Meghan Markle opfordrede til at tilgive far, mens hun og prins Harry taler ved 'Global Citizen Live

Meghan Markle opfordrede til at tilgive far, mens hun og prins Harry taler ved 'Global Citizen Live
Meghan Markle opfordrede til at tilgive far, mens hun og prins Harry taler ved 'Global Citizen Live
Anonim

Meghan Markle er blevet kritiseret for at holde foredrag om vaccine-equity. Hertuginden af Sussex optrådte sammen med sin mand, prins Harry, til Global Citizen Live-festivalen.

Den tidligere Suits-skuespillerinde åbnede begivenheden ved at sprænge velhavende nationer, der hamstrede vaccinedoser fra fattige lande.

Markle bar en hvid designerkjole til $4.500, $16.500 Cartier-øreringe, et $12.000 Cartier-ur og et $6.900 Cartier "love"-armbånd under lørdag aftens begivenhed i New York Citys Central Park.

Under Meghan og Harrys fælles, koordinerede tale sagde Meghan: "Hver enkelt person på denne planet har en grundlæggende ret til at få denne vaccine. Det er pointen, men det sker ikke."

"Og mens du er i dette land og mange andre, kan du gå næsten over alt og blive vaccineret, kan milliarder af mennesker rundt om i verden ikke," sagde hun.

"I år forventes verden at producere nok doser til at nå målet om at vaccinere 70 procent af befolkningen i hvert enkelt land, men det er forkert, at så meget af vaccineforsyningen kun er gået til 10 velhavende nationer indtil videre og ikke alle andre. Det er bare ikke ok."

Men nogle fans var hurtige til at sprænge mor til to for ikke at have samme venlighed over for sin far, Thomas Markle.

"En humanitær, der appellerer til medfølelse, bør starte med sin far. Det er så nemt at elske fremmede," skrev en person online.

"Hun skal tilgive sin far, før hun holder foredrag om global empati. FamilyFirst," tilføjede et sekund.

Meghan Markle ung med far
Meghan Markle ung med far

Meghan og hendes fars engang tætte forhold blev anstrengt under optakten til hendes bryllup med prins Harry. Markle indgik en aftale med en paparazzi-fotograf om at iscenesætte billeder af ham

Han trak sig derefter ud af at gå Meghan ned ad gangen ved ceremonien efter at have fået et hjerteanfald, hvor prins Charles tog hans plads.

Meghan fort alte senere Oprah Winfrey, at hendes far havde "forrådt" hende, og at hun "fandt det svært at forlige sig" med ham. Forholdet er kun blevet mere anspændt, efterhånden som hr. Markle er blevet ved med at tale med journalister og paparazzier.

Men med sit dårlige helbred frygter Thomas, at han aldrig vil komme til at møde sine børnebørn Archie, 2, og baby Lilibet, der blev født den 4. juni.

Meghan Markle far Thomas Markle
Meghan Markle far Thomas Markle

Da han t alte i sit hjem i Rosarito i Mexico, 70 miles fra Sussexes' LA-palæ, fort alte han pressen: "Vi burde ikke straffe [Lili] for Meghan og Harrys dårlige opførsel."

"Archie og Lili er små børn. De er ikke politik. De er ikke bønder. De er ikke en del af spillet. Og de er også kongelige og har ret til de samme rettigheder som enhver anden kongelig."

"… Jeg vil anmode domstolene i Californien om retten til at se mine børnebørn i den nærmeste fremtid," tilføjede han.

Anbefalede: