Kim Kardashian får ros for at "kapitalisere" på Kourtney Kardashian og Megan Foxs popularitet

Indholdsfortegnelse:

Kim Kardashian får ros for at "kapitalisere" på Kourtney Kardashian og Megan Foxs popularitet
Kim Kardashian får ros for at "kapitalisere" på Kourtney Kardashian og Megan Foxs popularitet
Anonim

Kourtney og Megan så utrolige ud i et nyt fotoshoot for SKIMS.

Kim Kardashian fik ros, efter hun udnyttede Megan Fox og Kourtney Kardashians rockstjerne-kærestes æstetik i en ny kampagne for hendes shapewear-brand. Megan og Kourtney har været ret tætte på det seneste - lige siden de lagde et billede op af sig selv, hvor de kyssede deres kærester Machine Gun Kelly og Travis Barker.

Kvinderne er hurtigt blevet "forelsket", som Fox delte i sin billedtekst. Mens fans blot så duoen deltage i en sjov fotooptagelse ved VMA'erne, gik Kim Kardashian på arbejde og udnyttede øjeblikket.

Kourtney og Megan poserer for SKIM

Kim Kardashian er en forretningskvinde, reality-tv-stjerne, model - og marketinggeni. KKW Beauty-grundlæggeren tog sin søster Kourtney og sin nye BFF, Megan Fox, til et sjovt fotoshoot, hvor de iførte sig SKIMS-hæfteklammer, der helt sikkert vil blive udsolgt igen. Kardashian er altid blevet rost for at gøre sit shapewear-mærke til en overkommelig pris, komfortabel og perfekt til daglig brug.

Kourtney og Megan ser så fantastiske ud på fotoshootbillederne, at fans ønsker, at kvinderne dropper deres kærester og går på date med hinanden i stedet for.

"Kim ved helt sikkert, hvordan man udnytter et øjeblik," skrev en fan om kampagnen.

I en serie af billeder ses Kourtney og Megan slappe af med et fad kirsebær, holde en buket roser og dele (eller prøve at dele) et æble. Kvinderne har sort shapewear på de fleste billeder og har tilbehøret dem med identiske grønne manicure.

"Skims var sådan et geni alt træk fra Kim K's side…" sagde en anden.

“Kourtney Kardashian og Megan Fox' fotoshoot for SKIMS er så hot. De burde bare droppe deres sære kærester og blive slutspillet øvh..” kommenterede en bruger.

“Kim Kardashian er virkelig et markedsføringsGENI til denne Skims-kampagne,” fossede en anden.

“Kim er et geni!!!” en fan skrev.

"Kim Kardashian ved præcis, hvad hun laver ved at sammensætte en Skims-kampagne med Kourtney og Megan Fox. Marketingstrategien er genial," tilføjede en fan.

Megan og Kourtney er ofte blevet set på dobbeltdate med deres partnere. Under VMA'erne tidligere på måneden gik de to på scenen for at introducere deres rockstjerne-kæresters optræden og omt alte dem som deres "fremtidige baby daddies".

Anbefalede: