8 gange en skuespillers improvisation gjorde manuskriptet bedre

Indholdsfortegnelse:

8 gange en skuespillers improvisation gjorde manuskriptet bedre
8 gange en skuespillers improvisation gjorde manuskriptet bedre
Anonim

De fleste skuespillere betragter de manuskripter, de får, som et strengt sæt regler, der skal følges gennem scenerne i deres karakter. De følger manuskriptet til punkt og prikke og gør sig selv til manuskriptforfatterens medie til at udtrykke deres kunst. Nogle skuespillere ser dog ikke deres karakterers manuskript på denne måde.

Nogle skuespillere ser manuskriptet som et løst sæt retningslinjer, der skal følges, så de kan gøre deres karakterer interessante. De bringer deres egen flair og personlighed til deres karakter, selvom det betyder, at de afviger fra manuskriptet. Her er nogle af de mest ikoniske og mindeværdige improvisationer nogensinde.

9 Roy Schieder i Jaws (1975)

Den berømte linje "You're gonna need a bigger boat" blev faktisk improviseret af Scheider. Denne linje er let en af de mest ikoniske linjer i filmhistorien. Linjen stammer faktisk fra en indvendig joke, som castet havde bag kulisserne. Denne linje blev et slagord for hver gang noget ville gå g alt på sættet.

8 Bill Murray i Ghostbusters (1984)

Interessant nok improviserede denne legendariske skuespiller faktisk de fleste af sine replikker gennem hele denne film. Denne konstante improvisation førte til det ikoniske svar på, at han blev slimet: "Jeg føler mig så funky." Dem på sættet sagde, at Murray dybest set fik lov til at sige, hvad han ville, så længe han fik pointen med scenen igennem. Dette er en færdighed, som de fleste skuespillere ikke har.

7 Tom Hanks i Forrest Gump (1994)

I denne film brugte Tom Hanks nogle af sine egne improvisationer til at gøre sin karakter levende. Han tilføjede linjer som "Jeg hedder Forrest Gump. Folk kalder mig Forrest Gump", og instruktøren fandt det så sjovt, at han beholdt dem i selve filmen. Der var flere øjeblikke af komisk relief, der blev tilføjet af Hanks selv, og de gjorde bestemt filmen fantastisk.

6 Robin Williams i Good Will Hunting (1997)

Robin Williams har været kendt for sit vid siden starten af sin karriere. Der var mange film, der indeholdt hans improviserede linjer. I denne film lavede han faktisk en hel tale om sin karakters kone, der var så sjov, at hans medspillere næsten ikke kunne blive i karakter. Et højdepunkt i denne tale inkluderer "Hun plejede at prutte i søvne. En nat var det så højt, at det vækkede hunden."

5

4 Matthew McConaughey i Dazed and Confused (1993)

Denne skuespillers improvisation i denne film var faktisk med til at definere hans karriere. Da det var hans første gang foran et kamera, var han ivrig efter at begynde. Da instruktøren sagde "action" svarede McConaughey med en af sine mest ikoniske linjer nogensinde: "Ok, okay, okay!"

3 Robert Downey Jr. i Iron Man (2008)

Iron Man er en af Robert Downey Jr.s mest mindeværdige og ikoniske roller. I den første film i serien improviserede han en linje, der faktisk ændrede Marvel Studios' bane. I slutningen af filmen siger han "I am Iron Man" og afslører sin identitet for offentligheden. Den improviserede twist-slutning inspirerede producenterne.

2 Harrison Ford i Star Wars: The Empire Strikes Back (1980)

Harrison Ford er kendt for sin rolle som Han Solo i Star Wars-serien. Da prinsesse Leia, spillet af Carrie Fisher, fortæller Han Solo, at hun elsker ham, improviserede Ford hans svar for at passe bedre til hans karakter. Han svarer med "Jeg ved det" i stedet for det scriptede svar. Hans hurtige tænkning gjorde hans karakter dynamisk og gjorde lys over de situationer, der udspillede sig i filmen.

1 Jim Carrey i How the Grinch Stole Christmas (2000)

Jim Carreys måde at handle på gjorde ham legendarisk i Hollywood. Hans stil førte også til mange muligheder for improvisation. I denne film var det ikke en replik, men en handling, som Carrey brugte til at bringe sit eget krydderi til filmen. Da han klæder sig på til fejringen med Whos, trækker han en dug frem under en masse rod på et bord. Det originale manuskript havde planlagt, at genstandene skulle falde, men Carrey trak ved et uheld dugen ud, uden at noget faldt af. Han brød derefter manuskriptet for manuelt at skubbe genstandene fra bordet og ned på gulvet, og det blev en af de mest ikoniske scener i hans karriere.

Anbefalede: