Hvem var Josh Dallas, før han blev Ben Stone i Netflix' Manifest?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Josh Dallas, før han blev Ben Stone i Netflix' Manifest?
Hvem var Josh Dallas, før han blev Ben Stone i Netflix' Manifest?
Anonim

Josh Dallas er en skuespiller, der er bedst kendt for sin rolle i det overnaturlige drama Manifest.

I serien spiller Dallas Ben Stone, en far, der bliver en af passagererne på et fly, der er forsvundet i fem år. Af rollebesætningsmedlemmerne er Dallas blandt de få, der har været med i showet siden begyndelsen.

Og da showet oprindeligt blev aflyst for tidligt, gjorde Dallas det klart, at han håbede at afslutte deres historie på en meget bedre måde.

Heldigvis fik Dallas og showets fans deres ønske. I sidste ende besluttede Netflix at gemme Manifest efter NBC's beslutning om at fjerne showet.

Det er klart, at fans kan se frem til at se mere af Ben Stone. Samtidig kan man dog ikke lade være med at spekulere på, hvilke andre roller Dallas havde spillet, inden han blev castet i programmet.

Josh Dallas var kort forundret

Især efter flere år med at spille Ben Stone, kan fans finde det svært at tro, at Dallas engang har spillet med i en Marvel Cinematic Universe-film. Omkring det tidspunkt, hvor MCU kun havde udgivet en håndfuld film, medvirkede Dallas i Thor som Fandral, en af Thors (Chris Hemsworth) nærmeste venner og en af Warriors Three.

Som det viser sig, skulle Dallas vende tilbage til Thor: The Dark World. Det var dog ikke muligt. Da produktionen skulle starte, var skuespilleren allerede klar til at optage scener til ABC-dramaet Once Upon a Time.

Timingen var ikke rigtig. Jeg er ked af det, fordi jeg havde en fantastisk oplevelse og god tid til at lave den første film og var virkelig spændt på at komme tilbage. Marvel og Disney forsøgte at få det til at fungere,” forklarede Dallas under et interview med EW.

“Men på grund af mit engagement i Once Upon a Time ville jeg ikke være i stand til begge dele. Så jeg bliver nødt til at overlade tøjlerne til en anden."

Til sidst besluttede Marvel at omstøbe delen og hentede Zachary Levi til at tage Dallas' plads.

Selv før 'Manifest' var Josh Dallas ganske tv-stjerne

Dallas startede faktisk med tv, og hans første roller var små roller i Ultimate Force og Doctor Who. Kort efter bookede skuespilleren også små roller i succeskrimidramaerne Hawaii Five-O og CSI: Crime Scene Investigation.

Senere fik Dallas sin første store tv-rolle, idet han spillede David Nolan, også kendt som Prince Charming i ABC-serien Once Upon a Time. For skuespilleren var det en fantastisk måde at udleve en bestemt barndomsfantasi på.

“Jeg er vel ikke en eventyrfigur, men jeg har altid ønsket at dræbe drager, og jeg har altid villet bruge sværd. Det er en drengedrøm at kunne spille den slags. Det er det, der er så fantastisk. Som skuespiller kan du lave alle disse fantastiske, fantastiske ting i Fairy Tale land, og så kan du gå tilbage til Storybrooke. Selvom de begge er baseret i en virkelighed af deres egen art, kan du med Storybrooke gå tilbage og blive mere virkelig, sagde skuespilleren til KSiteTV.

"Og så kan du tage til Fairy Tale-land og bare gøre disse fantastiske ting i skoven, med sværd, og heste, og drager, og ogres, og alle slags ting."

Dallas forblev med i showet under hele løbeturen, hvilket kan forklare, hvorfor han var nødt til at takke nej til Thor 2.

Efter at have læst manuskriptet til 'Manifest'-pilotafsnittet, vidste han, at han var 'In'

Efter Once Upon a Time sluttede sit løb, troede Dallas oprindeligt, at det ville være en god idé at have lidt nedetid.

"Jeg ville gerne tage lidt tid og have lidt plads, hvile og ryste det af og finde noget nyt," fort alte skuespilleren til Collider. Men så, midt i en pilotsæson, faldt manuskriptet til Manifest på skødet.

Og bare sådan vidste Dallas, at det sidste, han ønskede, var at tage en pause.

“Jeg stødte på Manifest, og jeg vidste, at jeg var med, fra det øjeblik, de steg på det fly. Og så, da de landede 5 ½ år senere, vidste jeg, at det var noget, jeg ville være en del af, og jeg ville gerne spille Ben,” huskede Dallas.

“Han var en karakter, der sprang ud af mig, fordi han på mange måder er så forskellig fra min karakter på Once Upon a Time. Han er et norm alt menneske. Han er meget mangelfuld og meget kompleks, og han forsøger at arbejde igennem det."

I øjeblikket ser Dallas ikke ud til at have andet på vej end Manifest. Det ser ud til, at fans bare skal vente på, at programmet vender tilbage til sin fjerde sæson.

Der var rapporter om, at dens sidste kørsel måske endda strækker sig til en femte sæson i starten, men Netflix har bekræftet, at den fjerde bliver den sidste.

Anbefalede: