Der var et tidspunkt, hvor skuespilleren ramte nogle hårde økonomiske tider, som afslørede nogle interessante ting om hans penge og forbrugsvaner

I en retssag omkring dette tidspunkt anførte Tyrese sin månedlige indkomst til $105.000, hvilket lyder af meget, men desværre anførte han også sine månedlige udgifter som $107.000. Tyrese hævdede endvidere at have kun $900, 000 i banken og ejendomsaktiver til en værdi af 1,7 millioner dollars. Han skyldte også sine advokater omkring 133.000 dollars, skriver Celebrity Net Worth.

Som andre berømtheder før ham har Tyrese tidligere foretaget nogle uhyrlige køb. På et tidspunkt trak skuespilleren overskrifter, da det blev opdaget, at han købte en hel ø til sit barn, der kun var otte på det tidspunkt.

Han købte engang sit barn en ø

Ifølge Essence, "holder Tyrese Gibson sig ikke tilbage, når det kommer til gaveuddeling. I et nyligt interview med E ntertainment Tonight t alte Gibson om sin 8-årige datter, Shayla, som han for nylig var med til -skrev en bogserie med. På spørgsmålet om, hvad han vil give hende til jul, havde "Fast and Furious"-stjernen ikke meget at sige, men han sagde, at han for nylig gav hende den mest overdådige gave nogensinde: hendes egen ø."

Det er rigtigt, skuespilleren købte en hel ø til sit barn.

Han fortsatte med at sige: "Kan ikke sige [hvor]. Hun ved alt om det, og øen hedder Love Island. Jeg lægger den snart op på min Facebook."

Som du kan forestille dig, var folk fuldstændig overbeviste om, at Gibson ville slippe penge på en hel ø, men sådan er livet, når man er rig og berømt. Tyrese er trods alt næppe den første skuespiller, der bruger penge på en privat ø. Stjerner som Celine Dion, Faith Hill og endda Johnny Depp har alle købt øer til sig selv. Det er ikke almindeligt i sig selv, men det er ikke uhørt.

Tyrese har ikke sagt meget om øen, siden han købte den, og fans er stadig nysgerrige efter at vide mere om øen, som han havde med til sit barn. Forhåbentlig kommer hun til at tage afsted og nyde det en dag.

Anbefalede: