Hvordan TikTok, Halsey og Stranger Things hjalp Kate Bush med at blive berømmelse igen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan TikTok, Halsey og Stranger Things hjalp Kate Bush med at blive berømmelse igen
Hvordan TikTok, Halsey og Stranger Things hjalp Kate Bush med at blive berømmelse igen
Anonim

De første syv afsnit af den længe ventede fjerde sæson af Stranger Things havde premiere på Netflix den 27. maj. Denne sæson bød på flere nye karakterer: Jamie Campbell Bower som den venlige ordensmand, Joseph Quinn som Eddie Munson, Eduardo Franco som Argyle og Tom Wlaschiha som Dmitri Antonov. Mange af disse nytilkomne er siden blevet fanfavoritter. Uden at give for meget væk, er det sikkert at sige, at den nye sæson var værd at vente på.

For at fortsætte seriens hyldest til 80'erne, er det kun passende, at det ville gøre Kate Bushs 80'er-sang "Running Up That Hill" endnu mere populær, end den var, da den blev udgivet første gang."Running Up That Hill" spiller en vigtig rolle i denne sæson af Stranger Things, især for karakteren Max Mayfield, da de nu gymnasieelever står over for et andet ondt monster. Til stor begejstring for Kate Bush synes Stranger Things-seere at elske sangen lige så meget som Mayfield gør i serien.

8 Hvem er Kate Bush?

Kate Bush er en engelsk sangerinde. Hun lærte sig selv at spille klaver som barn, og hun udgav sit første album, The Kick Inside, da hun kun var 19. Dette album indeholdt hendes første hitliste "Wuthering Heights". Hun har siden udgivet andre albums, herunder Lionheart, Never for Ever, The Dreaming, Hounds of Love og The Sensual World.

7 "Running Up That Hill" blev oprindeligt udgivet i 1985

"Running Up That Hill (A Deal with God)" var på Bushs femte album Hounds of Love. Hun producerede selv albummet. Nu hvor sangen har været med i Stranger Things, er "Running Up That Hill" blevet Bushs første top ti single i USA. Den lå også som nr. 1 i Norge og Østrig.

6 Hvad handler "Running Up That Hill" egentlig om?

Kate Bush fort alte Richard Skinner på Radio 1, at sangen handler om at forsøge at finde en måde at få mænd og kvinder til at forstå hinanden. Hun sagde, "en mand og en kvinde kan ikke forstå hinanden, fordi vi er en mand og en kvinde." Så sangen handler om at lave en "aftale med Gud" for at "bytte hinandens roller" for at opnå forståelse. Sangens indslag i Stranger Things har nu givet den mulighed for at få en ny betydning og betydning for både nye og gamle Kate Bush-fans.

5 Kate Bush skal godkende, hvordan hendes sang blev brugt i fremmede ting

The Duffer Brothers, skaberne af Stranger Things, har arbejdet tæt sammen med Bush for at bede om tilladelse til at bruge hendes sang gennem hele serien. Ross Duffer fort alte Empire Magazine, "Vi bliver ved med at vende tilbage til hende, som 'Kan vi bruge sangen her? Hvad med her? Jeg håber ikke, vi er irriterende!'" Bush var nødt til at godkende og se hver scene, hvor hendes sang blev brugt i serien. Da sangen også vil blive vist i anden del af denne sæson, ved Kate Bush allerede, hvordan denne sæson vil ende.

4 Hvor populær var Kate Bushs "Running Up That Hill", da den blev udgivet første gang?

Da den oprindeligt blev udgivet, var "Runnng Up That Hill" den første single fra Hounds of Love. Selvom den nåede til top 10 på hitlisterne internation alt, nåede den kun til nr. 30 på Billboard Hot 100. Den er i øjeblikket steget til nr. 4 og slutter sig til Harry Styles, Jack Harlow, Future og Lizzo i top fem.

3 "Running Up That Hill" er blevet vir alt på TikTok

Stranger Things-fans og TikTok-brugere har fået "Running Up That Hill" og en række remixes til at gå vir alt på den populære sociale medie-app. Sangere på appen har også lagt covers ud af den. Even Stranger Things-stjernen og den ivrige TikTok-bruger Noah Schnapp har kommenteret sangens nye popularitet på TikTok. Andre TikTok-trends er kommet ud af sæson 4, men de vil sandsynligvis ikke give meget mening, før du ser den nye sæson.

2 Hvad har Kate Bush sagt om den nye popularitet af "Running Up That Hill?"

På sin hjemmeside har Kate Bush udtrykt sin begejstring og påskønnelse for sin sangs stigende globale popularitet. Hun kommenterede: "Det hele er så spændende!" Hun udtrykte også sin påskønnelse til fans af sangen og for Duffer Brothers for at have valgt hendes sang til at blive vist i fjerde sæson.

1 Hvem har dækket "Running Up That Hill" siden udgivelsen?

En hel del kunstnere har dækket Kate Bushs "Running Up That Hill". Det britiske rockband Placebo udgav et langsommere cover af hittet tilbage i 2006. Den amerikanske sangerinde Meg Myers udgav et cover i 2019. For nylig lavede Halsey et livecover af denne sang på Governors Ball Music Festival i New York City.

Anbefalede: