Kylie Jenners bedste Halloween-kostumer gennem årene

Indholdsfortegnelse:

Kylie Jenners bedste Halloween-kostumer gennem årene
Kylie Jenners bedste Halloween-kostumer gennem årene
Anonim

Hvis nogen ved, hvordan man fejrer højtider som Halloween, er det Kylie Jenner. Hun går helt ud, når det kommer til kostumer! Hun er meget kreativ, men endnu vigtigere, hun er helt fantastisk smuk. Da hun er så fantastisk, ser hun altid godt ud, uanset hvilket kostume hun vælger.

Uanset om hun vælger at være en prinsesse, en berømthed eller et objekt, ved hun, hvordan hun skal rocke sit look. Kylie Jenner har altid været en fashionista og en trendsætter, når det kommer til almindelig hverdagsmode. Det er højst sandsynligt, hvorfor så mange af hendes fans og følgere også kopierer hendes ideer til Halloween-kostumer, hver gang oktober måned ruller rundt.

11 sneprinsesse

10

I 2015 klædte Kylie Jenner sig ud som en sneprinsesse. Kostumet var ikke for kompliceret eller skørt, men det var inspireret af ideen om en eskimo i sneen. Hun matchede en hvid crop top med en hvid miniskørt. Hun tilføjede også lodne hvide støvler. Hun besluttede at gå med lyst blondt hår til dette look, da blondt hår er tættere på farven hvid, end sort hår er.

9 Marilyn Monroe

Sidste år i 2019 postede Kylie Jenner en serie billeder, hvor hun var klædt ud som Marilyn Monroe fra Marilyns opførelse af "Diamonds are a Girl's Best Friend." På alle billederne kopierer Kylie Jenner selve forførende og seriøst ansigt, som Marilyn Monroe er kendt for. Hun er pyntet med dryppende diamanter og den smukke lyserøde kjole, der er så ikonisk den dag i dag.

8 Butterfly (With Stormi)

Kylie Jenner klædte sig ud som en lyserød sommerfugl med sin datter Stormi i 2018. De matchende kostumer var intet mindre end bedårende.

Alle Kylie Jenners matchende outfits i kostumer med sin datter viser stormende det faktum, at hun og hendes datter har et så kærligt og tæt forhold. Hun har bevist, at hun er en fremragende mor, selvom hun stadig er meget ung selv.

7 Victoria's Secret Angel

I 2018 klædte Kylie Jenner og resten af hendes søstre sig ud som Victoria's Secret-engle. Alle fem Kardashian/Jenner-søstre var fuldstændig pyntet med lingeri, pjuskede og fjeragtige englevinger, bodysuits dækket af krystaller og meget mere. Alle søstrene så absolut smukke ud, men Kylie Jenners outfit var særligt tillokkende på grund af alt det gnistre.

6 Ninja Assassin

Kylie Jenner klædte sig ud som en ninja-morder i 2015 med sin gruppe venner. Det todelte outfit, hun har på, er ret afslørende og provokerende, men det er bestemt det look, hun gik efter. Hun var 18 år på det tidspunkt og klar til at vise verden, hvor voksen hun var.

Hun voksede op foran reality-tv-kameraer med at følge med Kardashians fra hun var 12. Da dette er et af hendes ældre looks, får det ikke så meget opmærksomhed som hendes mere moderne looks fra sidste par år.

5 Christina Aguilera

Da Kylie Jenner lige stod op som Christina Aguilera, gik det vir alt! Hun lavede endda en Christina Aguilera dansebevægelse, og alle var helt besat! Dette var hendes 2016-kostume, og selv Christina Aguilera var imponeret. Kylie Jenner fjernede looket fra de blåfarvede kontakter til ansigtspiercingerne. Hun så super fantastisk ud og afgav helt sikkert præcise Christina Aguilera-vibes.

4 Barbie Doll

Et af Kylie Jenners mange kostumer i 2019 var Barbie-dukke-looket, som hun lagde ud over hele sin Instagram. Hun poserede i en Barbie-dukkeæske lavet af plastik iført en pink bodysuit, en blond paryk og smykker. Hun så absolut fejlfri ud med sine perfekt symmetriske træk og smukke lyserøde makeup. Barbie-dukker er kendt for at være smukke, så det giver alverdens mening, at Kylie Jenner selv klædte sig ud som en.

3 Playboy Bunny

Kylie Jenner klædte sig også ud som en Playboy-kanin sammen med sin bedste ven Stassie i 2019. Det blev betragtet som hendes bedste Halloween-kostume af året af mange af hendes fans og følgere. Hun fortrak looket med Playboy-kaninører, lingeri og endda tilbehøret, der går rundt om hendes hals og håndled. Hun og hendes bedste ven Stassie så begge helt fantastiske ud! Det er fuldstændig troværdigt, at de kunne være rigtige playboy-kaniner.

2 Fairy

I 2019 klædte Kylie Jenner sig også ud som en fe. Hun satte slet ikke farten ned, når det kom til Halloween-kostumer. Hendes fe-kostume var en smuk lys lilla nuance, og hun dukkede ud med en lys blond farvet paryk. Hun glemte heller ikke de elverformede ører. Hun ville holde det super præcist i dit blændende fe-kostume. Endnu en gang var hendes bedste ven Stassi også involveret i dette kostumelook.

1 Ariel The Mermaid

Kylie Jenners hidtil bedste Halloween-kostume skulle helt sikkert være Havfruen Ariel. Dette er endnu et kostume, som hun bar i 2019. Hun og hendes venner klædte sig ud som alle Disney-prinsesserne fra Askepot til prinsesse Jasmin. 2019 var et fantastisk år for Kylie Jenner med hensyn til Halloween. Det er så spændende at se, hvad hun har i vente til sine 2020 kostumer! Det er ret chokerende, at hun ikke allerede er begyndt at poste nogle af sine Halloween-kostumer på Instagram.

Anbefalede: