Se hvad Ariana Grande har skrevet til sin mand, D alton Gomez' 26-års fødselsdag

Se hvad Ariana Grande har skrevet til sin mand, D alton Gomez' 26-års fødselsdag
Se hvad Ariana Grande har skrevet til sin mand, D alton Gomez' 26-års fødselsdag
Anonim

De nygifte Ariana Grande og D alton Gomez er så forelskede, at andres seneste forhold blegne i sammenligning. Parret fejrede hinandens fødselsdage med smukke billeder og fagter vist på sociale medier. Gomez har gjort dette tidligere i juni med Grandes 28-års fødselsdag, og nu vender hun tilbage ved at give det hele til sin mands 26-års fødselsdag.

Arianators har vist stærk kærlighed og støtte til parret og byder Gomez velkommen som manden, der har gjort "Break Free"-sangeren glad efter en mislykket forlovelse og tabet af en tidligere elsket. Grande viste ikke kun et tilbagevendende billede af, da hun og Gomez var i Amsterdam, men delte et nyt bryllupsbillede, som ikke er set før.

Billede
Billede

Ordene var måske ikke mange, men for det, hun har sagt, har Grande vist, hvor meget hun elsker sin nygifte mand. Hun skrev: "Tillykke med fødselsdagen til min baby, min mand, min bedste ven! Jeg elsker dig uendeligt meget," på bryllupsrejsebilledet, som sangerinden delte for et stykke tid siden. Denne bryllupsrejsefase har ikke været andet end søde øjeblikke mellem de to, da tre måneder har fundet sted siden deres hemmelige, men smukke bryllup.

Fra en hemmelig optræden i "Stuck with U" til at blive et berømt navn knyttet til Grande, må Gomez have været igennem en masse berømthedschok, da hans kones tidligere partnere var berømte. Berømthed eller ej, forholdet mellem det nygifte par er ægte og har fans, der falder i svime og er glade på deres vegne.

Relateret: Hvad vi ved om Ariana Grandes bryllup og hendes forlovede

Billede
Billede

Det aldrig før sete bryllupsbillede har fans begejstret ligesom første gang, de så på bryllupsbillederne. Fans har også delt deres ønsker til den 26-årige mand i håb om, at han har det godt og hygger sig med sangeren.

Ikke kun delte Grande billedet af dem i deres bryllupsdragt, men hendes hund, Toulouse, dukker også op. Hans reaktion ser ikke ud til at være tilfreds, men hunde er gode tilføjelser til ethvert billede uanset. Efterhånden som dagene går, er der helt sikkert mange flere øjeblikke, der skal deles mellem det kærlige par. Forhåbentlig havde Gomez en fantastisk fødselsdag med sine nærmeste, og at der vil være flere gode dage foran ham.

Anbefalede: