Hvad kan man forvente af stranger things sæson 4?

Indholdsfortegnelse:

Hvad kan man forvente af stranger things sæson 4?
Hvad kan man forvente af stranger things sæson 4?
Anonim

Stranger Things vender tilbage til skærmen efter næsten tre år væk. Stranger Things er blevet en af de mest fulgte tv-serier siden debuten på Netflix i 2016. Duffer Brothers' originale serie kombinerer 80'er-nostalgi med dramatisk historiefortælling for at skabe en engagerende serie, der hylder blockbusters af Steven Spielberg og Stephen King, mens den også fungerer som en selvstændig sci-fi-thriller fuld af sympatiske karakterer. Stranger Things har vist tre sæsoner til dato, men fokus lige nu er på Stranger Things 4.

“Med ni manuskripter, over otte hundrede sider, næsten to års filmoptagelser, tusindvis af visuelle effektoptagelser og en runtime næsten dobbelt så lang som en tidligere sæson, var Stranger Things 4 den mest udfordrende sæson til dato, men også den mest givende, skrev skaberne Matt og Ross Duffer om sæsonens todelte debut.

Sæson fire af Stranger Things er officielt her, og fans kan forvente, at den løser nogle store spørgsmål efter sæson tres spektakulære 77-minutters klimaks, 'The Battle of Starcourt'..

Hvad viser trailerne til sæson 4?

Teasere førte før premieren i slutningen af maj 2022 på sæson 4, og fans var hurtige til at skille det visuelle fra hinanden.

Scenerne er korte, men der er et mystisk ur. Eleven tager en anden frisure på, mens de bliver holdt tilbage af jakkesætklædte mænd, og en barberet Jim Hopper dukker op med en flammekaster. Det antages, at sæsonen er sat i Rusland, hvis den starter umiddelbart efter begivenhederne i sæson tre. Elevens plot for den nye sæson blev også teaset i en tidligere trailer udgivet i maj. En sekvens af klip, der viser børn, der bliver undersøgt i Dr. Brenners laboratorium, vises.

Når den lukkende ramme panorerer til Elevens ansigt, mens Brenner siger: "Eleven, lytter du?" klippet fra denne teaser er næsten sandsynligvis et flashback eller drømmescenarie. I en tidligere video fra 2020 blev det antydet, at hovedfiguren ikke er helt så væk, som fans havde forestillet sig. I et smugkig, der blev udgivet tilbage i november 2021, blev Elevens friske start i Californien skildret. Når seværdighederne skifter til et bombardement af skud, biljagter, militæraktion og en detonation i ørkenen, ændres det almindelige skoleliv hurtigt.

Har rollebesætningen skiftet til sæson fire?

Winona Ryder, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Noah Schnapp, Maya Hawke og Charlie Heaton er blandt de primære rollebesætningsmedlemmer, der vender tilbage. Et andet forventet afkast er Millie Bobby Brown, der tjener meget efter Stranger Things. Sadie Sink har spillet mange roller bortset fra Stranger Things, men vender også tilbage til showet.

Men tre vigtige karakterer forlod showet i sæson tre. Billys skuespiller, Dacre Montgomery, vil ikke være tilbage, fordi hans karakter døde for at redde Hawkins. Hawkins' politichef Hoppers forfærdelige død blev også afsløret i den nye trailer, selv om den grynte betjent stadig lever og har det godt.

På trods af den angiveligt katastrofale afslutning på sæson tre, bør fans også erfare, at David Harbour vil være tilbage som Hopper. Harbour afslørede sin rolle i et interview og sagde "Vi vil se en helt anden fyr fremover," siger han og tilføjer, at han "måtte transformere" og "genopstå på en eller anden måde." "Det er den samme fyr, men denne gang på en ny måde. At kunne spille er en fantastisk oplevelse."

Selvom det i øjeblikket er ukendt, hvordan hans rolle overlevede, har Harbour udt alt, at den fjerde sæson vil afsløre mere af hans fortid i et nik til sæson to, da elleve opdagede kasser mærket "far", "Vietnam" og "Ny York" på Hoppers loft.

Hvad er historielinjen for 4. sæson?

Da vi forlod Hawkins, var Joyce og hendes sønner Will og Jonathan, samt Eleven, ved at pakke deres hjem sammen og læsse det ind i en flyttevogn. Det betyder, at banden vil blive splittet fra hinanden i sæson fire, og showet vil afgå fra Hawkins for første gang.

I april 2022 sammenlignede Matt Duffer omfanget med en anden større serie og sagde: "Vi kalder det lidt sjovt for vores Game Of Thrones-sæson, fordi den er så udstrakt, så jeg tror, det er det specielle eller mest usædvanlige ved sæson."

"Joyce og familien Byers er rejst i slutningen af sæson 3," Matt t alte om sæson fires tidslinje. "De er i Californien – vi har altid ønsket at have sådan en "E. T"-agtig forstadsæstetik, som vi endelig fik lavet i år i ørkenen; og så har vi Hopper i Rusland; og så selvfølgelig vi har en gruppe tilbage i Hawkins."

"Så vi har disse tre historielinjer, som alle er forbundet og på en måde vævet sammen, men det er bare meget forskellige toner."

Stranger Things er måske ved at være slut med den femte sæson, men der er allerede projekter i pipelinen for at holde showet i gang i lang tid. Duffer Brothers nævnte i deres sæson fire pressebrev, at det var konklusionen på "denne historie", men ikke nødvendigvis verden.

Parret afslørede: "For syv år siden planlagde vi den komplette historiebue for Stranger Things. På det tidspunkt forudsagde vi, at historien ville vare fire til fem sæsoner. Det viste sig at være for stort til at sige på fire, men – som I snart selv vil se – skynder vi os nu mod vores finale. Sæson fire bliver næstsidste sæson; sæson fem bliver den sidste."

"Der er stadig mange spændende historier at fortælle i Stranger Things verden; nye mysterier, nye eventyr, nye uventede helte," tilføjede de. "Men først håber vi, at du bliver hos os, når vi afslutter denne fortælling om en mægtig pige ved navn Eleven og hendes modige venner, om en knust politichef og en glubsk mor, om en lille by ved navn Hawkins og en alternativ dimension, der kun er kendt som På hovedet."

Anbefalede: