Twitter smækker Rose McGowan for at tale om Britney Spears om Tucker Carlson

Indholdsfortegnelse:

Twitter smækker Rose McGowan for at tale om Britney Spears om Tucker Carlson
Twitter smækker Rose McGowan for at tale om Britney Spears om Tucker Carlson
Anonim

The Charmed skuespillerinde og aktivist udt alte sig efter Spears' brandfarlige vidnesbyrd om hendes konservatorium.

Rose McGowan har t alt op for Britney Spears efter sangerindens eksplosive 24-minutters udtalelse til retten i Los Angeles i går (23. juni)..

The Charmed-stjerne og aktivist optrådte uplanlagt på Tucker Carlson Tonight for at tale om Spears. McGowan er blandt de mange berømtheder, der har tilbudt deres støtte til Spears. Nogle fans af popstjernen var dog ikke tilfredse med, at skuespillerinden optrådte i det konservative talkshow.

Rose McGowan tweeted til støtte for Britney Spears efter hendes vidnesbyrd

Spears afgav en erklæring, hvor hun beskrev det rædselsvækkende misbrug, hun har været udsat for siden 2008, hvor hendes far Jamie tog kontrol over hendes formue og persona over bekymringer for hendes mentale helbred.

På sin konto sagde Toxic-sangerinden, at hun var tvunget til at optræde mod sin vilje og blev forhindret i at se en læge for at fjerne sin prævention.

McGowan gav udtryk for sin støtte til Spears i et tweet kort efter, at sangerinden t alte i retten.

”Britney Spears har al ret til at være vred, skrev McGowan.

”Hvordan ville du have det, hvis dit liv blev stjålet, dissekeret, hånet? Jeg beder til, at hun må leve [sit] liv på hendes præmisser. STOP MED AT KONTROLLER KVINDER. FreeBritney," tilføjede hun.

McGowan smækkede for at have t alt om Britney Spears om Tucker Carlson

Skuespillerinden forsvarede også Spears i det konservative show Tucker Carlson Tonight, hvor nogle fans så dette som en måde at sætte fokus på sig selv.

"for berømtheder som Rose McGowan, der forsøger at hæve deres egen profil ved at falske støtte til Britney Spears? Hvor var din platform og støtte de sidste 20 år?" En fan skrev, herunder en-g.webp

En anden Twitter-bruger mærkede McGowan "irriterende AF" og foreslog, at hun skulle "passe sig for hendes forbandede sager".

"Det er en skam, at Rose McGowan har gjort så meget skade i løbet af de sidste par år, at når hun endelig får det rigtigt, kommer det stadig ud som et mig-øjeblik i stedet for et ægte FreeBritney-øjeblik," var en anden kommentar.

Dette er ikke det første tilfælde, McGowan kommer under beskydning for at have t alt til konservative medier. I april i år optrådte skuespillerinden på Fox New, hvor hun sammenlignede Det Demokratiske Parti med en kult.

Anbefalede: