Twitter er overbevist om, at Zendaya er gravid (& Hun reagerer)

Indholdsfortegnelse:

Twitter er overbevist om, at Zendaya er gravid (& Hun reagerer)
Twitter er overbevist om, at Zendaya er gravid (& Hun reagerer)
Anonim

Zendaya og Tom Holland er et af de mest omt alte par i Hollywood, men parret er kendt for at holde deres romantik privat. Zendaya følte sig dog tvunget til at svare, efter at et vildt internetrygte begyndte at antyde, at hun var gravid.

Som Us Weekly forklarer, gik en TikTok-video vir alt, efter at den indeholdt et falsk opslag, der fik det til at virke, som om Zendaya postede en ultralyd på sin Instagram. Klippet klipper derefter til en video af Kris Jenner, der danser til "Lady Marmalade", som er en almindelig overgang i prankvideoer på sociale medier.

TikTok-videoen er siden blevet slettet, men ikke før den vakte vanvid på Twitter blandt folk, der mener, at Instagram-opslaget var ægte.

“Zendaya gravid! Jeg er så glad for hende og Tom! Gode nyheder!!" en person tweeted. En anden skrev: "Zendaya GRAVID?? Jeg faldt lige på knæ i en Walmart."

Zendaya Denied Hun er gravid med Toms baby

Rumset på Twitter var højt nok til, at Zendaya kunne få nys om det, hvilket fik hende til at reagere for at opklare rygterne. "Se nu, det er derfor, jeg holder mig væk fra Twitter," skrev hun på sin Instagram-historie. "Bare at finde på ting uden grund … ugentligt."

Tom og Zendaya mødtes oprindeligt i 2016, mens de filmede Spider Man: Homecoming. De er blevet til kærlighedsinteresser i Spider-Man: Far From Home (2019) og Spider-Man: No Way Home (2021).

Romantiske rygter begyndte at cirkle hurtigt, efter at skuespillerne blev aquatinted, men deres forhold blev ikke bekræftet før sommeren 2021, da billeder af parret kysser blev offentliggjort.

På trods af at de holder deres forhold privat, er Tom og Zendaya tydeligvis seriøse omkring hinanden. I februar blev det rapporteret, at parret havde købt et hjem til $4 millioner sammen i Toms hjemby Thames i Det Forenede Kongerige.

Insideren tilføjede, at parret sandsynligvis ikke flytter ind i hjemmet før senere på året, før renoserne er færdige.

Zendaya har ikke været bange for at give udtryk for sin påskønnelse af Tom for nylig. I april krediterede hun sin kæreste for at have hjulpet hende med at filme hårde Euphoria-historier. "Jeg synes, det er fantastisk at have den støtte og kærlighed omkring dig, fordi du har brug for det," fort alte Zendaya. "Dette er ikke et nemt job, så det er godt at have det for at frigøre dig fra det nu og da."

Fans har været højtråbende om at have Tom til at gæste medvirke på Euphoria, så måske er det kun et spørgsmål om tid!

Anbefalede: