Elon Musk støtter Kanye West, der stiller op til præsidentvalget i 2020

Elon Musk støtter Kanye West, der stiller op til præsidentvalget i 2020
Elon Musk støtter Kanye West, der stiller op til præsidentvalget i 2020
Anonim

Kanye West annoncerede for nylig, at han vil stille op til præsidentvalget ved det kommende valg i 2020. I tweetet skrev han: "Vi skal nu realisere løftet om Amerika ved at stole på Gud, forene vores vision og bygge vores fremtid. Jeg stiller op som præsident for USA! 2020VISION."

Elon Musk tweetede som svar: "Du har min fulde støtte!"

Musk har tidligere vist sin beundring for Kanye. Et andet tweet postet af @PPathole afslørede et uddrag fra en Time-artikel fra 2015 med Musks mening om West. Musk svarede på tweetet ved blot at sige: "Yup."

Derudover ser Kanye og Musk ud til at være gode venner. Den 1. juli postede Kanye et billede af de to af dem, der hænger ud i Musks hus.

Kanyes pludselige meddelelse var et chok for alle, men det var ikke ligefrem en overraskelse. Ifølge en artikel offentliggjort af NBC News er det tredje gang, West har erklæret sit ønske om at stille op som præsident.

Ved 2015 MTV Video Music Awards annoncerede han: "Jeg har besluttet i 2020 at stille op som præsident." Folk tog ham ikke alvorligt, og hans erklæring blev lidt mere end et internetmeme efter erklæringen.

I 2019 annoncerede Kanye, at han ville stille op i 2024 til Fast Company's Innovation Festival. Han tilføjede, at han overvejede at bruge navnet Christian Genius Billionaire Kanye West. Publikum lo.

"Hvad griner I af?" han sagde. "Når jeg stiller op til præsidentvalget i 2024, ville vi have skabt så mange job, jeg ikke har tænkt mig at stille op, jeg vil gå."

Hiphop-kunstneren er blevet kritiseret for sine politiske holdninger. Hans venskab med Donald Trump skabte et negativt syn på kunstneren blandt sorte amerikanere. De to diskuterede, at West stillede op som præsident. Trump sagde, at Kanye "udmærket kunne være" en fremtidig præsidentkandidat.

RELATERET: Kanye Wests støtte til Trump har forringet hans ry i hiphop-fællesskabet

Kanye antydede, at han ville stemme på Trump i maj 2020-udgaven af GQ.

"Jeg stemmer bestemt denne gang. Og vi ved, hvem jeg stemmer på," sagde han. "Og jeg vil ikke få at vide af folk omkring mig og de mennesker, der har deres agenda, at min karriere er slut. For gæt hvad: Jeg er her stadig!"

Det kan være for sent for West at deltage i løbet. Hvis han ønsker at stille op som præsident, bliver han nødt til at gøre det som uafhængig. Ifølge ABC News vil vælgere ikke være i stand til at afgive deres stemme til hiphop-kunstneren i Indiana, Maine, New Mexico, New York, North Carolina og Texas. Fristen for indlevering er overskredet, og du vil ikke kunne stemme på West. Medmindre du vil skrive ham ind.

Anbefalede: