Dette er de mest succesrige solo-singler fra One Direction-medlemmer

Indholdsfortegnelse:

Dette er de mest succesrige solo-singler fra One Direction-medlemmer
Dette er de mest succesrige solo-singler fra One Direction-medlemmer
Anonim

Siden One Direction gik på pause i 2015, gik alle fem medlemmer, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne og Louis Tomlinson, videre for at skabe deres egne soloalbum, der producerede hits og turnerede verden rundt. Harry Styles udgav sit tredje album, Harry's House, i maj 2022, og slog rekorder og producerede flere hitsange. Albummet solgte mere end 521.000 enheder i USA, et meget højt antal i musikstreamingens tidsalder.

I ugerne efter udgivelsen af Harry's House besluttede det tidligere bandmedlem Liam Payne at sætte gang i noget drama i et interview med Logan Paul, idet han hævdede, at hans første solo-single overgik de andre fra andre One Direction-medlemmer. I betragtning af den nuværende berømmelse af Harry Styles' musik, er det en dristig påstand, og en påstand, der samlede meget varme på sociale medier. Så hvilke solo-sange fra drengene fra One Direction har været de mest succesfulde? Streamingtjenester gør statistik kompliceret, men Spotify har tallene for deres mest streamede sange.

9 "Watermelon Sugar" (Harry Styles)

Harry styles debuterer med nyt overskæg
Harry styles debuterer med nyt overskæg

hitsinglen fra Harry Styles' andet album, Fine Line, er den mest populære sang på Spotify blandt tidligere One Direction-medlemmer. Fra den 6. juni 2022 har den enorme 1.757.294.829 streams. Glob alt toppede "Watermelon Sugar" som nummer 4 på hitlisterne og blev en populær sommerhymne tilbage i 2020.

8 "I Don't Wanna Live Forever" (Zayn Malik, Taylor Swift)

Zayn Malik på I Don't Wanna Live Forever musikvideo
Zayn Malik på I Don't Wanna Live Forever musikvideo

Zayn skabte kontrovers i begyndelsen af 2015, da han forlod One Direction for at lave sin egen musik. Måske så han skriften på væggen, da bandet gik i opløsning mindre end et år senere. Hans mest succesfulde sang, "I Don't Want To Live Forever," er faktisk et samarbejde med andre popstjerne Taylor Swift. De indspillede hitsangen til filmen Fifty Shades Darker.

7 "Dusk Til Dawn" (Zayn Malik, Feat. Sia)

Udover sit samarbejde med Taylor Swift havde Zayn's stor succes med at arbejde med andre kunstnere med pophits. "Dusk Til Dawn" med Sia har flere streams på Spotify end hans solo-sange med over en milliard streams. De udgav sangen i 2017, hvor den hurtigt blev et hit.

6 "Pillowtalk" (Zayn Malik)

Kort efter sin exit fra One Direction udgav Zayn sin første single, som tiltrak meget opmærksomhed fra One Direction-fans. Den eksplicitte sang markerede en væsentlig afvigelse fra det britiske bands rene PG-pophits. På Spotify har "Pillowtalk" også mere end en milliard streams.

5 "Adore You" (Harry Styles)

Harry Styles i en hvid sweater
Harry Styles i en hvid sweater

Den anden single fra Fine Line, "Adore You", blev et hit sammen med dens unikke musikvideo, hvor Harry synger kærlighedssangen til en fisk på en fiktiv ø. På Spotify har sangen modtaget over 988.439.058 streams. Det er Harrys næstmest streamede sang, som dog hurtigt kunne ændre sig med succesen med hans seneste album.

4 "Strip That Down" (Liam Payne)

Nå, som Liam påpegede i sit virale Logan Paul-interview, har hans solomusik været en succes. Den er ikke så vellykket som Harry eller Zayns musik, og "Strip That Down" er hans eneste sang på denne liste, men vi vil give ham den. Hans første single har næsten 900.000.000 streams på Spotify. Siden hitsangen har ingen af Liams musik virkelig gjort det stort, men han udgav en julesang med Dixie D'Amelio.

3 "Slow Hands" (Niall Horan)

En hel del af Niall Horans solo-sange har været moderat vellykkede. Det irske medlem af bandet har udgivet to albums siden 2017. "Slow Hands" var debutsinglen fra hans første album Flicker. Den blev et øjeblikkeligt hit og producerede næsten 800.000.000 streams på Spotify pr. 6. juni 2022.

2 "This Town" (Niall Horan)

I modsætning til de fleste af de optimistiske pophits fra One Direction-medlemmer, er Nialls "This Town" en hjerteskærende ballade om et brud. Sangen blev det andet hit fra hans debutalbum og modtog omkring 600.000.000 streams på Spotify. Niall har taget en blødere indie-tilgang til musik med sin guitar, siden One Direction gik på pause.

1 "Som det var" (Harry Styles)

Harry Styles poserer foran albumkunsten til sin seneste plade, Harry's House
Harry Styles poserer foran albumkunsten til sin seneste plade, Harry's House

Da Harry Styles udgav "As It Was" i april 2022, slog sangen rekorden for den mest streamede sang i 24 timer på Spotify. Den er i øjeblikket nummer 9 på denne liste den 6. juni 2022. Chancerne er dog, at "As It Was" vil fortsætte med at vokse i popularitet, især da Harry tager på en verdensturné og opholder sig i amerikanske byer.

Anbefalede: