Hvorfor Taylor Swift-fans ikke er så sikre på de seneste film, hun arbejder på

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Taylor Swift-fans ikke er så sikre på de seneste film, hun arbejder på
Hvorfor Taylor Swift-fans ikke er så sikre på de seneste film, hun arbejder på
Anonim

Taylor Swift vender tilbage til skuespil. Nyheden kom om, at pop-country-musikeren er skrevet under på den seneste film af instruktøren David O Russell. Projektet fra april 2022 er uden titel, selvom det forlyder, at titlen vil være noget i retning af Canterbury Glass. Hvad vi ved er, at projektet har en ganske stjernespækket ensemblebesætning. Sammen med Swift vil filmen omfatte Robert De Niro, Christian Bale, Margot Robie og mange flere, inklusive det genoprettede lussingoffer Chris Rock.

Alt er dog ikke nødvendigvis godt med Swiftians. Taylor Swifts skuespil-cv har ikke ligefrem været imponerende, og fans bekymrer sig om, at denne nye film vil distrahere hende fra at lave hendes næste album, som hendes loyale fans venter spændt på på trods af, at hun endnu ikke har annonceret et nyt album for 2022. Selvom projektet er i hænderne på en respekteret filmskaber, er det måske ikke nok til at forløse nogle af Taylor Swifts seneste skuespilvalg.

7 'Katte' var forfærdeligt

Vi har alle set det nu, og Cats, filmatiseringen af Broadway-musicalen, blev betragtet som forfærdelig på så mange planer. Plottet giver ingen mening, de antropomorfe katte er foruroligende, og lad os ikke glemme, at filmens påståede "butthole cut" er 100% ægte ifølge filmens redaktører. Cats, som blev skrevet af den kontroversielle Broadway-komponist Andrew Lloyd Weber, var allerede et mærkeligt valg for Swift at tage på sig.

6 Selv før filmen udkom, havde 'Cats' et dårligt ry

Selv før den forfærdelige film var Cats notorisk panoreret, da den havde premiere på Broadway. Ja, da vi sagde, at Weber er kontroversiel, er det ikke, fordi han er "edgy" eller noget i den stil, det er fordi, mange mennesker synes, han stinker. Beklager, at der ikke er en bedre måde at sige det på, men det er sandheden. Skuespillere skal træffe valg hele tiden, det er hvordan de leverer deres præstationer, så hvorfor Swift vælger at være involveret i denne debacle vil altid være et mysterium. Men hvad værre er, det er en permanent plet på hendes skuespil-cv.

5 Hun har ikke nøjagtigt imponeret kritikerne endnu

Ikke kun blev Cats betragtet som en af, hvis ikke den, værste film i 2019, men Swift har ikke helt sat et markant præg på Hollywood uden for nogle få stemmeskuespillerroller. Sandt nok bliver hendes musik brugt i film hele tiden, og hun gav en dejlig voice-over-optræden i The Lorax, men hendes tidligere live-action filmroller har ikke imponeret mange. Dette betyder ikke, at Swift er en dårlig skuespiller, men da hun spillede Rosemary i filmatiseringen af den klassiske roman The Giver, blev publikum ikke blæst bagover. Igen gjorde hun et fint stykke arbejde, det var ikke en dårlig film, og hendes skuespil blev heller ikke panoreret af kritikere, men det imponerede dem heller ikke. Da popstjerner som Cher begyndte at optræde, blev de snart nomineret til Oscars, det ser ikke ud til at være i Swifts fremtid, i hvert fald ikke endnu.

4 Filminstruktøren har ikke lavet en film i årevis

David Russell er en fænomenal og respekteret instruktør. Hans film er blevet nomineret til flere priser, som Silver Linings Playbook, og andre blæste kritikere væk, som American Hustle eller The Fighter. Russell har dog været på pause, efter at beskyldninger om seksuel forseelse dukkede op i 2015. Dette projekt bliver hans seneste film siden Joy. Kan en instruktør, der har været ude af spillet i så mange år, få den præstation ud af Taylor Swift, at hun har brug for at forløse sig selv som skuespiller? Vi bliver nødt til at se filmen for at finde ud af det.

3 Hun har ikke optrådt siden 2019

Swift kunne have været lidt flov, efter at Cats blev til sådan en flov film. Efter dens udgivelse og uundgåelige offentlige tæsk i 2019, trådte Swift tilbage fra skuespil. Der er ingen tilgængelige ord om, hvorvidt Cats fik Swift til at genoverveje skuespil, men under alle omstændigheder er det et ubestrideligt faktum, at uden for nogle få cameoer og musikvideoer har Swift ikke lavet nogen form for dramatisk skuespil siden udgivelsen af den frygtelig musical.

2 Fans vil ikke have, at hun bliver distraheret fra musik

Swift har endnu ikke annonceret et nyt album, og fans venter spændt på hendes nye tilføjelse til hendes musikkatalog. Hun udgav en ny single i 2022 med titlen "Carolina." Fans lærte Swift at kende for hendes musik mere end hendes skuespil, og mange håber, at den ene karriere ikke distraherer fra den anden. Fans fortsætter med at spekulere i, om hun snart udgiver et nyt album.

1 Fans foretrækker hendes musikvideoer

Swift er uden tvivl en fantastisk skuespillerinde, hvis man regner hendes adskillige musikvideoer som skuespilkoncerter. "Shake It Off", "Bad Blood" og flere af hendes mest berømte sange blev gjort ikoniske takket være hendes velinstruerede musikvideoer. Sådanne præstationer vinder måske ikke Oscars, men de er bestemt en hjørnesten i hendes appel, og hun vil måske gøre sin karriere en tjeneste ved at give verden flere af dem.

Anbefalede: