Kim Kardashian slutter sig til TikTok & Hendes første video er forudsigelig

Indholdsfortegnelse:

Kim Kardashian slutter sig til TikTok & Hendes første video er forudsigelig
Kim Kardashian slutter sig til TikTok & Hendes første video er forudsigelig
Anonim

Kim Kardashian er officielt på TikTok! På trods af at have en enorm tilstedeværelse på sociale medier, kom Kardashians-stjernen kun med på videoplatformen tidligere i dag, og hendes første video er præcis, hvad du ville forvente.

Realitystjernen har allerede samlet over 3 millioner følgere kun få timer efter at have tilmeldt sig TikTok. Hendes første video er blevet set tæt på 150.000 gange indtil videre.

Klippet begynder med, at Kims skønhedsteam – bestående af frisør Chris Appleton og makeupartist Mario Dedivanovic – kigger ind i kameraet. "Så du er kunstner? Er du god til det?” spørger en voice over de to herrer. "Ja," siger de begge, mens optagelsen fortsætter, før videoen blinker til Kim, som viser deres endelige produkt frem.

Klædt i et læder-, slangeskindstøj tager Kim et par solbriller af, før hun sutter sine karakteristiske kindben og smiler mod kameraet. SKIMS-grundlæggeren rocker minim alt med makeup og en høj hestehale i videoen. Kim undertekster blot videoen med "Hey guys," efterfulgt af en læbestiftskyse-emoji.

Kim Kardashian har skabt kontrovers på TikTok før

Mens dette er Kims første solokonto på TikTok, har moderen til fire hjulpet med at administrere sin ældste datter Norths konto, som hun startede i slutningen af sidste år.

Ifølge E! Nyheder, den første video, der blev lagt ud på Norths konto, indeholdt mor-og-datter-duoen, der nød en spa-dag, som omfattede nærbilleder fra Kylie Jenners Kylie Skin-mærke.

Siden da har Kim været et fast ansigt på Norths konto, som biobekræftelsen overvåges af en voksen. Hun har også fremhævet andre berømte familiemedlemmer i sine videoer, herunder Kims søster Kourtney Kardashian og hendes datter Penelope, som hun deler med Scott Disick.

Kanye West ser gnaven ud fra siden i en hvid top (venstre), Kim Kardashian smiler på tv med en mikrofon fastgjort til sin top (til højre)
Kanye West ser gnaven ud fra siden i en hvid top (venstre), Kim Kardashian smiler på tv med en mikrofon fastgjort til sin top (til højre)

På trods af Norths popularitet på den kreative platform, er der én person, der har et problem med sin online tilstedeværelse – hendes far, Kanye West. Rapperen har været vokal om, at han er uenig i, at den 8-årige er på sociale medier.

I februar delte Kanye et skærmbillede af en af Norths TikTok-videoer til sin Instagram, hvor han bad om råd "DAD DETTE ER MIN FØRSTE SKILSmisse, SKAL JEG VIDE, HVAD JEG BØR GØRE VED AT MIN DATTER BLEV AT BLIVE PÅ TIK TOK MOD MIN VILJE," skrev han i billedteksten, rapporterer Mirror.

Kanye fort alte senere Hollywood Unlockeds Jason Lee: "Mine børn vil ikke være på TikTok uden min tilladelse."

Kim har dog forsvaret sin beslutning om at tillade North at bruge TikTok med forældrenes opsyn. "Kanyes konstante angreb på mig i interviews og på sociale medier er faktisk mere sårende end noget TikTok North måtte skabe," sagde hun i en erklæring.

"Skilsmisse er svært nok for vores børn, og Kanyes besættelse af at prøve at kontrollere og manipulere vores situation så negativt og offentligt forårsager kun yderligere smerte for alle," konkluderede Kim.

Kim ansøgte om skilsmisse fra Kanye sidste år. Selvom deres adskillelse fortsat er i gang, er hun siden blevet erklæret lovligt single og dater i øjeblikket Pete Davidson.

Anbefalede: