J-Lo siger, at disse sammenbrudsrapporter ikke har "intet at gøre" med utroskab

Indholdsfortegnelse:

J-Lo siger, at disse sammenbrudsrapporter ikke har "intet at gøre" med utroskab
J-Lo siger, at disse sammenbrudsrapporter ikke har "intet at gøre" med utroskab
Anonim

Blev du overrasket over nyhederne fra J-Rod om brud? Jennifer Lopez var også det. Nu har hun og Alex Rodriguez nogle ting, de har brug for, at vi alle sammen kan finde ud af om, hvad der virkelig sker.

Først og fremmest, fra denne lørdag morgen, er J-Lo og A-Rod stadig forlovede. Her er de seneste udtalelser, som parret (og deres repræsentation) har fremsat til medierne.

De udsender en officiel erklæring

Alle tunede ind på J-Rods forhold i weekenden med Jennifer Lopez og Alex Rodriguez' navn, der begge er populære verden over på Twitter. Store nyhedsmedier fra People to Variety rapporterede, at parret var gået fra hinanden baseret på oplysninger fra en kilde tæt på parret. Nu fortæller den unavngivne kilde til TMZ, at selvom denne uge kan have været hård for parret, er de faktisk stadig sammen.

Jennifer og Alex' team kontaktede selv TMZ for at bekræfte dette faktum:

"Alle rapporter er unøjagtige," lyder deres officielle erklæring. "Vi arbejder igennem nogle ting."

Fik Madison LeCroy et subtilt opkald?

Da de blev spurgt om rygterne om, at en tredjepart (nemlig 'Southern Charm'-stjernen Madison LeCroy) var involveret i de "ting", de arbejder igennem, gav J-Los team et skarpt svar:

"Det, de arbejder igennem, har intet at gøre med en tredjepart."

Det er nemt at tage dem på ordet, når JLos socials ikke viser tegn på en foragtet kvinde. Her er, hvad hun lige har postet:

Anbefalede: