Why Fans Can't Stand The Sequel To 365 Days

Indholdsfortegnelse:

Why Fans Can't Stand The Sequel To 365 Days
Why Fans Can't Stand The Sequel To 365 Days
Anonim

Netflix gav fans en film fuld af seksuel spænding og spænding tilbage i 2020, da 365 Days blev udgivet. Efter at være blevet forelsket i sin kidnapper, beslutter Laura, spillet af Anna Maria Sieklucka, i sidste ende at gifte sig med Massimo. 365 Days: This Day havde premiere på Netflix, og det gav fans en blandet følelse af forvirring og spænding. De blev dog hurtigt svigtet på grund af manglen på godt skuespil, forvirrende historie og generelt dårlig kvalitet af filmen.

Den originale film endte med en cliffhanger, og mange fans troede, at Laura var gået bort, men med en anden film nu ude, er det klart, at det hele var til show. Fans blev hurtigt skuffede over resultaterne af efterfølgeren, 365 Days: This Day.

8 365 dage: Denne dag havde for mange skæve plotdrejninger

Den første film i efterfølgeren var et hit, men primært på grund af den intense, seksuelle spænding mellem de to hovedpersoner. Den anden film forsøgte at følge med, men uden sexscenernes chok gik de glip af målet, da de forsøgte at skabe unikke plottwists. Fans blev efterladt forvirrede og utilpas ved at se denne film tilfældigt.

7 365 dage: Denne dag er udelukkende fokuseret på én ny karakter

Selv om der ikke er meget af en plotlinje at følge, er en ny karakter, Nacho, centrum i historien. Mange fans var forvirrede over hans rolle, men uden ham ville filmen slet ikke have noget plot.

6 365 dage: Denne dag er stort set kun porno på fjernsyn

Manglen på en plotline blev overset og tilgivet i den første film, men da chokket over filmens seksuelle karakter forsvandt, var der ikke meget tilbage til 365 Days: This Day. Fans elskede dette i den første film, men blev efterladt forvirrede og skuffede i den anden film.

5 Michele Morrone's Poor Acting As A Twin

En ret latterlig del af filmen var, da det blev afsløret, at Massimo har en identisk tvillingebror. Fans var morede over manglen på skuespillerevner, da Massimo, spillet af Michele Morrone, udgav sig for at være en overraskende tvilling.

4 The Lack Of Dialogue In 365 Days: This Day

Uden at filmen manglede en plotline, manglede filmen også dialog. Der var meget lidt samtale i filmen, og med en tosproget rollebesætning efterlod den intet andet end skuffelse for seere, der nyder dette aspekt. Meget få linjer blev reciteret gennem hele filmen, hvor sex og lydspor var hovedaspektet af denne film.

3 365 dage: Denne dag havde en frygtelig slutning

Fans var ret forvirrede over slutningen af 365 Days, og til efterfølgeren blev der skrevet endnu en forfærdelig slutning, da filmen manglede en plotline til at begynde med. Mange seere endte med at se filmen for at se, hvordan og hvorfor Laura stadig var i live efter den sidste film, men det blev stående i luften.

2 Endnu en Cliffhanger

Den første film efterladt på en cliffhanger, efterlod fans til at spekulere på, om Laura døde til sidst. Men i den anden film ser det ud til, at hun faktisk helt klart er død denne gang, men fans er ikke så sikre. Seerne spekulerer nu på, om en tredje film får premiere i de kommende år, hvor Laura overraskende er i live igen.

1 Næsten alt omkring 365 dage: denne dag

Samlet set var fans og seere skuffede over hele filmen. Ikke alene undrede de sig over, om der kommer en tredje film bagefter, men også manglen på interessante plots og dialog gennem de første to film var en stor nedtur.

Anbefalede: