Hvad Kendra Wilkinsons eks Hank Baskett virkelig laver nu

Indholdsfortegnelse:

Hvad Kendra Wilkinsons eks Hank Baskett virkelig laver nu
Hvad Kendra Wilkinsons eks Hank Baskett virkelig laver nu
Anonim

Model Kendra Wilkinson blev berømt som en af Hugh Hefners kærester takket være reality-tv-programmet The Girls Next Door, som hun medvirkede i sammen med Hefners andre veninder Holly Madison og Bridget Marquardt. Wilkinson forlod showet i 2009, da hun besluttede at starte et nyt liv med den amerikanske fodboldspiller Hank Baskett.

Men, som fans sikkert ved, endte Wilkinson og Baskett med at skilles næsten et årti senere, og i dag ser vi nærmere på, hvad den tidligere atlet har gang i. Fra hvad han har lavet, siden han trak sig tilbage fra amerikansk fodbold, til hvad hans forhold til hans børn og Kendra Wilkinson er i dag – bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

Hvor er Hank Baskett nu?

Efter at være blevet skilt fra Kendra Wilkinson, besluttede Hank Baskett at leve et mere privat liv, hvilket helt sikkert var en ændring i forhold til, hvad hans fans var vant til. Den amerikanske fodboldspiller gik på pension i 2011, og i modsætning til de fleste spillere i hans fag - besluttede Baskett sig for ikke at forfølge en karriere med at analysere spil på tv, i stedet blev han partner for HBCustoms, et videospilkonsolfirma.

Alle, der følger den tidligere atlet på Instagram, ved, at hans feed for det meste består af sponsorerede opslag, hvor han deler mærkets seneste produkter. Ifølge HBCustoms hjemmeside laver mærket skræddersyede pc'er, der bruger "de nyeste teknologier med det højeste niveau af tilpasning og opmærksomhed på detaljer." I skrivende stund har Hank Baskett over 277.000 følgere på den populære platform for fotodeling på sociale medier.

Hank Baskett har to børn med Kendra Wilkinson

Hank Baskett og Kendra Wilkinson blev gift den 27. juni 2009 på Playboy Mansion. Sammen har Baskett og Wilkinson en søn, Henry Randall "Hank" Baskett IV, der blev født den 11. december 2009, og en datter Alijah Mary Baskett, der blev født den 16. maj 2014. Under deres forhold var de to i centrum for to reality tv-shows - Kendra, der blev sendt fra 2009 til 2011, samt Kendra on Top, som blev sendt fra 2012 til 2017. Desværre holdt Baskett og Wilkinsons forhold ikke, og parret blev skilt i 2018. Udover at dele sponsoreret indhold på hans Instagram-profil, Han Baskett poster også ofte billeder af sine børn. I skrivende stund bor den tidligere atlet i Voorhees Township, New Jersey.

I et interview med People indrømmede Kendra Wilkinson, at der ikke er noget ondt blod mellem de tidligere ægtefæller. "Vi er begge ikke perfekte mennesker," sagde Wilkinson. "Måske var vi bare for unge. Og det er okay. Jeg elsker stadig Hank. Han er sådan et godt menneske. Men nogle gange slutter det bare." Reality-tv-stjernen og -modellen indrømmede, at co-forældre ikke har været let at vænne sig til. "Det var en hård start for mig at vænne mig til det," indrømmede hun. Jeg vidste ikke, hvordan jeg ikke skulle få mine børn. Jeg ville græde, når jeg ikke var sammen med dem."

Det ser ud til, at de to stjerner ikke kunne klare tingene, men de er i stand til at værdsætte de gode stunder, de delte. "Hank er en fantastisk person, og jeg er så heldig at have været gift med ham," sagde Wilkinson. "Han er den bedste far. Og for at være ærlig, så bliver det svært at finde en anden mand som ham, fordi barren var sat så højt."

Den dag nyheden brød ud om deres adskillelse, åbnede Kendra Wilkinson op om sine følelser i en Instagram-historie ved at sige "Ti år. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne. Det var ikke godt nok. Jeg vil altid elske ham. Mit hjerte vil altid være åbent for ham. Jeg troede på ham for evigt. Det gjorde jeg virkelig. Det er vist bare ikke meningen. Jeg er så bange. Jeg er nødt til at blive stærk for mine børn." Playboy-stjernen tog også til Twitter for at udtrykke, hvad hun gik igennem. "I dag bliver den tristeste og mest skræmmende dag i mit liv. I dag skal jeg være den stærkeste, jeg nogensinde har været. I dag begynder min genfødsel," tweetede Wilkinson.

Tilbage i 2020 afslørede en kilde tæt på de to til Us Weekly, at de tidligere ægtefæller har formået at finde en rutine, der fungerer for dem. "Hende og Hank har været forældre rigtig godt sammen gennem hele [sundhedskrisen] og har været det i et stykke tid nu," sagde kilden. "Hun har sine uger til og fra med børnene, og hun er bare glad for, at hendes børn er sunde og et fantastisk sted."

Anbefalede: