Her er nogle mindre kendte fakta om Gerard Butler

Indholdsfortegnelse:

Her er nogle mindre kendte fakta om Gerard Butler
Her er nogle mindre kendte fakta om Gerard Butler
Anonim

Gerard Butler blev først introduceret til den dramatiske kunsts verden, da han tilmeldte sig Scottish Youth Theatre i Paisley, Skotland, før han tog en anden karrierevej. Det var først, da skuespilleren var i slutningen af 20'erne, at han vendte tilbage til scenen som udøvende skuespiller. Med sin robuste charme blev Butler kendt for sine filmroller og fortsatte med udfordrende præstationer i romantiske komedier og thrillere for at vise sin alsidighed og skuespilrækkevidde.

Gerard modtog kritisk vurdering for sit skuespil og blev nomineret til forskellige udmærkelser, herunder en Saturn- og en Empire Award. Der er dog meget mere ved stjernen, end hvad man kan se, og her er nogle mindre kendte fakta om Gerard Butler.

8 Gerard Butler blev født og opvokset i Skotland

Butler, kendt for sin ærlighed og afstumpethed, blev født i Glasgow. Hans forældre er dog af irsk oprindelse. Stjernen var relativt ung, da hans familie flyttede til Montreal, Quebec. Han voksede op i et katolsk hjem, der prioriterede uddannelse, da hans forældre havde økonomiske problemer.

7 Hans mor opfostrede ham

Gerads mor, Margaret, og far, Edward, blev skilt, da han var meget ung. Hans mor vendte tilbage til Skotland med børnene og opfostrede dem alene. Butler mødte ikke sin far, før han var seksten, da Edward vendte tilbage til sit liv.

6 Han studerede og dimitterede fra jurastudiet

Butler var en dygtig elev i skolen. Han var hoveddreng på sin high school og sikrede sig en plads på det meget eftertragtede University of Glasgow School of Law. Stjernen var formanden for universitetets advokatsamfund. Før han dimitterede fra jurastudiet, tog han et år fri for at rejse til Californien. Han fik et job på et advokatfirma i Edinburgh. Han besluttede dog at jagte sin Hollywood-drøm i stedet.

5 He Lives A Teetotal Lifestyle

Mens han tog en pause fra jurastudiet i sit sidste år, begyndte skuespilleren at indtage alkohol i større mængder og fik problemer med loven i Californien. Efter at have været på vej til Hollywood, vendte hans overdrevne drikkeproblemer tilbage. Gerard besluttede at gå ind på Betty Ford Clinic og levede et alkoholfrit liv i mere end tyve år.

4 Han har tre yndige hunde

Skuespilleren elsker hunde og har tre kæledyr med lodne ansigter derhjemme, der holder ham beskæftiget i hans fritid. Skuespilleren foretrækker at eje små hunde og har reddet to af sine kæledyr fra filmoptagelser. Et af hans ældste kæledyr hedder Lolita, og hun er en mops. I 2017 tog han sit tredje kæledyr med hjem, en hund ved navn Shushka. Butler reddede hende, mens han filmede en film i bjergene i Bulgarien i 2017.

3 Han var en del af et rockband

Sammen med at være jurastuderende kanaliserede Gerard Butler sin passion for musik ved at danne rockbandet Speed. Selvom Butler ikke var uddannet professionel, var han hovedvokalist for sin gruppe. Han fandt musikken som et sjovt sted og optrådte med sine venner på forskellige musikfestivaler i Edinburgh og Glasgow.

2 Han var 27, da han fik sit første skuespillerjob

Butler forlod karrierevejen som advokat og gik videre med sin plan om at blive fuldtidsskuespiller og blev scenekunstner. Han blev fremtrædende i 1997 med sin birolle i kostumedramaet Mrs. Brown med ham i hovedrollen sammen med Dame Judi Dench som dronning Victoria. Han havde også en lille rolle i James Bond-filmen Tomorrow Never Dies og fik sin første oplevelse med at spille en historisk figur som en titulær karakter i Dracula 2000.

1 Han driver en velgørenhedsorganisation med Magnus MacFarlane-Barrow

En mand med et stort hjerte, Gerard Butler er en af de få skuespillere, der har været i stand til at sætte fokus på de skotske velgørenhedsorganisationer, der konsekvent tjener deres lokalsamfund. Organisationen hedder Mary's Meals, et fodringsprogram, der tilbyder måltider til børn i fattige samfund i Haiti og Liberia. I 2010 blev skuespilleren hædret med en Cinema For Peace Honorary Award for sit velgørende arbejde.

Gerard har arbejdet hårdt for at tjene sig selv og sin familie bedre. Han kom fra en lille by i Skotland, og gjorde det i Hollywood gennem sine utrolige præstationer, der har svimmelt publikum over alt. Skuespilleren blev sidst set i hovedrollen i skuespillerthrillerfilmen Copshop fra 2021.

Anbefalede: