The Cast Of Harry Potter Rangeret af Instagram-følgere

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of Harry Potter Rangeret af Instagram-følgere
The Cast Of Harry Potter Rangeret af Instagram-følgere
Anonim

Da den første del af Harry Potter-filmserien Harry Potter og De Vises Sten havde premiere i 2001 vidste alle, at stjernerne i disse film ville blive store. I 2011 udkom den sidste del af Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2, og dermed måtte castet fra den berømte franchise skilles fra troldmandsverdenen. Gennem årene er mange Harry Potter-stjerner startet i andre projekter, og de fleste af dem har formået at forblive succesfulde.

Dagens liste tager et kig på Harry Potter-castet på Instagram – og den rangerer dem efter deres følgere. Indrømmet, det skal erkendes, at ikke alle medvirkende har en profil på Instagram, hvorfor stjerner som Daniel Radcliffe, Alfred Enoch og Harry Melling ikke er på listen.

10 Devon Murray - 182 tusinde følgere på Instagram

Devon Murray på instagram
Devon Murray på instagram

Kicking the list off at place number 10 is Devon Murray, der spillede Seamus Finnigan i Harry Potter-filmserien. Siden da har Devon medvirket i et par andre film, men det ser bestemt ud til, at skuespilleren fokuserede mere på sit privatliv. Tidligere på sommeren meddelte Devon – som poster masser af dyreindhold på Instagram – at han venter sit første barn. I øjeblikket har Harry Potter-stjernen 182 tusinde følgere på Instagram.

9 Katie Leung - 350 tusinde følgere på Instagram

Katie Leung på instagram
Katie Leung på instagram

Næste på vores liste er Katie Leung, der spillede Cho Chang i Harry Potter-filmserien. Efter fantasyfilmene fortsatte Katie med at optræde - mest i tv-produktioner såvel som i teater. I øjeblikket har Harry Potter-skuespillerinden - som nu har en super edgy kort klipning - 350 tusinde følgere på Instagram, hvilket placerer hende på plads nummer ni på dagens liste!

8 Oliver Phelps - 2,2 millioner følgere på Instagram

Oliver Phelps på instagram
Oliver Phelps på instagram

Lad os gå ind på plads nummer otte, hvor vi finder skuespilleren Oliver Phelps, der spillede George Weasley i den berømte filmserie. I dag har Oliver brunt hår, og han elsker at dele billeder af sine rejser på Instagram - selvom der ikke var meget af det i 2020. I øjeblikket har Oliver Phelps 2,2 millioner følgere på den berømte sociale medieplatform.

7 James Phelps - 2,3 millioner følgere på Instagram

James Phelps på instagram
James Phelps på instagram

Apropos Oliver Phelps - hans tvillingebror James Phelps har lidt flere Instagram-følgere, hvilket er grunden til, at han er kommet ind på plads nummer syv. James, der spillede Fred Weasley i den berømte franchise, er dog stadig - ligesom sin bror - aktiv som skuespiller, mens Oliver er til at rejse, ud fra hans Instagram ser James ud til at være meget til cykling. I øjeblikket har Harry Potter-stjernen 2,3 millioner følgere på Instagram.

6 Matthew Lewis - 2.6. Million følgere på Instagram

Matthew Lewis på instagram
Matthew Lewis på instagram

Placeret nummer seks af de mest fulgte Harry Potter-stjerner på Instagram - blandt dem, der faktisk har verificerede profiler - er Matthew Lewis, der spillede Neville Longbottom i franchisen. Skuespilleren, der helt sikkert har haft en stor glød-up siden Harry Potter-filmene, spiller også stadig aktivt i film såvel som tv-shows. Udover Harry Potter er han måske mest kendt for at spille Jamie Bradley i The Syndicate. I øjeblikket har Matthew 2,6 millioner følgere på Instagram.

5 Bonnie Wright - 2,8 millioner følgere på Instagram

Bonnie Wright på instagram
Bonnie Wright på instagram

En anden Harry Potter-stjerne, der er kommet på listen, er Bonnie Wright, der spillede Ginny Weasley i Harry Potter-filmene. Efter at franchisen var afsluttet, fortsatte skuespillerinden med at optræde, og enhver, der følger hende på Instagram, ved, at hun ofte deler glimt af sit liv. I øjeblikket har Bonnie 2,8 millioner følgere på den sociale medieplatform.

4 Evanna Lynch - 3,2 millioner følgere på Instagram

Evanna Lynch på instagram
Evanna Lynch på instagram

Nummer fire på listen går til skuespillerinden Evanna Lynch, der spillede Luna Lovegood i Harry Potter-filmene. Skuespillerinden - som er kendt for at gå ind for veganisme såvel som dyrs rettigheder - deler ofte meget sunde og yndige billeder på sin Instagram, hvor hun i øjeblikket har 3,3 millioner følgere. Udover Harry Potter er Evanna også kendt for at medvirke i 2012-musicalen A Very Potter Senior Year.

3 Rupert Grint - 3,9 millioner følgere på Instagram

Rupert Grint på instagram
Rupert Grint på instagram

Rupert Grint, der spillede Ron Weasley i den berømte franchise, åbner de tre mest fulgte Harry Potter-stjerner på Instagram. Rupert - der, som de fleste af Harry Potter-rollemedlemmerne, har tilsluttet sig 30-klubben - har også forfulgt en karriere i Hollywood, efter at Harry Potter sluttede. Skuespilleren - der i øjeblikket har 3,8 millioner følgere på Instagram - er også kendt for sine roller og shows som Sick Note og Snatch.

2 Tom Felton - 9,5 millioner følgere på Instagram

Tom Felton på instagram
Tom Felton på instagram

Den andenplads på dagens liste er Tom Felton, der spillede Draco Malfoy i Harry Potter-serien. Tom fortsatte også med at optræde efter filmens afslutning, og alle, der følger ham på Instagram, ved, hvor sjove og hjertevarmende hans opslag plejer at være. I øjeblikket har Tom Felton - som elskede sin tid på settet til Harry Potter (i modsætning til nogle andre stjerner) - 9,5 millioner følgere på den sociale medieplatform.

1 Emma Watson - 59,1 millioner følgere på Instagram

emma watson på instagram
emma watson på instagram

Emma Watson pakker listen op på førstepladsen med hele 59,1 millioner følgere på Instagram. Skuespillerinden har gjort en del ting, siden Harry Potter sluttede, og hun medvirkede også i masser af succesrige film. Emma plejer at bruge sine sociale medieplatforme til at øge bevidstheden om menneskerettigheder, og hun poster bestemt sjældent selfies!

Anbefalede: