Dwayne Johnsons team forhindrede ham i at besvare dette spørgsmål under et interview

Indholdsfortegnelse:

Dwayne Johnsons team forhindrede ham i at besvare dette spørgsmål under et interview
Dwayne Johnsons team forhindrede ham i at besvare dette spørgsmål under et interview
Anonim

Dwayne Johnson er på toppen af Hollywood-bjerget i disse dage. Bestigningen var dog ikke let, da han mødte mange modgang undervejs, herunder fejder med nogle af hans medstjerner, såsom Vin Diesel.

Ikke desto mindre er han altid en åben fyr, og fans elsker ham for, hvor ydmyg han altid er.

Men som nogle andre celebs er visse spørgsmål ikke tilladt. Sammen med Andy Cohen ønskede han ikke at diskutere Vin Diesel. Men det er ikke det, vi diskuterer, vi vil se på en privat sag, som DJ's team ikke ville have ham til at tale om under sit interview sammen med The Miami Times.

Hvad skete der under Dwayne Johnsons interview med The Miami New Times?

Når det kommer til hans personlige liv, har Dwayne Johnson en tendens til at holde den side af tingene på et lavt niveau. Men når du bliver stillet et bestemt spørgsmål, har du en tendens til at glemme det. Heldigvis er et team af reps norm alt i baggrunden under et interview og styrer stjernens tid sammen med, hvad han burde og ikke burde svare.

Mens han promoverede Pain & Gain, spildte DJ allerede en masse information under netop dette interview, som f.eks. det faktum, at han næsten forlod filmen, da han ikke kunne forbinde sig med karakteren Paul Doyle.

Han ville også uddybe, hvorfor han besluttede sig for endelig at acceptere rollen, hvilket i høj grad skyldtes, at Michael Bay skrev et brev til skuespilleren og overbeviste ham om, at ingen kunne spille rollen, undtagen ham.

Dwayne Johnson ville læse manuskriptet otte år før filmen blev lavet. Da han ville læse for det, forestillede DJ sig selv i rollen som Daniel Lugo.

Interviewet gik meget godt, men det ser ud til, at The Rocks team ikke ønskede, at han skulle svare på det sidste spørgsmål, og i sidste ende ville DJ selv afvise at uddybe.

Dwayne Johnsons team vil ikke have ham til at diskutere sit privatliv i hjemmet

Spørgsmålet var relateret til DJ's plads på det tidspunkt i Southwest Ranches. Johnson havde købt huset lige før Pain & Gain i 2012 af Miami Dolphins offensive linjemand Veron Carey til en pris af $3,5 millioner.

I betragtning af hjemmets placering følte Florida-intervieweren tilbøjelig til at spørge om det. Men da de blev spurgt, kom DJ's folk hurtigt ind. Publikationen udskrev hans svar som sådan, "Sådan. [Hans leder indskyder og forklarer, at Johnson har et stort privatlivsproblem]. Det vil jeg helst ikke tale om."

Dette viser bare, at DJ var ved at svare på spørgsmålet, kun for at hans team skulle træde til.

Siden da er det sikkert at sige, at Dwayne Johnson har opgraderet, i betragtning af at hans nettoformue nærmer sig milliardgrænsen. I disse dage bor han i et Beverly Hills-palæ på 27,8 millioner dollars.

Ifølge NY Post inkluderer hjemmet "En massiv 17.630 kvadratfod, det kommer med alle tænkelige faciliteter, herunder en tennisbane, en solbeskinnet pool og spa, en indendørs pool, et stort fitnesscenter, en baseball-diamant, et musikrum med et optagestudie, en biograf og en elevator."

The Rocks ejendom består af flere porte og er den største ejendom i hele Beverly Parks-kvarteret.

Han lever et godt liv i disse dage, hvor hans team altid passer på ham. Men på et tidspunkt var DJ ikke nødvendigvis tilfreds med sit hold og retningen af hans karriere.

Dwayne Johnson fyrede engang hele sit hold

At lave overgangen til Hollywood var ikke let. Tidligt blev DJ bedt om at være en helt anden, mens han efterlod sin fortid. DJ kunne ikke lide de råd, han fik af sit team på det tidspunkt.

"Jeg fik at vide, at jeg skulle rette mig efter en standard i Hollywood, der ville give mig mere arbejde, bedre roller," forklarer han. »Hvilket betød, at jeg måtte stoppe med at gå i fitnesscenteret, hvilket betød, at jeg ikke kunne være så stor, hvilket betød, at man skulle tage afstand fra brydning. Du var i bund og grund nødt til at dekonstruere dig selv."

I begyndelsen af 2010'erne vidste DJ, at det var tid til at lave en forandring og tilpasse sig dem, der havde en lignende vision som hans.

"Du ved, hvad der sker, når du har en vision, og du vil have den eksekveret på en bestemt måde, du har brug for folk omkring dig, som også kommer til at tro på det."

"Og på det tidspunkt var der nogle ting, der skete… og jeg vidste, at jeg var nødt til at ændre."

Når han ringede, ændrede hans karriere sig fuldstændig, og nu er han på toppen af Hollywood-bjerget.

Anbefalede: