Hvem var Lashana Lynch før han blev 007?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Lashana Lynch før han blev 007?
Hvem var Lashana Lynch før han blev 007?
Anonim

Lashana Lynch debuterede for nylig som den første kvindelige 007 i James Bond franchisen. Rollen repræsenterer også et skridt fremad mod sort repræsentation på det store lærred, og Lynch er bestemt klar over, hvor vigtigt dette øjeblik er.

For den britiske skuespillerinde viser rollen også, hvor langt hun er nået i Hollywood, især i betragtning af, at hun kun har fået sin debut for flere år tilbage.

Lashana Lynch optrådte første gang i Shonda Rhimes' Ill-Fated-serie

Efter at have arbejdet på adskillige britiske produktioner gik Lync til audition til Rhimes' periodedrama Still Star-Crossed. På det tidspunkt læste hun til rollen, selvom hun ikke anede, at det var for Shondaland.»Jeg gik til audition, sendte båndet ind og fik et Skype-møde med pilotens direktør. Og da jeg kom igennem, var min agent sådan: 'Du skal have et Skype-møde med Shonda.' Og jeg tænkte: 'Hvilken Shonda?! Jeg ved, at du ikke taler om Shonda Rhimes?! Åh min Gud,” huskede skuespillerinden, mens hun t alte med Essence. "Jeg nåede faktisk ikke at tale med hende, men jeg hørte, at de elskede mig fra første optagelse."

Og mens historien bag serien oprindeligt var forvirrende for nogle, fik Lynch det med det samme. "I sidste ende handler det om historien," fort alte hun Marie Claire. "Når du kommer til afsnit tre, er der ingen tvivl om, at Juliet er Rosalines kusine - og at Rosalines sorte og Juliets hvide. Når den næste ting er castet, som er sådan her, stiller vi ikke engang spørgsmålstegn ved det."

Desværre led Still Star-Crossed af dårlige seertal. Efter at have flyttet den til lørdagens tidsrum besluttede ABC at annullere serien.

Hun vidste, at hun ville være med i Marvel

På trods af aflysningen af Rhimes' serie var Lynch fast besluttet på at blive i spillet. Denne gang havde hun et superheltemål. Hun havde været vokal om denne drøm, selv én gang nævnt den for sine Still Star-Crossed-medstjerner. "Jeg kan huske, at jeg sagde til dem: 'Det næste, jeg vil gøre, er at spille en superhelt. Jeg vil gerne sigte efter Marvel.’ Og de sagde: ‘Uhhh, OK,’,” fort alte hun britiske GQ. "I kender mig ikke. Hvis jeg siger, at jeg vil gå gennem denne mur, så vil jeg nok gøre det inden for omkring to år."

Måske, hvad de ikke var klar over, var, at Lynch hele tiden havde arbejdet hen imod Marvel Cinematic Universe. Faktisk har Marvels casting-instruktør, Sarah Finn, allerede set skuespillerinden adskillige gange, men der var ikke kommet noget ud af det endnu. "Sarah Finn hos Marvel kendte mig ind og ud, fordi jeg havde optaget mange roller, store som små," afslørede Lynch. " Black Panther - jeg vil ikke sige [hvem], for jeg har venner i filmen - Venom, en Avengers-film… Der var en god håndfuld.” Heldigvis kom det rigtige Marvel-køretøj til Lynch til sidst. Når det er sagt, fik hun i det væsentlige rollen ved et tilfælde.

Da Marvel castede for Captain Marvel, havde de oprindeligt DeWanda Wise i tankerne for rollen som Maria Rambeau. Wise havde dog tidsplankonflikter, og Marvel måtte søge andre steder. Som skæbnen ville have det, var Lynch i Los Angeles til auditions for tv-piloter omkring dette tidspunkt, og hun blev bedt om at teste til filmen. Senere fandt hun ud af, at hun fik rollen, mens hun hang ud med venner. "Jeg hørte 'tillykke' og faldt bogstaveligt t alt bare ned på jorden og græd i hulken af tårer," huskede skuespillerinden, mens hun t alte med Entertainment Weekly. "Mine venner filmede mig og hoppede bare op og ned."

Captain Marvel fortsatte med at tjene over 1 milliard dollars ved billetkontoret, og en efterfølger er allerede i gang. Det er dog uklart, om Lynch vil vende tilbage, da det blev afsløret i Disney+-serien WandaVision, at Maria allerede var død omkring det tidspunkt, hvor hendes datter Monica (Teyonah Parris) var forsvundet på grund af blip. På trods af denne udvikling drillede Lynch, at Marias tilbagevenden stadig er mulig. "Mærkeligere ting er sket i franchisen," sagde hun til Los Angeles Times.

Før optagelserne af hendes 'Bond'-film, medvirkede Lashana Lynch i denne actionkomedie først

Efter sit Marvel-projekt fortsatte Lynch med at spille hovedrollen i filmen The Intergalactic Adventures of Max Cloud sammen med Scott Adkins og Martin Owen. Her spiller hun den onde troldkvinde Shee. Og sammenlignet med Captain Marvel lader det til, at tingene blev lidt mere fysiske for Lynch her. Som Adkins har fort alt Looper: "Jeg fik ikke så meget med hende at gøre, selvom jeg gav hende et godt spark i ansigtet i slutningen af filmen - ikke et rigtigt, det er sådan jeg håndterer den nye 007." Lynch bookede sin Bond-rolle kort efter.

Following No Time to Die er Lynch indstillet til at optræde som næste i det kommende drama Ear for Eye. Tidligere i år blev det også offentliggjort, at hun er blevet castet til at spille Miss Honey i den kommende Netflix-film Matilda. Om den ikoniske rolle sagde skuespillerinden: "Det er en sand ære at spille en, der var som verdens perfekte lærer." Lynch har også været knyttet til to andre filmprojekter. Faktisk er hun i gang.

Anbefalede: