Milliardær Elon Musk har ret til at betale mindre børnebidrag efter flytning til Texas

Indholdsfortegnelse:

Milliardær Elon Musk har ret til at betale mindre børnebidrag efter flytning til Texas
Milliardær Elon Musk har ret til at betale mindre børnebidrag efter flytning til Texas
Anonim

Med Grimes og Elon Musk officielt brudt op, hvad er der i vente til X Æ A-12?

Baby X kom til verden den 4. maj 2020 til sin sværdsvingende mor og tech-milliardærfar. Grimes og Elon giftede sig aldrig, men begge har stadig det samme økonomiske ansvar for at holde deres lille bundt af bogstaver og tal i live i bedste velgående.

Grimes' fans har lige fundet noget, der kan betyde, at Elon ikke vil bidrage med mange af sine penge til hele denne børneopdragelsessag. Heldigvis er Grimes selv millionær, men fans finder det utroligt uretfærdigt, at verdens næstrigeste mand kan ende med at give (relativt) så lidt til sin egen søn.

Læs videre for at lære om den specifikke lov, der giver Elon ret til at give blot en lille procentdel af sin formue til sit barn.

'Børnestøttehætten'

Billede
Billede

For baggrunden har Elon Musk faktisk seks børn, inklusive Baby X. Han solgte også de fleste af sine huse og ejendele sidste år og flyttede fra Californien til et lille lejebolig i Austin, Texas.

Californien har ikke et 'børnebidragsloft', også kaldet en grænse for, hvor meget børnebidrag forældre er berettiget til at betale baseret på deres indkomst. For texanere er børnebidraget maksim alt 9200 USD pr. måned, uanset hvor mange millioner (eller milliarder) betaleren tjener.

Fans siger, at det gælder Elon

Billede
Billede

I dette tweet fra 25. september linkede en fan til skærmbilleder om børnebidragshætten og oplysninger om Elons flytning.

Den fik tusindvis af likes, retweets og citat-tweets fra fans, der virker forargede over far til seks's situation.

En fan beregnede endda forskellen og hævdede, at flytningen til Texas sparede Elon $55.000 i børnebidrag hver måned for Baby X alene.

Han indrømmede Grimes gør forældreskabet

Billede
Billede

Elon har ikke t alt meget om sine forældreplaner, men han var ærlig om fars liv i en New York Times-profil, der blev offentliggjort i juli 2020. Efter hans egen regning gør deres mødre det meste af hans børns dag for at dagstøtte, mens han tager dem på lejlighedsvise ferier.

"Grimes har en meget større rolle end mig lige nu," forklarede han. "Når barnet bliver ældre, vil der være mere en rolle for mig… Jeg tror bare at gøre, hvad jeg har gjort med mine andre børn. Hvis jeg for eksempel skal en tur med Tesla til Kina, tager jeg børnene med med mig, og vi skal se Den Kinesiske Mur, eller vi tog kugletoget fra Beijing til Xian og så Terracotta Warriors."

Lad os håbe, at Baby X og de andre bliver passet godt - plus eventuelle flere børn, Elon ender med at få i fremtiden. Dude er måske ikke færdig!

"Jeg synes, babyer er superseje, og folk har virkelig brug for at få flere babyer," fortsatte han med at fortælle NYT. "Det lyder indlysende, men hvis folk ikke har nok babyer, vil menneskeheden forsvinde."

Anbefalede: