Kanye West og Kid Cudis seneste fejde, forklaret

Indholdsfortegnelse:

Kanye West og Kid Cudis seneste fejde, forklaret
Kanye West og Kid Cudis seneste fejde, forklaret
Anonim

Kanye West er blevet slyngelagtig på Instagram på det seneste - og kræver Billie Eilish om at undskylde til Travis Scott, før han optræder på Coachella og ubønhørligt angriber Pete Davidson, der nu dater Yes fraseparerede kone, Kim Kardashian Men lige da du troede, at rapperen havde nået toppen latterligt, da han påstod, at Davidson datede Hillary Clinton, afbryder han nu sin ven og mangeårige samarbejdspartner Kid Cudi "fordi han er venner med, ved du hvem."

Kanye West og Kid Cudis venskabstidslinje

Parret mødtes et par år tidligere, før Cudi skrev under til Wests G. O. O. D. Musikselskab i 2008. Året efter var sidstnævnte med i førstnævntes single Make Her Say fra albummet Man on the Moon: The End of Day, som lancerede Cudis karriere. I 2013 forlod Day 'N' Nite-hitmageren Wests label. Han præciserede også, at han rejste på gode vilkår. "Man, alt er fedt," sagde Cudi dengang.

"Alt er fred med alle på etiketten," fortsatte han. "Der har aldrig været nogen problemer, men jeg annoncerer, at jeg ikke længere er på G. O. O. D. Music." Cudi tilføjede, at han og West begge var på vej i forskellige retninger. Men i 2014 udtrykte Cudi sin misbilligelse af West ved at bruge sin vokal på Guilt Trip på Yeezus-albummet. "Vokalen, jeg lavede på den sang, var et par år gammel. Jeg glemte, hvilken session det var, men det var bare en reference," afslørede Cudi. Han vidste ikke, at hans stemme var med i sporet, før fans blev ved med at bumme ham på Twitter om det.

I begyndelsen var han "smidig", men han indså senere, at det var ulækkert af Ye. "Så begyndte jeg at tænke mere over det," sagde han. "Det var sådan, 'Hvorfor ikke ringe til mig og få mig til at komme derind og give det? Hvorfor underbruge mig? Hvorfor lægge fire takter vokal for at lokke mine fans til at tro, at dette er et legitimt Kid Cudi-indslag på denne sang, og det er det' t?'" Siden da ville han og West smække hinanden på Twitter, for til sidst at stå på scenen under sidstnævntes Saint Pablo Tour i september 2016.

Kanye West startede oksekød med barn Cudi via Instagram-indlæg

Bøffen startede med, at West offentligt annoncerede, at han dropper Cudi fra Donda 2. "Bare så alle ved, at Cudi ikke vil være på Donda, fordi han er venner med, ved du hvem," meddelte West på en håndskrevet note. "Vi taler alle på Billie [Eilish] sprog nu." Som sædvanlig har Gold Digger-hitmageren nu slettet opslaget. I et separat indlæg postede West et 2019-billede af ham med Timothée Chalamet, Cudi og Davidson, der var markeret med et rødt x. "Jeg ville bare have, at min ven skulle have min ryg… Kniven går bare dybere ind," skrev han i billedteksten.

West forklarede også, at det at droppe Cudi fra hans næste album "er større end musik" og handler om at redde hans familie. "Jeg er meget samfundsorienteret… jeg elsker mine venner… jeg elsker min familie… Grunden til, at jeg bad Cudi om i det mindste at tale med Skete [Davidson] er, fordi Cudi i årenes løb altid fik det til at virke, som om det var mig og ham imod alle," skrev Flashing Lights-rapperen på Instagram."Nu hvor jeg kæmper for min familie, er han ikke ved min side… Det her er større end musik."

Hvad var Kid Cudis svar til Kanye West?

Cudi holdt sig ikke tilbage med sit svar. "Ærgerligt, jeg vil ikke være med på dit album u f----n dinosaur hahaha?", skrev han i kommentarerne. "Alle ved, at jeg har været det bedste ved dine albums, siden jeg mødte dig. Jeg beder for din bror. ✌?" Erase Me-hitmageren tilføjede, at han og West allerede havde t alt om Donda-samarbejdet før.

Cudi anklagede derefter sin tidligere samarbejdspartner for at vende fortællingen om. "Vi t alte om dette for uger siden," slog han tilbage på Ye. "Du er skrammel, fordi du vendte manuskriptet og postede denne løgn bare for at se på internettet. Du er ikke nogen ven. BYE."

Cudi var endda taknemmelig for, at han faldt ud. "Åh mand, jeg er for velsignet?," sagde han i et separat tweet efterfulgt af: "Gud åbner døren, så de forkerte mennesker kan forlade dit liv." Rapperen reagerede også på fans, der vejede ind i dramaet. En netbruger skrev: "Ikke værd at miste et venskab over en mand. Hvis han ikke kan være den større person, end jeg foreslår, at du lader ham være. han er alligevel irriterende." Cudi genciterede tweetet og sagde "Meget."

Men da han forlod Sofi Stadium efter Super Bowl, slog han ud mod paparazzier, der spurgte, om han havde "nogle ord til Kanye." Cudi sagde vredt til faren at "bare gå."

Anbefalede: