Har Jennifer Aniston nogensinde ønsket at holde op med at spille skuespillerinde?

Indholdsfortegnelse:

Har Jennifer Aniston nogensinde ønsket at holde op med at spille skuespillerinde?
Har Jennifer Aniston nogensinde ønsket at holde op med at spille skuespillerinde?
Anonim

Karrieren for Jennifer Aniston er en karriere, som håbefulde skuespillerinder ville elske at have. Udover at portrættere Rachel Green på Friends i ti sæsoner spillede Aniston hovedrollen over for Mark Wahlberg i filmen Rock Star fra 2001 og gik til en mere dramatisk rolle i The Good Girl fra 2002. Aniston har medvirket i romantiske komedier som Just Go With It og sjove, fjollede film som Office Christmas Party. Hun har hele tiden bevist, at hun kan være sjov og også seriøs.

Aniston havde et job på The Laugh Factory, da hendes liv ændrede sig, og hun vandt rollen som Rachel. Hvert år tjener Aniston millioner på Friends, hvilket er vildt at tænke på.

Er det rigtigt, at Jennifer Aniston engang tænkte på at holde op med at spille? Det er svært at forestille sig, at det nogensinde vil ske, så lad os tage et kig.

En dårlig oplevelse

Jennifer Aniston har altid t alt om, hvor meget hun elskede at være på Friends, og fans kan ikke få nok af hendes fashionable sitcom-karakter. Det giver bestemt mening, at ikke alle tv-serier eller film, som hun har været involveret i, ville være så fantastiske.

jennifer aniston spiller alex levy på tv-showet om morgenen
jennifer aniston spiller alex levy på tv-showet om morgenen

Aniston ønskede at stoppe med at optræde, og så blev hun castet i The Morning Show. Ifølge Insider.com var der en film, hun arbejdede på, og den efterlod hende ikke med gode følelser omkring skuespil. Hun gik på en podcast kaldet SmartLess med værterne Sean Hayes, Will Arnett og Jason Bateman og t alte om det. Hun sagde: "Jeg bliver nødt til at sige de sidste to år, der har strejfet mit sind, hvilket det aldrig gjorde før. Jeg tænkte: 'Wow, det sugede livet ud af mig, og jeg ved ikke, om det er det her interesserer mig.'"

Ifølge Buzzfeed forklarede hun: "Det var et uforberedt projekt. Vi har alle været en del af dem. Du siger altid: "Jeg vil aldrig igen! Aldrig igen! Jeg vil aldrig bakke op i en startdato!'" Hun sagde også, at manuskriptet "ikke var klar."

Det er så interessant at høre Aniston fortælle om dette, selvom hun ikke har navngivet den film, hun arbejdede på. Alle har sandsynligvis haft en dårlig arbejdserfaring, der fik dem til at spekulere på, om de har valgt det rigtige felt.

Aniston On 'The Morning Show'

jennifer aniston som alex og steve carell som mitch i morgenshowet
jennifer aniston som alex og steve carell som mitch i morgenshowet

Mange fans af Jennifer Aniston har elsket at se hende spille reporter Alex Levy i The Morning Show, og skuespillerinden har delt, at det var "sjovt", men "udmattende" at filme den første sæson.

Aniston elsker det fantastiske indhold på streamingtjenester, hvilket var det, der gjorde hende interesseret i showet. I et interview med Variety.com forklarede Aniston: "Det var først i de sidste par år, hvor disse streamingtjenester bare eksploderede med denne mængde kvalitet, at jeg faktisk begyndte at tænke," Wow, det er bedre end hvad Det gjorde jeg lige. Og så ser du, hvad der er tilgængeligt derude, og det er bare aftagende og aftagende med hensyn til, det er store Marvel-film. Eller ting, som jeg ikke bare bliver bedt om at gøre eller virkelig er interesseret i at leve i en grøn skærm."

Aniston sagde også, at hun arbejdede med Nancy Banks, en skuespilcoach, fordi karakteren Alex har mange følelser. Hun sagde: "Så hvis jeg stødte på noget, ville hun sige: 'Nå, hvordan føles det her…' Næsten som terapi." Hun og Nancy arbejdede sammen om søndagen i flere timer ad gangen. Det arbejde gav virkelig pote, da Anistons rolle som Alex er absolut rørende og hjerteskærende. Det er rimeligt at sige, at det er en af Anistons bedste dele.

Den bedste sitcom nogensinde

For mange mennesker er Friends en go-to sitcom, og intet vil føles så varmt og trøstende og dejligt at se efter en lang arbejdsdag. Det viser sig, at Aniston har det på samme måde, da hun virkelig elskede skuespiloplevelsen.

I et interview med InStyle i august 2019 sagde Aniston, at sitcomen var "den ultimative tillidsøvelse", og skuespillerne støttede hinanden. Hun forklarede, at hun ser så glad tilbage på de ti år. Aniston sagde: "Jeg savner meget om den tid. At have et job, der var absolut, ren glæde. Jeg savner at være sammen med mennesker, jeg elsker enormt og respekterer uden ord. Så ja, i disse dage er jeg super nostalgisk."

Det er interessant at høre, at Jennifer Aniston overvejede at stoppe med at spille skuespillerinde, og hendes fans er så glade for, at hun ikke endte med at gøre det. Det er vidunderligt at se hende i The Morning Show, og heldigvis får serien endnu en sæson, som helt sikkert bliver lige så kraftfuld.

Anbefalede: