Jenna Fischer deltog i audition til 'The Office' sammen med denne ikoniske skuespiller, der næsten blev castet som Michael Scott

Indholdsfortegnelse:

Jenna Fischer deltog i audition til 'The Office' sammen med denne ikoniske skuespiller, der næsten blev castet som Michael Scott
Jenna Fischer deltog i audition til 'The Office' sammen med denne ikoniske skuespiller, der næsten blev castet som Michael Scott
Anonim

Når vi ser tilbage, var NBC's kæmpehit ' The Office ' en stor risiko i forhold til præsentationen. Den fulgte en dokumentarisk stil, senere kendt som en mockumentary. Det, der fik showet til at stikke ud, er dets filmstil, som ikke indeholdt noget live studiepublikum, sammen med et enkelt kamera til optagelsen.

I sidste ende var risikoen meget værd, og showet blev et kæmpehit, som stadig elskes af fanbasen i dag på gentagelse. Sitcomen varede ni sæsoner sammen med over 200 afsnit.

På trods af showets succes kunne tingene have set meget anderledes ud, især fra et castingsynspunkt.

Som vi kommer til at indse, havde nogle store navne prøvet til showet i dets tidlige stadier. Lad os bare sige, nogle af de store roller kunne have haft et stort twist.

Vi vil især se på en spændende audition, der fandt sted sammen med Jenna Fischer, alias Pam. Den ikoniske skuespiller blæste rummet væk, og det siges, at han faktisk fik rollen. Men på grund af en bestemt persons tilgængelighed ændrede det sig alt sammen.

Vi ville ikke ændre noget ved showet, selvom det er interessant at tænke på, hvordan forskellige ting kunne have set ud.

Hele rollebesætningen så næsten meget anderledes ud

Konkurrencen om at komme med i showet var hård. Efter at showet sluttede, fik vi nogle vigtige detaljer om, hvad der foregik bag kulisserne, især når det kom til castingprocessen.

Til at begynde med var Rainn Wilson det første navn på audition-arket for Dwight, men der var en række andre navne i betragtning, for ikke at nævne, at han også gik til audition til Michaels rolle.

Med hensyn til Jim var hans rolle langt fra sikker.

Selv om John Krasinski ramte den ud af parken, er det interessant at tænke på Adam Scott, og hvad han kunne have bragt til karakteren. Selvom han ikke fik rollen, gjorde han nok indtryk til at komme i betragtning til opfølgningsprojektet 'Parks And Rec'. Han blev en fanfavorit og fast i programmet.

Som det viser sig, viste det sig, at den sværeste del var at caste Michael Scott-karakteren. NBC hentede flere højtprofilerede navne til at læse for rollen. Især én havde stort set rollen sikret, hvis ikke for en ændring i sidste øjeblik.

Michael Scotts rolle havde masser af konkurrence

Ifølge casting-instruktøren Allison Jones viste det sig at være den sværeste proces at finde den rigtige kandidat til rollen som Michael Scott. Kriteriet var, at stjernen skulle være over 35, og ifølge Uproxx var der mere end et par navne i spil.

Listen indeholdt så mange toptalenter, inklusive Louis C. K., Stephen Colbert, John C. Reilly, David Arquette, Eugene Levy, Jason Segal og så mange andre.

Det blev indsnævret til to, og en bestemt person imponerede virkelig: Han var tilgængelig. Han havde et godt ry i komedieverdenen, og han var endnu ikke blevet berømt. Han var ikke rigtig kendt..”

Denne berømthed læste replikker sammen med Fischer og kom centimeter væk fra at få rollen.

Bob Odenkirk gik på audition med Jenna Fischer & Almost Got The Role

Det var ned til Bob Odenkirk og Steve Carell, to ikoniske ansigter i underholdningsverdenen.

Fischer minder om sin tid sammen med Odenkirk i audition-lokalet, det siges, at han var en fornøjelse at være i nærheden af.

“Jeg var i Steve Carells testgruppe. Jeg kendte Bob Odenkirk, da jeg var til audition for The Office, og vi blev begge kaldt. Jeg blev kaldt til at gøre Pam, og han blev kaldt til at gøre Michael, så vi tog os sammen og øvede sammen."

“[Bob] lavede denne meget sjove audition, hvor han tog sin guitar med og sang med til Pam. Vi havde løst det hele. Vi ville spørge, om vi kunne gøre det, hvis vi blev parret sammen, men det var vi aldrig.”

I sidste ende udt alte Jones, at det at sige nej til Bob var direkte mave-slidende, i betragtning af hvor stor og respekteret han var. Forskellen i slutningen af dagen var det faktum, at Bob spillede rollen lidt mere kantet og mørkere sammenlignet med Steve.

"Han havde en kant til sig. Hans optagelse var lige så sjov som Steves, men det var mørkere."

Vi kan alle blive enige om, at den rigtige beslutning blev truffet, og du har ikke ondt af Odenkirk, da han trivedes i 'Breaking Bad', som igen ville føre ned ad vejen til hans helt eget spin-off, 'Bedre ring til Saul'.

Anbefalede: