Fra David Bowie til Garth Brooks: Disse superstjerner har musikalske alter-egoer

Indholdsfortegnelse:

Fra David Bowie til Garth Brooks: Disse superstjerner har musikalske alter-egoer
Fra David Bowie til Garth Brooks: Disse superstjerner har musikalske alter-egoer
Anonim

Når det kommer til at bygge et brand eller et navn til dig selv i musikverdenen, er de fleste superstjerner tilfredse med at svælge i alt det, der følger med en enkelt identitet. Der er dog nogle få udvalgte kunstnere, der har overskredet en enkelt identitet eller personlighed af et utal af årsager og dermed vælger at blive til noget mere. Hvad er bedre end én? … Øh, to.

En kunstners valg om at adoptere et musikalsk alter ego kan komme fra et ønske om at eksperimentere med musikgenrer, som norm alt ville være udelukket, eller blot et værktøj til kunstnerisk vækst /udtryk. Uanset hvad sagen måtte være, er her en liste over kunstnere, der har gjort det til deres mission at pryde verden med en helt anden version af sig selv. Lad os gøre denne ting, skal vi?

10 Ziggy Stardust (David Bowie)

David Bowie er uden tvivl en af de mest produktive musikere i det 20. århundrede, der pumper store hits ud, mens han genererer bjerge af penge (hvilket han stadig gør, omend posthumt). Det var dog hans genopfindelse som Ziggy Stardust, der gjorde Bowie til en styrke at regne med. Ifølge Rollingstone.com havde Bowie dette at sige om sit bizarre rum-inspirerede alter ego: "Det, jeg gjorde med min Ziggy Stardust, var at pakke en tot alt troværdig, plastisk rock & roll-sanger - meget bedre end Monkees nogensinde kunne fremstille. Jeg mener, min plastik rock & roller var meget mere plastik end nogen andres. Og det var det, der var brug for dengang."

9 Star Child (George Clinton)

George Clinton anses af mange for at være en af innovatørerne og ophavsmændene til Funk. Men lige så excentrisk som "Atomic Dog"-kunstneren var, var den ikke funky nok. Således adopterede Clinton den fremmede messias-persona Star Child. Star Child blev introduceret i sangen "Mothership Connection" og fortsatte med at give lytterne en smag af intergalaktisk funk.

8 Percy Thrillington (Paul McCartney)

Der er få bands derude, der er mere ikoniske for det musikalske landskab, for ikke at nævne popkulturen, end The Beatles. De fantastiske fire er ansvarlige for flere hits end de fleste af deres samtidige, hvor størstedelen er skrevet af John Lennon og Paul McCartney. introducerer verden til Percy Thrillington I et citat fra the-paulmccartney-project.com forklarede kunstneren, hvor alter egoet kom fra, "Så vi opfandt det hele, Linda og jeg, og vi gik rundt i det sydlige Irland og fandt en fyr på en mark, en ung landmand, og spurgte, om han havde noget imod at lave nogle fotografiske modeller for os. Vi ville finde en, som ingen overhovedet kunne spore, bet alte ham den gældende takst og fotograferede ham på en mark, iført en sweater og derefter iført en aftendragt. Men han så aldrig Percy Thrillington nok ud."

7 Camille (Prince)

Princes evne til at blande funk-, rock- og soulmusik til en dejlig musikalsk gryderet var en af de mange ting, der var ansvarlige for "Little Red Corvette"-sangerens opståen til musikalsk superstjerne. Et lilla ladet, sex-besat, Telecaster-svingende billede var dog ikke nok for den afdøde kunstner, der besluttede at skabe alter egoet ved navn Camille Historien om Princes kvindelige alter ego, Camille, begyndte med et uudgivet album fra 1986. For dem, der er nysgerrige efter at høre Prinsens Camilles værk, glæd jer! Det uudgivne album har fået grønt lys til at blive udgivet.

6 Makaveli (Tupac Shakur)

Tupac, 2pac, Makaveli? Ja, manden, der utvivlsomt var en af de største hiphop-kunstnere i sin generation og en pioner inden for genren, antog også en dobbelt identitet. Makaveli blev skabt ud fra "I ain't mad a cha"-rapperens kærlighed og respekt for idealerne fra Niccolò Machiavelli, en italiensk diplomat fra det 15. århundrede. Den afdøde rapper ville debutere sit alter ego i 1996's The Don Killuminati. Albummet var det sidste, der blev udgivet før rapperens alt for tidlige død på Vegas Strip.

5 Chris Gaines (Garth Brooks)

Garth Brooks' status som country-superstjerne er utvivlsomt. Country-verdenen var dog noget begrænset for "Ain't Going Down"-sangerinden. Ud af et ønske om at udtrykke sig i en anden musikgenre, adopterede Brooks alter egoet af Chris Gaines. Chris Gaines var Brooks' måde at boltre sig i moderne samtidsmusik og kom komplet med baggrundshistorie og historie. var indstillet til at blive vist i The Lamb, som var en film, der aldrig så dagens lys.

4 8 (Corey Taylor)

Corey Taylors alter ego som hovedvokalist i metalbandet og stoltheden af Des Moines, Slipknot, er sandsynligvis mere kendt end hans sande identitet (eller i det mindste var). Faktisk er kunstnerens afmaskede ansigt nu blevet kendt med hans Stone Sour-værk og solo-udflugter, men "30/30/150"-sangerens berygtede 8 alter ego er uden tvivl hans mest ikoniske se.

3 4 (Jim Root)

Ligesom bandkammeraten Corey Taylor (og resten af Slipknot, for den sags skyld), Jim Roots dobbelte identitet, den truende maske-bærende 4,kan ses bære sin karakteristiske Fender Jazz-mester (han har også en karakteristisk Charvel på vej), mens han er på scenen med sine Slipknot-brødre.

2 Roman Zolanski (Nicki Minaj)

Nicki Minaj er kendt for mange ting, såsom hendes forskellige excentriciteter og farverige adfærd. Og selvom Minaj kunne have domineret denne artikel med sine mange, mange alter egoer, er "Pound The Alarm"-sangerindens dobbelte identitet Roman Zolanski,LGBTQ-medlem og bosiddende i det glade England den mest berømt for sine mange personligheder (og sangerindens personlige favorit).

1 Sasha Fierce (Beyoncé)

Længe før Beyoncé annoncerede sit første album i seks år, var der Sasha Fierce, der dukkede op for første gang på albummet med titlen: I Am… Sasha Fierce, Fierce,var alter egoet for "Crazy In Love"-sangerinden. I et interview på Oprah Winfrey Show, t alte Knowles om, hvem Sasha Fierce er, "Når jeg tager mine stiletter på, når … lige før, hvor du er nervøs, og den anden ting tager over for dig." Knowles ville yderligere tilføje: "Så dukker Sasha Fierce op i min kropsholdning og i den måde, jeg taler på, og alt er anderledes."

Anbefalede: