Britney Spears sletter Instagram-indlæg, smækker Diane Sawyer-interview

Indholdsfortegnelse:

Britney Spears sletter Instagram-indlæg, smækker Diane Sawyer-interview
Britney Spears sletter Instagram-indlæg, smækker Diane Sawyer-interview
Anonim

Britney Spears har t alt om sit berygtede interview fra 2003 med Diane Sawyer i et siden slettet, langt Instagram-indlæg.

Popprinsessens plakat flere slides til sin Instagram, der diskuterede en række emner, inklusive interviewet med den amerikanske journalist, der fandt sted kort tid efter, at hun blev skilt fra Justin Timberlake, som var i et forhold med Spears mellem 1999 og 2002.

Britney Spears kritiserer Diane Sawyer-interview på Instagram

Spears tog til Instagram for at takke sine fans for fødselsdagshilsenerne, efter hun fyldte 40 den 2. december. Hun forklarede også, hvorfor hun ikke tror, hun vil tage tilbage på turné, og sagde, at livet på vejen var " hårdt".

"Jeg hadede det," delte hun i det originale indlæg, hvilket tilsyneladende bekræftede teorier om, at hun måske ville trække sig.

Sangerinden t alte derefter ud om sit interview med Sawyer og afslørede, at hun "ikke kunne tale", efter at hun og Timberlake afsluttede deres romance.

"Tør vi glemme Diane Sawyer-interviewet i min lejlighed for næsten 20 år siden? Hvad var der med 'Du er i den forkerte'-tilgang? Puha… og få mig til at græde???" Spears skrev.

"Seriøst dog… Jeg boede i min lejlighed i et år og t alte aldrig med nogen… min leder satte den kvinde i mit hjem og fik mig til at tale med hende på nation alt tv, og hun spurgte, om jeg havde et indkøbsproblem! !! hvornår havde jeg et problem med at handle? Når jeg aldrig forlod min lejlighed?" fortsatte hun.

Britney på sit brud med Justin Timberlake

Spears mindede derefter om bruddet og dets konsekvenser for hendes velbefindende.

"Noget jeg aldrig delte, da jeg havde det store brud for år siden, var, at jeg ikke kunne tale bagefter… Jeg t alte aldrig med nogen i meget lang tid… Jeg var i chok," forklarede hun.

Sangerinden sagde også, at det var hendes far, der havde organiseret interviewet med Sawyer.

"Temmelig h alt af min far og tre mænd til at dukke op ved min dør, når jeg næsten ikke kunne tale… to dage senere satte de Diane Sawyer i min stue… de tvang mig til at tale!" hun skrev.

I en erklæring til People nægtede Jamie Spears' advokat Alex Weingarten sin klients involvering.

"Mr. Spears aner ikke, hvad Ms. Spears taler om. Jamie arrangerede aldrig noget interview med Diane Sawyer og var ikke til stede til et sådant interview," lyder erklæringen.

Anbefalede: