Hvorfor fans er så nysgerrige efter Kristen Stewarts naturlige hårfarve

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor fans er så nysgerrige efter Kristen Stewarts naturlige hårfarve
Hvorfor fans er så nysgerrige efter Kristen Stewarts naturlige hårfarve
Anonim

Kristen Stewart har været på det store lærred i mere end 20 år. Stewart er kommet til sin ret som skuespillerinde (især med sin rolle i Spencer) med både storfilms-blockbusters og mikrobudget-indiefilm. Kendt for sin unikke skuespilstil (hendes kritikere har måske tidligere kaldt det lidt intetsigende eller apatisk) er Stewart også kendt for sit hår i konstant forandring.

Stewarts fans er tilsyneladende ret nysgerrige efter hendes naturlige hårfarve. Dette er selvfølgelig ikke noget nyt, da mange skuespillere og skuespillerinder ofte ikke kun dyrker forskellige frisurer og farver, men også genopfinder sig selv med jævne mellemrum, til stor glæde og fascination. Så lad os tage et kig på Kristen Stewarts karriere og hendes farverige lokker, skal vi? Vi skal.

8 Hvem er Kristen Stewart?

Kristen Stewart blev født i Los Angeles i 1990 og begyndte at spille skuespil i en tidlig alder. Stewart optrådte i små roller i forskellige film, indtil han landede rollen som Jodie Fosters diabetiske datter i David Finchers Panic Room. Ligeledes ville Stewart i 2008 lande sin breakout-rolle som den berømte mørke- hår Bella Swan i Twilight. Efter afslutningen af Twilight-serien vovede Stewart sig ind i den uafhængige biografs verden, indtil han af og til dukkede op for at blive vist i højere profilfilm som 2019's Charlie's Angels (som ikke blev modtaget så godt) og senest Spencer. Stewart har en tendens til at holde en lavere profil nu end hun gjorde tidligere (ikke gider at slutte sig til Instagram, hvilket kunne have hjulpet fans med at se hendes naturlige hårfarve), hvilket ser ud til at være positivt for hendes karriere.

7 Kristen Steward har været en noget kontroversiel figur i fortiden

Under Twilight-sagaens æra var Stewart genstand for kontrovers, der involverede hende selv, Robert Pattinson (hendes medstjerne og romantiske partner) på det tidspunkt), og Rupert Sanders (instruktøren af Snow White and the Huntsmen.) Mens Stewart datede Pattinson, fandt Stewart sig selv involveret romantisk med Sanders, og jamen, ulykken fulgte. Mens både Pattinson og Stewart tilsyneladende er gået videre, gjorde det Stewart til genstand for både Pattinson-fans forargelse og mediernes foder en smule.

Som hun var så meget i tabloiderne under denne skandale, vil mange mennesker huske det lange, mørkebrune hår, hun havde på det tidspunkt.

6 Kristen Stewart blev nomineret til en Oscar for sin seneste film

Hårdt arbejde har tilsyneladende givet pote i tilfælde af Ms. Stewart, som stjernen formåede at blive anerkendt af akademiet. Ved Oscar-uddelingen i 2022 blev Stewart nomineret til bedste kvindelige hovedrolle for hendes arbejde som hvalprinsessen Diana Spencer i filmen Spencer. I denne film havde Stewart selvfølgelig Dianas ikoniske blonde lokker.

At blive hædret af det prestigefyldte akademi er uden tvivl den ultimative form for validering for enhver skuespiller. Godt arbejde, Stewart.

5 Kristen Stewarts naturlige hårfarve er beskidt blond

Kristen startede livet med et naturligt hoved beskidt blondt hår Stewart kan ses i fuld visning i nogle af hendes tidlige film med korte, beskidte blonde lokker, især i Panic Room, hvor hun spillede Sarah Altman. The Love, Antosha-skuespillerinden begyndte ikke at ændre sin hårfarve før hendes senere roller, og fremviste længere mørkere hår i film som The Messenger og den rolle, der gjorde hende berømt… apropos…

4 Men Kristen Stewart betragtes ofte som en brunette takket være sin mest mindeværdige rolle

Da Stewart blev castet som Bella Swan, lærte verden hende at kende som en brunette. Den fremtidige fru Cullen og ægte -Livet betydningsfuld anden af Robert Pattinson (for en smule) blev fremvist med langt kastanjebrunt hår. Dette kom til at være Stewarts signaturlook under Twilight-sagaen og ville ikke blive forladt, før franchisen var afsluttet.

3 Kristen Stewart har haft forskellige hårfarver gennem årene

Kristen er en kvinde i stadigt udviklende stil, som selvfølgelig inkluderer et væld af frisurer og farver. Gennem årene har Underwater-stjernen haft alle regnbuens farver fremtrædende på toppen af hendes hoved Med hver bestemt stil er der kommet en ny farve til skuespillerinden, med flere tilsyneladende på horisont. Engang havde hun endda en blond buzz cut, som blev vist fuldt ud i dette Steven Colbert-interview, der tog et akavet twist.

2 Men det er ikke altid hendes egen beslutning

Kristen Stewart i Seberg (2019) peger fingrene frem
Kristen Stewart i Seberg (2019) peger fingrene frem

Kristen Stewart udt alte i et interview med Jimmy Fallon, at hun norm alt ændrer sit hår til filmroller, hvilket gør det mere en nødvendighed på jobbet frem for et personligt stilvalg.

1 Kristen Stewart er gået så lang tid uden sin naturlige hårfarve, at fans glemte, hvad det er

Sagen er, at Stewart er en kamæleon, når det kommer til hendes hårfarve. Twilight-skuespillerinden har gået så lang tid sportsligt alle andre hårfarver end sin naturlige, at fans tilsyneladende simpelthen har glemt. Så lad de beskidte blonde hårstrå svæve i vinden, Kristen!

Anbefalede: