Kimye, Brangelina og andre kendte par med meget offentlige brud

Indholdsfortegnelse:

Kimye, Brangelina og andre kendte par med meget offentlige brud
Kimye, Brangelina og andre kendte par med meget offentlige brud
Anonim

I en normal hverdagsverden, når et par går fra hinanden, er det værste, der kan ske, at de to personer, der er involveret i splittelsen, bliver centrum for sladder i en uge eller to i deres egen venskabskreds. Men i berømthedsverdenen, når et berømt par går fra hinanden, kan sladderen fortsætte I ÅR.

Tag det meget offentlige brud mellem Brad Pitt og Jennifer Aniston (som højst sandsynligt blev beroliget af sine nærmeste venner for at komme over den dækbrand af et brud). Det tidligere par blev skilt for næsten to årtier siden, og vi er STADIG nysgerrige nok til at se, hvordan de har det i dag.

Hvis et par varer længe nok til at få et af de berygtede Hollywood-parnavne, er det sandsynligt, at mange er stærkt investeret i forholdet og ser det meget nøje. Så når parret afslutter tingene, sørger vi også over adskillelsen. Så uden videre, her er 10 kendte par, der gik igennem meget offentlige og meget rodede brud.

10 Kim Kardashian og Kanye West

Da nyheden kom om, at USA's foretrukne reality-tv-stjerne Kim Kardashian og hendes mand, rapperen Kanye West blev skilt efter seks års ægteskab, folk mistede deres kugler (bortset fra nogle fans, der tror, at det hele bare er en "historielinje").

Alle tegn pegede på den uundgåelige meddelelse, især i sladderbladene, som har været hyperfokuserede på Wests mentale sundhed. Har fans ret, og det er alt sammen et trick? Ikke desto mindre vil fans sandsynligvis komme til at se bruddet spille i løbet af den sidste sæson af Keeping Up With The Kardashians.

9 Brad Pitt og Angelina Jolie

Det er en historie om dreng møder pige, dreng forelsker sig i pige, dreng gifter sig med pige, dreng møder en anden pige, og så videre og så videre. Dette var tilfældet med Brad Pitt og Angelina Jolie, som mødtes på settet med Mr. and Mrs. Smith, mens Pitt stadig var gift med Jennifer Aniston. År og flere børn senere endte det berømte Hollywood-par med at annoncere deres separation i 2016.

8 Brad Pitt og Jennifer Aniston

Da Brad Pitt og Angelina Jolie annoncerede deres egen adskillelse, glædede fans af Jennifer Aniston sig og hævdede, at den hjerteknuste tidligere Friends-stjerne endte med at få det sidste grin. "Bennifer"s brud i 2005, efter syv år sammen, betragtes stadig som en af de mest rystende splittelser, da nedfaldet fandt sted foran verdens øjne, og de blev betragtet som et "superpar."

7 Kristen Stewart og Robert Pattinson

Twilight-fans var begejstrede, da det blev afsløret, at sagaens to hovedroller, Kristen Stewart og Robert Pattinson, faktisk var forelskede og i et virkeligt forhold. Men det, der startede som svimlende og nyt, blev hurtigt mørkt, da Stewart havde en affære med instruktøren Rupert Sanders, som instruerede hende i filmen Snow White and the Huntsman.

6 Ben Affleck og Jennifer Garner

I løbet af deres 13-årige ægteskab blev Jennifer Garner og Ben Affleck betragtet som et af Hollywoods yndlings-berømthedspar. Så med rette blev fans knust, da de besluttede at gå fra hinanden. Affleck så ud til at komme ret hurtigt videre med tv-produceren Lindsay Shookus og så igen med skuespillerinden Ana de Armas (som han også for nylig gik fra hinanden med).

5 Tom Cruise og Katie Holmes

Han annoncerede sin kærlighed til hende til verden, mens han hoppede på Oprahs sofa tilbage i 2005, men Tom Cruises forhold til Katie Holmes forsvandt efter et meget offentligt syv-årigt forhold. Nu slutter Holmes sig til Nicole Kidman og Mimi Rogers (som, nej, ikke er forsvundet) i klubben "I divorced Tom Cruise".

4 Ryan Reynolds og Scarlett Johansson

Ja, i dag betragtes Ryan Reynolds og Blake Lively som USA's kærester, og Scarlett Johansson og Colin Jost lever i bryllupslykke, men på et tidspunkt var Scarlett og Ryan for et fantastisk par. Mange glemmer ofte, at disse to var gift fra 2008-2011 og havde et meget skuffende brud i offentligheden.

3 Justin Bieber og Selena Gomez

Selena Gomez og Justin Bieber havde et meget offentligt on-and-off-forhold til hinanden (hvoraf en del spillede ud foran alle på sociale medier med deres "likes" og passiv-aggressive kommentarer). Jelena-fans holdt håbet i live for dette par, det vil sige indtil Bieber pludselig sprang ind i et forhold med Hailey Baldwin, en model han giftede sig med i 2018. Vi var i det mindste alle begavet med mange gode sange fra dette tumultariske forhold, inklusive Biebers "Sorry" og Gomez' "Lose You to Love Me."

2 Ariana Grande og Pete Davidson

Mens Ariana Grande var kendt for at have et meget offentligt forhold til afdøde Mac Miller, var fans på en måde chokerede, da hun og Saturday Night Live-komikeren Pete Davidson startede et forhold. Og efter kun en måneds dating annoncerede de to deres forlovelse i 2018. Men lige så hurtigt som det var begyndt, blev forholdet afsluttet. Det unikke par sagde op i oktober 2018.

1 Gwyneth P altrow og Chris Martin

På papiret virkede disse to som det perfekte par, men tilsyneladende var det ikke helt paradis for skuespillerinden Gwyneth P altrow og sangeren Chris Martin. Martin kom med og giftede sig med P altrow i 2003, efter hendes mislykkede forlovelse med Brad Pitt og hendes forvirrede forhold til Ben Affleck. Men i 2015 søgte P altrow om skilsmisse. Mens de ikke længere er sammen, siges det, at de to stadig spiser en ugentlig middag sammen og er co-forældremestere for deres to børn, Apple og Moses.

Anbefalede: