Hvor står Kanye West og tidligere Amber Rose i dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvor står Kanye West og tidligere Amber Rose i dag?
Hvor står Kanye West og tidligere Amber Rose i dag?
Anonim

Kanye West og Amber Rose var engang en genstand, men det er 10 år siden, duoen gik fra hinanden, og Amber har stadig meget at sige! Mens vi alle kender Kanye West som et lyrisk geni, og hendes husbond til Kim Kardashian, ved tidlige fans af rapperen alt, hvad der er at vide om hans forhold til Amber Rose. Duoen begyndte først at datere tilbage i 2008, og gjorde det i 2 år! Amber Rose var Kanyes date til 'Video Music Awards' i 2009, hvor han notorisk afbrød Taylor Swift under hendes takketale.

Dette var et afgørende øjeblik for de to, og selvom ingen af de to diskuterede, om begivenheden i 2009 spillede en rolle i deres splittelse i 2010, tror fans bestemt, at det gjorde det! Selvom de to ikke har været sammen i over et årti, har Amber Rose mærket de langvarige virkninger af sit forhold til Kanye West hele tiden, og hun disker op med det hele!

Fejder Amber og Kanye stadig?

Mens mange ekser kan gå forbi deres forskelligheder og forblive venner, kan det samme ikke siges om Kanye West og Amber Rose. Efter at have startet deres forhold tilbage i 2008, datede duoen i lidt over 2 år, før de stoppede i 2010. Amber gik senere med rapperen Wiz Khalifa i 2011, og de to blev forlovet et år senere, og gift med 2013. Wiz og Amber deler deres søn, Sebastian Taylor Thomaz, og har et godt forhold, hvor de er forældre. Mens Amber og Wiz har holdt det køligt, kan hendes forhold til Kanye ikke være længere fra det.

Efter at have afsluttet tingene i 2010, forvandlede Amber Rose sig til materiale, som Kanye West kunne bruge til fremtidige sangtekster, musikvideoinspiration og skænderier, der er blevet til Amber. Kardashians har også befundet sig i en fejde med Amber Rose på grund af en række årsager, men hvem har Kardashians ikke skændt med? Da der er gået mere end et årti, har Amber Rose åbnet op for den "mobning", hun har modtaget i løbet af de sidste 10 år fra Kanye West.

Amber optrådte på denne uges 'No Jumper' YouTube-kanal, hvor hun var meget ærlig om sit forhold til Kanye og senere anklagede ham for at mobbe hende i et årti! En lejlighed, som Amber tydeligt husker, at Kanye dissede hende, var tilbage i 2015, da Kanye optrådte i radioprogrammet 'The Breakfast Club' og hævdede, at han var nødt til at tage "30 brusere", efter de to gik fra hinanden. Amber huskede også de konstante udgravninger, West ville tage på hendes krop og seksualitet.

"Han kaldte mig lige for en prostitueret ved sit stævne", sagde Amber. "Han kaldte mig en prostitueret 10 år senere. Bare lad mig være i fred", fortsatte hun. Det er klart, at Amber kun diskuterer Kanye, når et interview bringer ham op, dog afholder hun sig fra at tale om rapperen for enhver pris, og vil simpelthen have den samme respekt til gengæld, og vi bebrejder hende ikke!

Anbefalede: