Prins Harry og Meghan Markle bliver mødt som "Clout Chasers" ved ankomsten til New York

Indholdsfortegnelse:

Prins Harry og Meghan Markle bliver mødt som "Clout Chasers" ved ankomsten til New York
Prins Harry og Meghan Markle bliver mødt som "Clout Chasers" ved ankomsten til New York
Anonim

Hertugen og hertugindens handlinger forvirrer kongefamiliens fans.

Prince Harry og Meghan Markles popularitet har været stenet, lige siden de forlod kongefamilien og flyttede til USA. Hertugen og hertuginden er for det meste blevet godt modtaget i deres nye hjem, men deres nye bogpåtegninger og bombeoprah-interview har fået tusindvis af beundrere til at føle sig splittet.

Parret annoncerede for nylig, at de ville tage på deres første tur til New York City sammen, og de var spændte på at udforske det store æble i det "romantiske efterår". Hertugen og hertuginden af Sussex ankom til byen den 23. september, forud for deres optræden til Global Citizen Live-begivenheden, der er planlagt til weekenden.

Royal Family Fans Don't Care

Meghan og Harry blev fotograferet ved One World Observatory, mens de så skyline og gav deres respekt ved 9/11-mindesmærket.

Det er parrets første offentlige rejse, siden de flyttede til Californien. Meghan og Harry blev ikke ledsaget af deres 2-årige søn Archie og babydatter Lilibet på turen og er angiveligt blevet hjemme i Montecito, Californien.

Fans af den britiske kongefamilie er forvirrede over, hvorfor prins Harry og Meghan har været i samtale med pressen og tabloiderne og delt detaljer om deres arbejde i USA.

Parret har ofte kæmpet for fuldstændigt privatliv, og deres motiver er blevet anset for tvivlsomme af nogle sociale medier-brugere.

“Goh, kan de holde sig væk fra New York? Vi hader slagkraft, der jagter tøser her,” fort alte en frustreret bruger.

“EX hertuginde af Sussex,” skrev en Instagram-bruger. Selvom Markle ikke længere bruger "HRH"- titlen, er hun stadig udformet som Meghan, hertuginde af Sussex.

"Nok allerede, hun er ikke en hertuginde… Og kom videre, de er kedelige!!!!!!" sagde en anden.

“Hvorfor har de ikke masker på? spurgte en anden. Page Six rapporterede, at parret faktisk bar masker og kun tog dem af for at posere for fotograferne.

"Er de stadig hertug og hertuginde?" spurgte en bruger.

Nogle af Meghan og Harrys fans var begejstrede for at se billederne og elskede Markles "chikke" outfit. De er dog forvirrede over, hvorfor Meghan pakkede sig i en frakke, da det var "75 grader i NYC".

“Meget flot. Men jeg er sikker på, at Meghan var varm med det på. Det er ligesom 75 grader i NYC,” skrev en fan.

"Omg, det er 77° i nyc lige nu," lød en kommentar.

Prins Harry har ikke besøgt New York siden 2013, og Meghan ankom sidst til byen i 2019 til sin luksuriøse babyshower.

Anbefalede: