Kanye West rapper om Pete Davidson, Kim Kardashian og Julia Fox i 'Easy'-sangen

Indholdsfortegnelse:

Kanye West rapper om Pete Davidson, Kim Kardashian og Julia Fox i 'Easy'-sangen
Kanye West rapper om Pete Davidson, Kim Kardashian og Julia Fox i 'Easy'-sangen
Anonim

Intet var af bordet for Ye, tidligere kendt som Kanye West, da han berørte alle de populære emner i sit liv i en ny sang med kunstneren The Game.

I sangen "Easy", der blev udgivet i fredags, t alte Donda-rapperen om at bruge sin anden chance i livet til at opnå en stor livspræstation, der tæskede Pete Davidson.

"Gud reddede mig fra det styrt, bare så jeg kan slå Pete Davidsons røv," sang den 44-årige rapper og satte det 28-årige Saturday Night Live-cast-medlem, der i øjeblikket dater Kim Kardashian, på varsel. Fans ville betale mange penge for at se dem udkæmpe det i en berømthedsboksekamp.

Pete Davidson var ikke den eneste, Ye tog op i sangen. Han afslørede også de udfordringer, han står over for, mens han er forældre sammen med eksen Kim Kardashian, og afslørede, at han foretrækker at holde øje med sine børn i stedet for at overlade dem til deres barnepige.

"Jeg så fire børn i cirka fem timer i dag…Jeg fik kærlighed til barnepigerne, men rigtig familie er bedre," rapper han.

Senere i den næsten fire minutter lange sang adresserede han sine børns "uregerlige" opførsel og sagde: "Når du giver dem alt, vil de kun have mere. Boujee og uregerlige, I skal alle lave nogle pligter. Rige børn, det her er ikke din mors hus. Klatre på din brors skuldre, få den øverste ramen ud."

Hvis børnene tilbringer større ferier med ham, ville han helt sikkert bestille ud, ikke?

Kanye hævder officielt Julia Fox, Raps That She's The Baddest Bh

West fortæller verden om sin nye kæreste. Rapperen viste Julia Fox noget kærlighed i en sang, han var med i, kaldet "Easy."

De to begyndte at date for lidt over to uger siden, og siden da er de blevet set vise PDA i Miami, L. A. og New York. Senest hang parret ud med de berømte venner Madonna, Antonio Brown og Floyd Mayweather på Delilah, et populært tilholdssted for kendte.

Den 31-årige Julia Fox t alte om deres forhold på hendes Forbidden Fruits-podcast, som hun er vært sammen med Niki Takesh, og kommenterede sin hvirvelvindende romantik med rapperen.

"Lige nu lever jeg bare i nuet, og jeg har ingen forventninger. Der er ingen etiketter, der er intet af det. Det er bare mennesker, der får hinanden til at føle sig bedre," sagde hun.

Efter at have skilt sig fra Kim Kardashian var West tidligere knyttet til Vinetria og Irina Shayk.

Kun tiden vil vise, om dette er endnu et rebound-forhold.

Det var ikke en nem uge for Kanye West

Kanye West er angiveligt mistænkt for en batterihændelse i hjemmet, der skete tidligt torsdag morgen.

TMZ rapporterede, at West ramte en fan, der henvendte sig til ham et sted i nærheden af Soho Warehouse. Los Angeles Police Department efterforsker i øjeblikket rapporten og vil forsøge at indgive en batteriladning, der kan medføre seks måneders fængsel. West har endnu ikke kommenteret denne hændelse.

Anbefalede: