Fans elsker Madonnas meme-baserede afstemningsvideo, der håner næsten enhver politiker

Indholdsfortegnelse:

Fans elsker Madonnas meme-baserede afstemningsvideo, der håner næsten enhver politiker
Fans elsker Madonnas meme-baserede afstemningsvideo, der håner næsten enhver politiker
Anonim

Der har aldrig været et samfund mere splittet end det, vi lever i i dag.

Dette er helt klart et kapløb mellem Donald Trump og Joe Biden… og de få fans, der synes, det ville være en sjov joke at stemme på Kanye West. Berømtheder har aldrig før taget sådan et offentligt standpunkt i den politiske verden, men det ser ud til, at i år har hver af dem en endegyldig retning.

Madonna har længe været anti-Trump og har ved mange lejligheder udtrykt sin foragt for den nuværende præsident. Hun kalder ham en hvid overherredømme og har lovet at få djævelen ud af Det Hvide Hus, så det er klart, hvor hendes stemme ligger.

Det norm alt meget seriøse emne om politik er et, som Madonna har besluttet at tage en mere komisk tilgang til, og fans er helt vilde med det.

Madonnas episke politiske parti-hånvideo

Madonna bliver krediteret for sin fantastisk sjove Instagram-video. Det er en lethjertet tilgang, der støder på hvert politisk partimedlem ved at skildre dem som dansende, animerede memes, der bevæger sig hen over skærmen på en latterligt sjov måde. Politikernes ansigter bliver photoshoppet på hysterisk sjove karikaturkroppe, mens de svajer frem og tilbage i en hysterisk politisk optræden.

Hun laver det som kongresbal i 2020, men det ligner mere en kommende Saturday Night Live-episode, da den gør en hån mod alle involverede.

Fans elsker humor

I mashup-videoen ser Alexandria, hvor lavt hun kan gå, mens et tegneseriebillede af Ivanka tager landingsbanen for at stramme hendes ting. Maxine danser, som om hun brænder… Nancy, Mitch og Mike Pence tager deres tur til at vise deres bedste bevægelser. Joe Biden-memet er fabelagtigt sjovt, da han bryder ud i en selvsikker danseforestilling, som vi aldrig kunne forestille os, at han rent faktisk deltager i, i det virkelige liv. Kamalas karakter holder hendes bevægelser stilfulde, men sjove, og selvfølgelig gemmes den bedste komedie til sidst, da en tyk og ukoordineret Donald Trump bruger ordet til sin præstation.

Fans gik vilde og sendte en byge af kommentarer, der roste Madonna for at blive ved med at poste ting som dette for deres seerfornøjelse. Andre fans vejede ind ved at erklære, hvem der har deres stemme, og det ser ud til, at flere var for at beholde Donald Trump i Det Hvide Hus.

Denne video var perfekt på alle måder, helt ned til krediteringen. Hvis du gik glip af det, blev videoen bragt til dig af BelBivDeVote.

Anbefalede: