Britney Spears-fans kræver, at hendes sociale mediechef bliver fyret efter Stars IG-indlæg

Britney Spears-fans kræver, at hendes sociale mediechef bliver fyret efter Stars IG-indlæg
Britney Spears-fans kræver, at hendes sociale mediechef bliver fyret efter Stars IG-indlæg
Anonim

Britney Spears fans har krævet hendes sociale mediechef stoppe efter sangerindens seneste Instagram.

Den 39-årige popstjerne brød endelig sin tavshed om Framing Britney Spears-doktoren tidligere på ugen. Hun påstod, at hun ikke havde set det i sin helhed, men havde set klip, der havde fået hende til at græde i "to uger". Grammy-vinderen hævdede også, at hun var "flov" over filmen.

Det er ingen hemmelighed, Britneys far, Jamie, har været hendes konservator siden 2008. Han har også slået hårdt ned for sin skildring i New York Times-dokumentaren. Den 68-årige kontrollerer efter sigende sin datters økonomi og endda de mennesker, hun kan se.

Fans hævder, at Britneys indlæg, hvor hun adresserede dokumentaren, ikke var skrevet af hende, men hendes manager for sociale medier, Cassie Petrey.

Eagle-eyed Free Britney-tilhængere siger, at skrivestilen er sigende og er, hvordan Britneys mangeårige manager for sociale medier plejer at poste.

Men en kilde fort alte TMZ: "Cassie lavede IKKE Britneys udtalelse om Hulu-dokumentaren, og hun var ikke engang klar over Brits plan om at udtrykke sig, før IG-indlægget blev offentliggjort."

Petrey er endda kommet med sin egen erklæring og insisterer på, at hun ikke har skrevet sin klients indlæg. Men det forhindrede ikke "Ups…I Did It Again"-stjernens fan i tvivl om hendes forsvar.

En fan skrev: "Britney Spears' sociale mediechef, @cassiepetrey, blev sur over det modreaktion, hun modtog for at poste tvivlsomt indhold til Britney's IG i går, så Cassie skrev, at Britney var flov over Framing Britney-dokumentaren via Britney's IG. Sikke en freak. FreeBritney."

En fan udt alte ganske enkelt på Twitter: "Der er ikke en eneste chance for, at Britney skrev dette."

En anden tilføjede: "Denne social media manager skal fyres! Britney har brug for støtte og bør ikke udnyttes på sociale medier. Hun har det tydeligvis ikke godt. Jeg håber Britney er i stand til at tage kontrol over sit liv og ansætte sit eget personale, der er bedre i stand til at tage sig af hende. Lad os ikke glemme, at det ikke var længe siden, hun tjente penge til disse mennesker inklusive sin far."

"Jeg kan kun forestille mig, hvordan Brit må føle at vågne op hver dag og vide alt fra et øjeblik, hvor hun mistede kontrollen over sine følelser, hun er en statssanktioneret fange - hvorfor taler hendes søster aldrig for hende," kommenterede en bekymret fan.

Efter at Britney led sit sammenbrud i 2007, mistede hun den fulde forældremyndighed over sine to sønner og blev anbragt i sin fars konservatorium og en advokat ved navn Andrew Wallet.

Anbefalede: