Bruce Willis havde en hemmelig måde at huske sine replikker på med afasi

Indholdsfortegnelse:

Bruce Willis havde en hemmelig måde at huske sine replikker på med afasi
Bruce Willis havde en hemmelig måde at huske sine replikker på med afasi
Anonim

Fans er begyndt at se anderledes på meget af det, Bruce Willis har gjort de seneste år - og det inkluderer nogle af hans bizarre interviews. Selv dem, som han engang plejede som Kevin Smith, fortryder nu deres tidligere ord efter meddelelsen om hans afasidiagnose.

Det viser sig, at det var en stor kamp for Willis på set. Simple linjer blev en opgave, og han undrede sig ofte over, hvorfor han var der i første omgang.

Vi vil tage et kig på den involverede kamp, sammen med hvordan han var i stand til at huske sine replikker på trods af diagnosen.

Hvordan huskede Bruce Willis sine replikker med afasi?

Under filmen 'Out of Death' forstod instruktør Mike Burns, at der foregik noget lidt mere alvorligt med Bruce Willis. Instruktøren erkendte, at der var noget g alt, da han fik besked på at forkorte Bruces replikker. Han uddybede sammen med LA Times: "Efter den første arbejdsdag med Bruce kunne jeg se det på egen hånd, og jeg indså, at der var et større problem på spil her, og hvorfor jeg var blevet bedt om at forkorte hans linjer," sagde Burns.

Desuden havde Bruces team regler, som de fik filmene til at følge. En af dem var skuespilleren, der optrådte i højst fire dage på settet, mens den var begrænset til otte timers arbejdsdage, selvom det siges, at skuespilleren typisk blev i maks. firere på settet.

Under filmen ' White Elephant ' fortsatte problemerne for Bruce, da han temmelig let ville glemme replikker, mens han spurgte, hvorfor han var med til at begynde med.

I sidste ende besluttede filmens instruktør ikke at bringe skuespilleren tilbage til efterfølgerne.

"Efter vores erfaring med 'White Elephant' blev det besluttet som et hold, at vi ikke ville lave endnu et," sagde Johnson. "Vi er alle Bruce Willis-fans, og arrangementet føltes forkert og i sidste ende en temmelig trist afslutning på en utrolig karriere, en som ingen af os følte sig trygge ved."

Det var en kamp for Bruce og dem omkring ham, selvom han havde en hemmelig måde at huske sine replikker på.

I 'American Siege' havde Bruce Willis en øresnegl

Det var ikke let for Bruce Willis på forskellige sæt, da han typisk glemte grunden til, at han var der i første omgang. Under filmen ' American Siege ' begyndte rollebesætningen virkelig at bemærke Willis' mærkelige opførsel. Han ville blive overvåget af en assistent, som bragte ham over alt på settet. Derudover var det ikke en nem opgave for Bruce at lære linjerne udenad, så han besluttede at få noget hjælp.

Det siges, at Willis havde en øresnegl under filmen, som faktisk er synlig gennem visse øjeblikke i filmen.

Teamet ville dybest set føre skuespilleren hans replikker gennem øretelefonen, og han ville sige dem tilbage ord for ord.

På trods af hjælpen kæmpede Willis stadig på filmsettet. Ifølge Metro affyrede han ofte proppistolen under den forkerte cue. Han skulle give Lala Kent en chance for at dukke, mens han sagde sin linje, selvom dette ofte blev gjort forkert. Bruce forstod heller ikke hans replikker.

I sidste ende besluttede Bruce og hans familie, at det var tid til at tage et skridt tilbage fra Hollywood.

Bruce Willis' familie trådte ind

Når fans kiggede på nogle af hans nyere værker, undrede de sig over, hvorfor Willis blev ved med at tage film af lav kaliber. På grund af hans afasidiagnose stiller fans ikke længere disse spørgsmål.

Willis' familie tog til IG og meddelte, at den legendariske skuespiller trådte til side på grund af sin diagnose.

"Bruce har oplevet nogle helbredsproblemer og er for nylig blevet diagnosticeret med afasi, hvilket påvirker hans kognitive evner. Som et resultat af dette og med stor omtanke træder Bruce væk fra den karriere, der har betydet så meget for ham."

"Dette er en virkelig udfordrende tid for vores familie, og vi er så taknemmelige for din fortsatte kærlighed, medfølelse og støtte. Vi bevæger os igennem dette som en stærk familieenhed og ønskede at bringe hans fans ind, fordi vi ved det. hvor meget han betyder for dig, som du gør for ham."

Kredit til Bruce, da han trods sin tilstand stadig ville sige, at han ville yde sit bedste, mens han var på forskellige sæt. Her er for at ønske skuespilleren et stærkt bedring.

Anbefalede: