Daniel Radcliffe ville elske at medvirke i 'Fast And Furious' men på én betingelse

Indholdsfortegnelse:

Daniel Radcliffe ville elske at medvirke i 'Fast And Furious' men på én betingelse
Daniel Radcliffe ville elske at medvirke i 'Fast And Furious' men på én betingelse
Anonim

Siden han forlod sine Hogwarts-dage, har Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe vist sig at have en dramatisk rækkevidde i en række dristige roller.

Bedst kendt for at spille den engelske troldmand, har skuespilleren for nylig vejet ind i de dele, han havde det sjovt med at spille, siden Harry Potter indrullede i 2010 - og dem, han ville elske at tage imod i fremtiden.

Daniel Radcliffe er en stor fan af katastrofefilm

Radcliffe optrådte i Conan O'Briens podcast for at fortælle om hans skuespillerkarriere og de drejninger, det tog, siden han har sagt farvel til Harry Potter.

Ideen om at blive typecastet efter at have spillet hovedrollen i en af verdens mest berømte fantasyfilmfranchises var skræmmende, men Radcliffe sagde, at han var taknemmelig over for de instruktører, der tog en chance for ham med udfordrende roller, som beatpoeten Allen. Ginsberg i biopic Kill Your Darlings.

Skuespilleren medvirker nu i antologiserien Miracle Workers, skabt af Simon Rich og også med Steve Buscemi. Radcliffe sagde, at det tilt alte ham at kunne spille en anden karakter hver sæson.

"Jeg spillede Harry Potter i ti år, så jeg kan godt lide tanken om ikke at spille én karakter i lang tid igen, hvis det er muligt," sagde Radcliffe til O'Brien.

Men der er en rolle Radcliffe ville være interesseret i at spille, eller rettere en genre, han ville elske at have i sin filmografi: katastrofefilm.

"Jeg elsker massive enten monster-B-film eller katastrofe-B-film," sagde Radcliffe.

Daniel Radcliffe afslører, hvilken rolle han ville spille i 'Fast And Furious'

På trods af ikke at være en katastrofefilm i sig selv, er der en actionfilmsaga, som Radcliffe ville være glad for at spille i: Fast and Furious.

Skuespilleren sagde, at han "ville elske at være med i sådan en film", men der er en advarsel. Radcliffe gjorde det klart, at der kun er én type rolle, han gerne vil spille i en film à la Fast and Furious - og det er den sværeste at få i franchisen med Vin Diesel i hovedrollen.

"Hvis jeg kunne have en ikke-kørende del, ville det være fantastisk," sagde Radcliffe.

"Jeg kunne klare noget af administratoren, jeg er sikker på, at de skal bruge en masse af det," sagde han.

Grunden til, at Radcliffe ikke ønsker at spille en drivende rolle, er enkel: han nyder det bare ikke.

"At køre for kamera er måske den del af mit job, jeg hader mest," fortsatte han.

Han forklarede, at det at prøve at ramme et mærke på sættet under kørslen er hans mindst foretrukne aspekt ved at være skuespiller.

Og dette strækker sig også til hans liv off-set, da Radcliffe afslørede, at han "næppe" kører i det virkelige liv.

"Jeg har en licens, men jeg er ikke god til det," sagde han.

Anbefalede: