Tom Cruises kost virker som en umulig mission, her er hvad skuespilleren spiser

Indholdsfortegnelse:

Tom Cruises kost virker som en umulig mission, her er hvad skuespilleren spiser
Tom Cruises kost virker som en umulig mission, her er hvad skuespilleren spiser
Anonim

Når han nærmer sig 60'erne, har Tom Cruise stadig ingen interesse i at undgå stunts og bruge fancy CGI i stedet. Skuespilleren handler om de reelle farer involveret, Jennifer Connelly lærte alt om det i Top Gun Maverick, især under en bestemt sejlerscene.

Fans er imponeret over, hvordan skuespilleren fortsætter, og aldringsprocessen rammer næsten ikke. Vi tager et kig på, hvad han laver uden for kameraet, og den påståede diæt, han følger. Hvis man skal tro på kalorierne, ville Cruises spisevaner gøre enhver elendig meget hurtigt.

Tom Cruise fortsætter med at vise ingen tegn på at sænke farten

I en alder af 59 fortsætter Tom Cruise med at tale om byen i Hollywood. Ikke alene er han et tidløst vidunder, men hans arbejdshastighed er ikke faldet en smule. For Top Gun gav skuespilleren alt, og det omfattede at udføre sine egne stunts. Dette kan være en årsag til, at skuespilleren fortsætter med at ældes omvendt.

"Jeg elsker at arbejde med historien og karaktererne. Stuntene, hver gang, bliver vi ved med at presse os selv hårdere og hårdere. Og de er stunts, så der er altid en fare ved at gøre dem, men det har jeg heldigvis ikke havde et problem. Jeg har aldrig gået glip af en arbejdsdag i min karriere. Jeg er der altid tidligt. Og jeg træner meget hårdt, og vi forbereder os meget omhyggeligt til hver enkelt."

Ikke kun giver han alt under film, men bag kulisserne presser skuespilleren det lige så hårdt. Cruises arbejde ser ud til at betale sig, bogstaveligt t alt, da Top Gun måske overgår $1 milliard-grænsen på verdensplan, noget der er uhørt i dag og alder, især med alle de tilgængelige streamingtjenester. Til Cruises ære var han fast besluttet på ikke at streame filmen og sætte den i biografen. Det er klart, at beslutningen har givet pote.

Tom Cruises påståede kalorier ser ud til at være ekstremt lave

Vi er ikke helt sikre på, hvor opdaterede disse tal er, men hvis vi skal tro på dem, spiser Tom Cruise ifølge Men's He alth 1.200 kalorier om dagen… hvilket er ret skandaløst. Som om det ikke er svært nok, indeholder den Beckhman-udtænkte diæt tilsyneladende næsten ingen kulhydrater sammen med rene proteinkilder, som er frisklavede uden konserveringsmidler.

Vi kan se, at Cruise måske trækker disse typer kalorier ud i et par uger på vej til en film, men at gøre det på en regelmæssig basis lyder bare usundt, mere end det er sundt. I betragtning af hvor aktiv Cruise er tændt og slukket, bliver disse kalorier desuden så meget sværere at vedligeholde - hans forbrændingshastighed pr. dag må være sindssyg. Lad os se det i øjnene, Tom ligner ikke den slags fyr, der sidder og tager det roligt…

Nogle tænker måske, ja, måske giver sukker ham et kick med hans frugtindtag, men ja, det er tilsyneladende også minimeret. Efter alt at dømme spiser Cruise protein, grønt og sundt fedt for at holde ham mæt, som avocado.

I virkeligheden tror vi, at disse tal kan være forældede. I betragtning af hans aktivitetsniveau og træning er det sandsynligt, at det laveste kalorieindtag, han nogensinde kommer til at stå over for, er 1.800, igen blandet med lavere kulhydrater om dagen, sandsynligvis mellem 100 gram til 150 gram.

Træningsaspektet for Top Gun var ikke nemt

De 1.200 kalorier om dagen er så meget sværere at forstå, når man vurderer Toms intense træningsstil. Skuespilleren indrømmede sammen med People, at det ikke var nogen let opgave at få castet klar til Top Gun.

"Vi arbejdede sammen med flåden og Top Gun-skolen for at formulere, hvordan man praktisk skyder det. For hvis vi gør det, flyver vi i F-18'erne."

Cruise designede de fleste af øvelserne selv sammen med en undervandsaktivitet. Skuespilleren kaldte selv øvelserne for udfordrende.

Selv om hans taktik virker ekstrem, elsker Tom det faktum, at han altid er i stand til at blive ved med at skubbe på konvolutten, når fans tror, at han endelig vil bremse tingene. "Hver gang jeg laver en "Mission"-film eller andre film, ser folk lidt på mig og siger: "Nå, hvad nu? Hvad er det næste?" Jeg tror, der altid vil være et andet bjerg. Jeg tror, der altid er noget i vente."

Når han nærmer sig 60'erne, vil Cruise se ud, som om han nyder sin bedste alder.

Anbefalede: