Denne ikoniske skuespiller blev bet alt $3 millioner fra HBO for ikke at optræde på 'The Office

Indholdsfortegnelse:

Denne ikoniske skuespiller blev bet alt $3 millioner fra HBO for ikke at optræde på 'The Office
Denne ikoniske skuespiller blev bet alt $3 millioner fra HBO for ikke at optræde på 'The Office
Anonim

Steve Carell havde en fantastisk karriere, selv før ' The Office '. Men hans rolle som Michael Scott ændrede virkelig tingene, pludselig var han på toppen af sitcom-verdenen og forvandlede showet til komedieguld.

Men alle gode ting skal komme til en ende, og Steve ville skilles, en exit-fans giver NBC skylden og deres negationer med stjernen.

Ikke desto mindre var det en umulig opgave at finde en erstatning for Carell.

Der var navne, der flød rundt, inklusive en bestemt HBO-legende. Et tilbud blev givet, selvom skuespilleren i sidste ende blev tvunget til at afslå, da netværket trådte ind og bogstaveligt t alt bet alte ham en enorm sum for ikke at påtage sig rollen, for at beskytte hans image og arv.

Vi afslører, hvad tilbuddet var, og hvordan det hele foregik bag kulisserne.

James Gandolfini var streng med sit image

Når det er tid til at promovere en film, laver skuespillere norm alt PR-arbejde og optræder i talkshows. For James Gandolfini nød han ikke at tage denne vej gennem hele sin karriere. Faktisk forsøgte Harvey Weinstein at tvinge skuespilleren på David Letterman dengang for at promovere hans film, 'Killing Them Softly'.

James var så ubøjelig med ikke at optræde, at han næsten kom i et fysisk skænderi med den ikke vanærede filmskaber.

Ifølge den afdøde skuespiller sammen med NJ Monthly kunne han ikke lide at optræde af den grund, at han ikke havde noget interessant at sige.

''I virkeligheden er jeg så kedelig, at jeg ikke vil have, at folk kommer tæt på mig, fordi de vil indse, hvor kedelig jeg er, og de vil ikke se mere. Jeg er bare en normal fyr. Det er forfatterskabet, der er interessant, og karaktererne. Jo mindre der bliver sagt om mig, jo bedre.''

Han skabte en stor arv på ' The Sopranos ', så meget, at HBO bet alte ham en stor sum penge for at beholde denne arv intakt og ikke deltage i et bestemt show.

'HBO' sørgede for at blokere James Gandolfini fra at blive medlem af 'The Office'

Steve Schirripa var den, der udgav denne eksklusive information bag kulisserne. Da det var tid for Steve Carell at forlade 'The Office', ledte sitcom desperat efter et stort navn til at erstatte sitcom-legenden Michael Scott.

Det siges, at James Gandolfini faktisk havde et kæmpe tilbud på plads om at tage Carells plads i showet.

"Jeg tror, før James Spader og efter [Steve] Carell, de tilbød [Gandolfini], jeg vil sige, $4 millioner for at spille ham for sæsonen - og HBO bet alte ham $3 millioner for ikke at gøre det. Det er et faktum."

I sidste ende tog den afdøde skuespiller ikke rollen, sandsynligvis i høj grad takket være HBO's massive tilbud.

De ønskede at beholde hans arv intakt fra ' The Sopranos ', og måske at påtage sig en anden rolle som ' The Office ' kunne have vist en blødere side af en af de mest frygtede karakterer i HBO's historie.

Ikke desto mindre trivedes ' The Office ' i overgangen fra Steve Carell, da en anden stor skuespiller rykkede op og meldte sig frivilligt til at udfylde et par afsnit.

Will Ferrell trådte kort ind i rollen ved at være frivillig

'The Office' var i en svær situation, da Steve Carell besluttede at træde tilbage fra showet. Men tingene blev gjort meget nemmere, da Will Ferrell præsenterede sig for at erstatte Michael Scott.

Ifølge John Krasinski trådte Ferrell ind for at hjælpe med at lindre nogle spændinger.

"Han er sådan en fan af showet, og han vidste, at vi ville være i en trang situation, og han ville hjælpe med at lindre spændingen på en måde. Så han ringede til vores producenter og spurgte, om de nogensinde kunne bruge ham til at træde ind."

Det siger meget om ham som person. Han vil sikre sig, at showet ikke kommer til skade i denne store overgang."

Ikke kun trådte til, men han hjalp også med at lette spændingen af Steve Carell, der forlod kulisserne, ifølge 'The Office'-showskribenten, "Det var virkelig sådan en dejlig generøs gave fra Will at give os fordi det var sådan en bittersød tid,” sagde Lieberstein."Alle var så kede af, at Steve forlod, at tilstedeværelsen af Will Ferrell der var som en beroligende balsam at lægge over situationen med alles tristhed."

I slutningen af dagen lykkedes det hele, selvom fans ikke kan lade være med at spekulere på, hvordan showet ville have set ud, hvis den afdøde legende James Gandolfini havde været med.

Uden tvivl ville det have været noget særligt at have set ham i showet.

Anbefalede: