Denne ikoniske Brad Pitt-rolle var engang knyttet til John Travolta og Tom Cruise

Indholdsfortegnelse:

Denne ikoniske Brad Pitt-rolle var engang knyttet til John Travolta og Tom Cruise
Denne ikoniske Brad Pitt-rolle var engang knyttet til John Travolta og Tom Cruise
Anonim

At konkurrere om store roller i Hollywood er navnet på spillet, og når et projekt har masser af buzz omkring sig, ønsker de største skuespillere på planeten intet andet end at spille med i det. Der er dog kun plads til én person i hver rolle, hvilket betyder, at mange stjerner går glip af store muligheder. På et tidspunkt fandt John Travolta og Tom Cruise, som allerede var store stjerner, sig op til et projekt med et væld af potentiale. Ingen af mændene ville få rollen, og til sidst var Brad Pitt den, der fik koncerten og Oscar-nomineringen.

Lad os tage et kig på, hvilken karakter Cruise og Travolta gik glip af.

John Travolta er en filmlegende

Efter at have været i underholdningsindustrien i et antal årtier nu, har John Travolta set og gjort alt, hvad en skuespiller kunne håbe på. Han har medvirket i blockbuster-hits, fået kritikerrost og har tjent millioner af dollars undervejs. Takket være hans succes er skuespilleren en ægte legende, der var med til at hæve niveauet for yngre kunstnere, der bryder ind i Hollywood.

Efter at være blevet et fremtrædende navn på tv, blev Travolta en massiv stjerne på det store lærred takket være film som Saturday Night Fever, Urban Cowboy og Grease. Gennem årene ville han tilføje en række andre hits, herunder Pulp Fiction, Face/Off og endda Wild Hogs. Der var nogle bemærkelsesværdige tinder og dale, og gennem det hele forblev Travolta en fast bestanddel inden for underholdning.

Nu, hvor fantastisk det end er, at manden har haft utallige hit-projekter, så er han også gået glip af et par stykker, der kunne have tilføjet hans arv noget glans. Travolta har over tid gået glip af projekter som Chicago, As Good As it Gets, Forrest Gump og endda The Green Mile. Han kunne have gjort det godt i disse projekter, men i sidste ende blev castingen til dem fantastisk. Der er en anden stor rolle, som Travolta gik glip af, men han var ikke den eneste. Det viser sig, at Tom Cruise også gik glip af denne rolle.

Tom Cruise er en ikonisk stjerne

Ligesom John Travolta har Tom Cruise været med i spillet i årtier og brugt sin tid på at blive en af de største filmstjerner gennem tiderne. Cruise har udmærket sig i en række genrer og i en række projekter, men det, han har gjort som actionstjerne, har virkelig cementeret hans plads i historien. Nogle af Cruises bemærkelsesværdige værker inkluderer Mission: Impossible-franchisen, Days of Thunder, Interview with Vampire, Top Gun, Rain Man, Jerry Maguire og mere. Helt ærligt, hans liste over hits konkurrerer med stort set alle andres i Hollywood, og selv nu er manden stadig ved at forankre store projekter.

Cruise er imidlertid gået glip af masser af projekter, der kunne have tilføjet hans allerede imponerende liste af kreditter. Nogle bemærkelsesværdige film, som Cruise gik glip af, inkluderer A Beautiful Mind, Cry-Baby, Footloose, Edward Scissorhands, The Matrix og endda Iron Man. Ja, Cruise blev overvejet til rollen som Tony Stark i årevis, men Robert Downey Jr. fik koncerten.

Som vi allerede nævnte, havde Cruise og den førnævnte Travolta begge en chance for at spille hovedrollen som en populær karakter på det store lærred, men begge måtte sidde og se, hvordan Brad Pitt gjorde vidunderlige ting med karakteren.

De gik begge glip af 'The Curious Case Of Benjamin Button'

Tilbage i 2008 kom The Curious Case of Benjamin Button i biograferne med masser af hype takket være noget strålende markedsføring, og det var tidligt klart, at denne film ville tage fans med på et interessant eventyr med en fascinerende Karakter. Brad Pitt var genial i titelrollen, og det samme var Cate Blanchett, der endnu en gang udnyttede sin mulighed på det store lærred.

På forskellige tidspunkter var både John Travolta og Tom Cruise klar til rollen som Benjamin Button. Ifølge IMDb blev Travolta knyttet til rollen i slutningen af 90'erne, og Ron Howard skulle lede projektet. Siden viser også, at Cruise var knyttet til projektet med Steven Spielberg som direktør i 90'erne. I sidste ende ville Brad Pitt medvirke i projektet, mens David Fincher instruerede.

The Curious Case of Benjamin Button var en succes ved billetkontoret, der vandt tre Oscar-priser. Travolta og Cruise kunne have gjort nogle interessante ting i hovedrollen, men Brad Pitt var den perfekte mand til jobbet.

Anbefalede: