15 Seje ting, vi for nylig har lært om kontoret

Indholdsfortegnelse:

15 Seje ting, vi for nylig har lært om kontoret
15 Seje ting, vi for nylig har lært om kontoret
Anonim

The Office, der vises i ni sæsoner mellem 2005 og 2013, er en sitcom, som vi altid vil elske. Selvom der er mange shows fra 2000'erne, der er fantastiske (og mange, der er forfærdelige), er The Office et show, der aldrig bliver gammelt. Det har været sjovt at se nogle af skuespillerne, fra Steve Carell til Mindy Kaling til John Krasinski, medvirke i andre tv-serier og film, og vi elsker at se, hvor berømte og respekterede de er blevet.

The Offices tone er super akavet med vilje, og selvom vi måske kryber sammen, mens vi ser nogle scener, kunne vi se medarbejderne på Dunder Mifflin hver eneste dag.

Fortsæt med at læse for nogle sjove fakta, som fans af The Office gerne vil vide om denne elskede sitcom.

15 Bob Odenkirk skulle være Michael, men så fik Steve Carells andre serier fire afsnit på dåse i

Der er mange interessante fakta om tilblivelsen af The Office, og vi elsker denne: Bob Odenkirk skulle være Michael… men så fik Steve Carells anden serie fire afsnit på dåse. Den fik navnet Come to Papa. Det er vi glade for at høre, for hvor mærkeligt ville The Office være uden Steve Carell?

14 sæson 1 er den eneste sæson filmet på et rigtigt kontor

Buzzfeed siger, at sæson 1 er den eneste, der er optaget på et rigtigt kontor. Placeringen var en kontorbygning i Culver City, Californien. Bagefter blev showet filmet på en lydscene.

Vi er bestemt imponeret over det lydbillede, for vi kunne slet ikke kende forskel på sættene. Vi synes, de begge så gode ud.

13 Seth Rogen gik på audition for at spille Dwight

Af alle de fakta bag kulisserne, som vi kunne lære om The Office, får denne os bestemt til at stoppe op og lægge mærke til: Seth Rogen gik til audition for at spille Dwight.

Vi elsker den sjove skuespiller så højt og kunne helt se ham hænge ud med resten af medarbejderne, men Rainn Wilson føler sig bare som Dwight for os.

12 Forfatterne ville have HBO eller FX til at hente serien

Vi elsker altid at høre om, hvordan en film eller et tv-program blev til, da mange forfattere har en ret svær rejse med at få lavet deres idé. TV Guide siger, at forfatterne ønskede, at HBO eller FX skulle tage serien op. Det ville vi aldrig have gættet, da vi ved, at NBC tog programmet op.

11 Steve Carell ville være blevet i showet, men han fik ikke den kontrakt, han ønskede

Vi undrer os måske over, hvorfor Steve Carell forlod showet i den syvende sæson. Det var bestemt et kæmpe øjeblik for sitcomen.

Mashable siger, at han ville være blevet i serien… men han fik ikke en kontrakt, så han valgte at stoppe. Vi ryster på hovedet af det er derfor. Det viser sig, at han virkelig ønskede, at han kunne blive.

10 John Krasinski havde faktisk en paryk på i den tredje sæson

Ikke alle par på The Office er beregnet til at være sammen, men vi elsker alle Jim og Pam.

Twenty Two Words siger, at John Krasinski faktisk bar en paryk i tredje sæson. Dette skyldes, at han barberede sit hoved for sin rolle i en film kaldet Brevpapir. Chancerne er, at vi ikke engang kunne se, at han havde en paryk på, vel?!

9 Steve Carell sveder så meget, at sættet skulle opbevares ved 64 grader

Buzzfeed siger, at Steve Carell sveder så meget, at sættet altid skulle være 64 grader.

Dette er en virkelig interessant fakta bag kulisserne om et af vores yndlingsprogrammer, men det er også trøstende. Hvis nogen af os har haft øjeblikke, hvor vi følte, at vi svedte for meget, ved vi nu, at en berømt skuespiller også gør det.

8 NBC-ledere var bekymrede for, at showet ikke ville blive vellykket, og mente, at hver sæson 1-episode ville være deres sidste

Ifølge Mental Floss ville NBC-chefer efter mange afsnit i sæson 1 sige: "Denne episode er så god - desværre er det den sidste, vi skal lave." De var bekymrede for, at showet ikke ville blive en succes. Selvfølgelig ved vi alle, hvor super succesfuld serien endte med at blive.

7 Parker og rekreation, en anden favorit sitcom, var næsten et spin-off af kontoret

Vi elsker alle Parks And Recreation og savner det meget, selvom der er nogle shows, der helt sikkert kan udfylde tomrummet.

Ifølge TV Guide var Parks And Rec næsten et spin-off af The Office. Det er sådan en sjov idé, og det ville have været rigtig fedt at se.

6 Dunder Mifflin er faktisk en del af Greater Scranton Chamber of Commerce IRL

Factinate siger, at Dunder Mifflin, det firma, som vi alle er glade for, at vi ikke arbejder hos (på trods af de sjove løjer, der foregår der), faktisk er en del af Greater Scranton Chamber of Commerce. Dette er en virkelig interessant kendsgerning bag kulisserne om et af vores yndlingsprogrammer, og vi tror, at de fiktive medarbejdere ville være helt vilde.

5 af alle episoder, der ikke blev sendt, en involverede Michael, der havde en papegøje ved navn Jim Carrey

Mashable siger, at der er episoder, der ikke blev sendt, hvilket er trist at høre, fordi vi ville ønske, at vi kunne se hver enkelt af dem.

Et af episoderne involverede Michael, der havde en papegøje ved navn Jim Carrey. Hvor sjovt er det? Vi ville virkelig elske at se dette afsnit, men vi bliver nødt til lige at forestille os, hvor fantastisk det er.

4 Computerne havde virkelig internet, så skuespillerne ville tage sig af regninger eller skrive e-mails uden for kameraet

Twenty Two Words siger, at computerne virkelig havde internet, så skuespillerne ville tage sig af regninger eller skrive e-mails, når de ikke var på kameraet.

Det er måske ikke noget, vi nogensinde har tænkt over, men det giver mening, ikke? Der var helt sikkert mange computere på sættet til dette show.

3 John Krasinski undrede sig over showets kvalitet før hans audition

Mental Floss siger, at John Krasinski var bekymret for showets kvalitet før hans audition. Han sagde til Greg Daniels, den udøvende producer: "Men det, jeg virkelig er nervøs for, er dette show. Det er bare, jeg elsker det britiske show så meget, og amerikanerne har en tendens til virkelig at skrue disse muligheder op." Wow.

2

Ranker siger, at teksterne faktisk blev filmet af John Krasinski. Vi anede ikke, og dette er en af vores yndlingsting, som vi har lært om dette show, som vi elsker.

Måske skulle han filme åbningstekster til flere shows, fordi de er så gode. Vi mener bestemt, at han har et talent for det.

1 Det var Steve Carells idé for Michael at kysse Oscar, som virkelig overraskede rollebesætningen

Ifølge Buzzfeed var det Steve Carells idé for Michael at kysse Oscar i sæson tre-premieren. Vi ville have troet, at dette var skrevet ind i manuskriptet, så vi elsker at høre dette. Og som det viser sig, overraskede dette virkelig skuespillerne, og vi så dem faktisk se overrasket ud på kameraet.

Anbefalede: