Steve Carell indrømmer, at han plejede at ligne en voksen filmstjerne

Indholdsfortegnelse:

Steve Carell indrømmer, at han plejede at ligne en voksen filmstjerne
Steve Carell indrømmer, at han plejede at ligne en voksen filmstjerne
Anonim

Hvis nogen har en sans for humor om sig selv, er det Steve Carell. Den geniale tv- og filmstjerne er altid et gående eksempel på værdien af ikke at tage sig selv for seriøst. Noget, vi alle kunne lære en ting eller to om.

Du behøver kun at se på hans elskede karakter på The Office, eller når som helst Steve optræder i et talkshow, for at indse, at han har en vidunderlig sans for humor om sig selv. Faktisk er det lige så meget en del af hans komiske stil, som det er en del af hans personlighed.

Dette er noget, som mange elsker ved ham, inklusive berømtheder som Chris Rock, Anne Hathaway og Ryan Gosling; som alle betragter sig selv som nogle af Steves nærmeste venner.

Så er der selvfølgelig Stephen Colbert, som også har en tilbøjelighed til selvforlegenhed. Dette gælder især, når han er sammen med sin BFF Steve, som det ses på nogle af deres bedste billeder sammen.

Steves direkte pinlige billede

Men selv Stephen Colbert kunne ikke ydmyge sig selv så meget, som Steve Carell gjorde, da han valgte at dyrke et busket overskæg og fortsatte med at lade nogen fotografere ham.

Hvad tænkte han på!?

Den præcise dato for dette billede er ukendt. Det ser ud som om det var i en skoleårbog, men Steve sagde, at han var 20, da billedet blev taget. Selvom vi er forvirrede over dette, ved vi godt, at overskægget i bedste fald var upassende.

Faktisk fik den tykke suppe-si ham til at se identisk ud med alle voksne filmstjerner omkring 1983.

Og det er ikke et kompliment.

Få sit overskæg grillet på fjernsyn

Verden fik første gang et glimt af dette herlige billede, da Steve blev interviewet på The Graham Norton Show i England; hvilket er et af de bedste chatshows der findes.

I interviewet sad Steve sammen med James Bond-stjernen Dame Judi Dench, Kristen Wiig og Jamie Foxx, som også fik vist sit tot alt forældede look for at blive offentligt latterliggjort. Mens Jamies Jheri-krøllebillede bestemt var chokerende, var Steves bare direkte morsomt.

Steve spillede det cool i starten og hævdede, at han ikke så "intet g alt" med hans ejendommelige udseende. Men latteren fra publikum og hans medfilmstjerner var voksende og noget overvældende. Når alt kommer til alt, kan Graham altid lide at dvæle ved akavede billeder, især når de er af rige og berømte mennesker som Steve.

Han dyrkede det af en meget simpel grund… Han ville være intimiderende

Til sidst indrømmede Steve, at han havde dyrket overskæg på gymnasiet til at virke mere "truende for de modsatte lacrosse-spillere". Det, og han kunne virkelig godt lide Tom Sellecks Magnum P. I., en karakter kendt for sit overlæbehår.

Desværre gav Steves overskæg ham ikke den ønskede effekt. Det gjorde hans lacrosse-konkurrenter bestemt ikke…

Men det er vi slet ikke overraskede over.

Det fik ham jo knap nok til at ligne en lacrosse-spiller.

Steve indrømmede, at hans modevalg absolut fik ham til at ligne en voksen filmstjerne. Men Graham ønskede at gøre den vigtige skelnen, at Steve lignede mindre en voksenfilm-"stjerne" og mere som en voksenfilm-"performer"… En person, der optrådte i filmen, men på ingen måde var en "stjerne"…

OUCH!

Steve var bare autentisk, og nogle gange utilsigtet, sjov og derfor bestemt til storhed

At dyrke overskæg som ung mand er faktisk ret typisk. Der er altid et ønske om at blive set som noget mere, end man kan se. Som voksen skal man tage det alvorligt. Og selvfølgelig er der den uudslukkelige sult efter at være skræmmende, selvom det bare er for at få overtaget under et lacrosse-spil i skolen.

Men, kom nu! Steve så ret bizar ud.

Heldigvis for ham og resten af os kan han se det. Store komikere kan altid offentligt anerkende de mest besynderlige aspekter af deres personligheder. Dette bringer dem ned på et relateret og menneskeligt niveau og åbner også døren for os til at gøre det samme… Selvom vi sjældent gør det.

Enhver med en hjerne burde have vidst, at Steve Carell var bestemt til at blive en stor komiker baseret på dette voksenfilmstjernebillede alene.

På det tidspunkt var det praktisk t alt evangelium.

Steve's kæmmede hår, då-lignende øjne, tykke sorte øjenbryn, overskæg og det skæve grin var døde gaver til en fremtidig karriere, hvor han gjorde sig selv forlegen for vores noget sadistiske fornøjelse.

Steve finder nye måder at få os til at grine

Mens hans overskæg er barberet, er han holdt op med at råbe Kelly Clarksons navn ud på virkelig uheldige tidspunkter, og dagene med Prison Mike på The Office er forbi, Steve er stadig ved at finde måder at få os til at grine på.

Sikkert, hans nye Netflix-serie, Space Force, er ved at blive panoreret af nogle kritikere, ifølge The Verge, men han er stadig den bedste ting på den. Seriøst, han er dybest set det eneste, der er værd at se. Selv i kritiske duds er Steve stadig fantastisk.

Der er ingen tvivl om, at Steve Carell er blevet en international skat beslægtet med Robin Williams. Han er en kamæleon, der kan være både vittig og rørende på skærmen, men også en komiker, der ikke er bange for at være bagdelen af sine egne vittigheder… Især når de er tot alt utilsigtede… Som da en britisk talkshowvært afslørede det forfærdelige pinligt billede, der fik ham til at ligne en voksen filmstjerne.

Anbefalede: