Dette er de mest kontroversielle øjeblikke i Ricky Gervais' karriere

Indholdsfortegnelse:

Dette er de mest kontroversielle øjeblikke i Ricky Gervais' karriere
Dette er de mest kontroversielle øjeblikke i Ricky Gervais' karriere
Anonim

Ricky Gervais er nok en af de mest bemærkelsesværdige komikere derude, uanset om folk kan lide hans vittigheder eller ej. For den britiske komikers fans er hans vittigheder blot indbegrebet af bidende satire såvel som det britiske vid. Det er nok at sige, at Gervais ikke holder sig tilbage og bestemt er modig og afstumpet med vittigheder. Han er ikke bange for at dele sine tanker om, hvorvidt de er stødende eller ej. På grund af hans komiske karakter fik han faktisk en massiv modreaktion adskillige gange. Tag et kig på hans mest kontroversielle øjeblikke i Hollywood.

8 forsvarede Chris Rocks Alopecia Joke

Ricky Gervais er ikke fremmed for at provokere de kendte, mens han er vært for prisuddelinger, og den 60-årige komiker holdt sig ikke tilbage med at give sin mening om sagen. Han fortsatte med at sige på Twitter, at man ikke skal slå andre over en joke, uanset hvor slemt det er. Han fortsatte med at sige, at Chris Rocks joke ikke engang var stødende og sandsynligvis den tammeste joke, han nogensinde har hørt. Han fortsatte med at gøre grin med situationen og sagde, at han læste, at folk syntes, det var stødende, fordi joken gjorde grin med Jadas handicap, hvortil han sagde, at han sandsynligvis også er handicappet, fordi han er ved at blive lidt tynd. Han fortsatte med at tilføje, at han nu har de handicappede privilegier, fordi han har noget ekstra vægt, hvilket også er en sygdom.

7 hånede transkønnede kvinder på hans Netflix-special

For nylig blev hans seneste Netflix-special med titlen SuperNature udgivet på streamingtjenesten sidste 24. maj, og han rørte endnu en gang i gryden ved at håne de transkønnede kvinder. Efter at Netflix led et massivt modreaktion efter Dave Chappelles transfobiske vittigheder på Netflix-specialen The Closer fra 2021, er de igen midt i kontroversen, efter Ricky Gervais' SuperNature blev udgivet. Gervais har brugt det transkønnede samfund som sin punch-line i showet og nævnte endda navnet på Eddie Izzard, der længe har været identificeret som transkønnet og allerede har brugt kvindelige pronominer som hende og hun for omkring to år siden.

6 fornærmede kongefamilien

Gervais har engang lykkeligt fornærmet den britiske kongefamilie i 2018. Efter at New Year's Honours-listen blev offentliggjort det år, var han lidt såret over, at han ikke var med på listen. Han tog sine frustrationer til twitter og fort alte rasende til familien, at de bare kunne skubbe til ridderskabet. Inkluderet i komikerens stumpe tweet udt alte han oprindeligt, at han var søn af en indvandret arbejder, der ikke havde noget at pisse i, før han var 40. Men nu hvor han er Storbritanniens mest succesrige internationale komiker, kunne han bare pisse i alt hvad han vil.

5 kaldte den katolske kirke

Ricky Gervais joker norm alt om Hollywood og den kongelige familie, som stort set har været målet for hans vittigheder. Komikeren har dog bevist, at han ikke ville udelade nogen, og det inkluderer den katolske kirke. Gervais er selverklæret ateist, og han besluttede, at religion havde brug for en særlig omtale på hans vittigheder under Golden Globes-aftenen i 2016. Han nævnte filmen Spotlight, som er en sand historie baseret på nogle Boston-baserede journalister, der har afsløret det seksuelle misbrug fra den katolske kirke. Han sagde, at den katolske kirke var rasende over filmen, fordi den dybest set afslørede, at 5 % af alle deres præster gentagne gange har forulempet de mindreårige.

4 Gervais' transfobiske tweets

Gervais har længe været målrettet mod det transkønnede samfund, før hans Netflix-special overhovedet startede. Han udt alte, at de biologiske kvinder aldrig vil forstå, hvordan det er for nogen at blive en dame senere i livet. Han tilføjede derefter, at det transkønnede samfund tager deres pigeprivilegier for givet, mens de vinder i kvindesport og har deres egne toiletter. Han afsluttede tweetet med at sige, at nok er nok.

3 fornærmede en håndfuld Hollywood A-lister

I den tid, hvor Ricky Gervais var vært for Golden Globe Awards for femte gang, var det ret tydeligt, at han ikke planlægger at nedtone sine kontroversielle vittigheder. Under sine åbningsmonologer på prisaftenen fornærmede han et par Hollywood A-lister, herunder Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese og meget mere. Den britiske komiker forsøger ikke at skjule sin foragt for Hollywood. Tom Hanks blev endda set trykke på sine læber, mens Ricky t alte.

2 jokede med den afdøde Jeffrey Epstein

Ricky Gervais ser ikke ud til at holde sig tilbage, og selv de mennesker, der allerede har forladt jorden, er ikke sikre. Mens han var vært for Golden Globes i 2020, lavede han et udgravning på nogle Hollywood-folk, og det omfattede afdøde Jeffrey Epstein. Han fortsatte med at nævne hans, der kaldte Afterlife, som er en historie om en mand, der ønskede at dræbe sig selv, fordi hans kone døde af kræft. Han sagde, at da der er en sæson to, tog hovedpersonen åbenbart ikke selvmord ligesom Jeffrey Epstein.

1 His Infamous HBO Moment

For over et årti siden har Ricky Gervais siddet sammen med Jerry Seinfeld, Chris Rock og Louis C. K. til HBO-specialen med titlen Talking Funny i 2011. Mens C. K. og Rock havde en samtale om sorte mennesker, kom ordet neger frem, og mens Seinfeld blev set synligt utilpas med Rock og C. K, 's samtale, kimede Gervais ind og sagde, at han og Seinfeld skulle danne par på forskellige måder, men ikke på denne måde. måde. Han tilføjede derefter, hvem der siger nigger på scenen. De mennesker, der har set det, sagde, at det ser ud til, at Gervais endda var stolt over, at han var i stand til at sige ordet på scenen.

Anbefalede: