Blev Taylor Swift gift på sin fødselsdag? Her er hvad vi ved

Indholdsfortegnelse:

Blev Taylor Swift gift på sin fødselsdag? Her er hvad vi ved
Blev Taylor Swift gift på sin fødselsdag? Her er hvad vi ved
Anonim

Har du fået nok Taylor Swift i de sidste par uger? Det troede vi ikke. Taylor Swift er på toppen af sit spil lige nu, efter at have udgivet sin genindspillede version af sit album Red efter at have mistet masternumrene i en meget omt alt kamp med musikchefen Scooter Braun. En ting, der dog ikke er blevet offentliggjort så bredt, er Taylor Swifts forhold til kæresten Joe Alwyn, den engelske skuespiller, der inspirerede sangen "London Boy."

De to har været notorisk tætte om de indre funktioner i deres romantiske liv, og det er uden tvivl af design; Taylor Swift er blevet brændt før af hvirvlende rygter og journalister, der praktisk t alt er rabiate for ethvert tegn på rod i Taylors privatliv. Så vi tror fuldt og fast på, at Taylor Swift kunne gennemføre en helt hemmelig forlovelse. Men har hun det? Rygterne har fløjet i over et år nu om, at Taylor og Joe er blevet forlovet, og med Taylors 32-års fødselsdag lige efter - den 13. december, for at være helt præcis - skiftede rygterne til at omfatte påstanden om, at brylluppet ville finde sted den samme. dag hun blæste sine stearinlys ud. Så hvad er ægte, og hvad er en (for at citere en sangtitel fra folklore) svindel? Her er, hvad vi ved om, hvorvidt Taylor Swift slog knude på sin fødselsdag i år.

6 Taylor Swift holdt sit forhold hemmeligt i starten

Ifølge Mirror UK udgav Taylor Swift et dagbogsindlæg fra begyndelsen af 2017, der sagde: "Vi har været sammen, og ingen har fundet ud af det i 3 måneder nu. Jeg vil have, at det forbliver sådan, fordi jeg ikke gør det. ønsker, at noget ved dette ændrer sig eller bliver for kompliceret eller trænger ind på."

5 Taylor Swifts mange påskeæg har ført til spekulationer fra fans

Da Taylor Swift udgav musikvideoen til "ME!" i 2019 fort alte hun fans: "Der er en hemmelighed i videoen, jeg har gemt i flere måneder - lad os se, hvem der kan gætte det." Den generelle konsensus var, at hun henviste til at afsløre, at hun havde fået en ny kat, da katten lavede en cameo i videoen. Men andre er på Taylor, og de ved, at hun kan være meget snu med påskeæg og kodede beskeder; videoen viser også Taylor med en stor sten på sin forlovelsesringfinger, hvilket naturligvis sendte fans i vanvid fra det øjeblik, de så det.

4 Taylor Swift er iført en brudekjole i 'Willow'-videoen

Hvis Taylor Swift forsøger at holde en forlovelse med Joe Alwyn hemmelig, hjalp hun ikke sig selv, da hun udgav musikvideoen "Willow" i 2020, som viser hende i en kjole, der ser utroligt meget ud som en brudekjole. Det smukke nummer er elfenben med ekstraordinære blondedetaljer, og hun bærer en matchende blomsterkrone på hovedet for at fuldende det ekstremt brudelook.

3 Taylor Swift kan 'Definitely See Herself Marrying' Joe Alwyn

En kilde fort alte Us Weekly i 2019, at Taylor Swift og Joe Alwyn bestemt ønskede at blive gift og var på samme side om fremtiden for deres forhold. "Han venter bare på at finde det perfekte tidspunkt at fri til. Han vil gøre det uforglemmeligt og ekstremt specielt … Taylors venner taler alle om et frieri, og hvordan hun virkelig ønsker at gifte sig med Joe. Han er hendes drømmefyr."

2 En kilde til "OK Magazine" om det påståede forslag

En kilde fort alte OK Magazine, at Joe Alwyn for nylig havde friet til en intim middag i London. "Han bragte Taylor til hendes yndlingsrestaurant og bad hende lukke øjnene, fordi han havde en overraskelse. Man siger, at han så smuttede en enorm diamantring på hendes forlovelsesfinger og bad hende om at gifte sig med ham. Selvfølgelig sagde Taylor ja." Det virker lidt mistænkeligt, at verdens mest berømte kunstner i øjeblikket ville blive forlovet på et offentligt - og for ikke at nævne ban alt - sted som en restaurant, men for at være retfærdig kan vi ikke tælle muligheden for, at de d lejede restauranten ud til kun sig selv. Kilden hævdede også, at de to ikke spildte nogen tid, og sendte internettet i vanvid og sagde, at brylluppet ville finde sted på Taylors 32-års fødselsdag, den 13. december.

1 Taylor Swift-fans var mistænksomme over for en tilsyneladende ændret sangtekst

Da Taylor Swift udgav sin genindspillede version af sit tidlige hit "Love Story" i december sidste år, bemærkede fans en tekst, der muligvis er blevet ændret, og den løftede mere end et par øjenbryn. I det sidste omkvæd af sangen havde den originale tekst sagt: "Det er en kærlighedshistorie, skat, bare sig ja." Men i den nye version, hævder fans, lyder det, som om hun synger, "Baby sagde lige ja", hentydende til sin egen "kærlighedshistorie", som måske eller måske ikke har kulmineret i et frieri.

Anbefalede: