Fans tror Elon Musk fik Grimes til at blive platinblond

Indholdsfortegnelse:

Fans tror Elon Musk fik Grimes til at blive platinblond
Fans tror Elon Musk fik Grimes til at blive platinblond
Anonim

Som regel er der en kreativ farvekombination, Grimes' hår er lige blevet blondere end nogensinde før - og hendes milliardærmand er måske derfor.

Elon Musk (alias X Æ A-XI's far) mødte Grimes via Twitter og bragte hende til Met Gala i 2018. Det var deres første offentlige optræden sammen, med Grimes med supermørkt sort hår, der er blevet gradvist blegere som deres forhold er gået videre.

Tilfældigheder? Måske. Hendes valg? Forhåbentlig! Men eksperter på sociale medier som TikToker/tech-industriens insider @DesignaLily mener, at Grimes er den seneste i en lang række af Elons damer, som han er presset til at blive platin.

Han kan bare lide det, han kan lide, men mange mennesker synes, det hele virker lidt aggro. Her er grunden:

Det peger på et mønster

Elons Musk tidligere koner
Elons Musk tidligere koner

Elon dater for det meste blondiner. Han er blevet sat i forbindelse med naturlige blondiner som Amber Heard og Cara Delevingne, men mest interessant er måske hans vane med at date brunetter, der bleger deres hår ved slutningen af forholdet.

Begge Elons ekskoner var naturlige brunetter, der blev platinblond, mens de var sammen med ham, og en har åbent hævdet, at han pressede hende til at gøre det.

"Uanset hvor mange højdepunkter jeg fik, skubbede Elon mig til at blive blondere," skrev Justine Musk i Marie Claire. "'Gå platin', blev han ved med at sige, og jeg blev ved med at nægte."

Hun sagde, da Elon forlod hende for skuespillerinden Talulah Riley: "Hun var i hvert fald ikke blond. Jeg fandt det forfriskende." (Det varede dog ikke længe.)

Elons medarbejdere sikkerhedskopierer det

Elon Musk og Talulah Riley
Elon Musk og Talulah Riley

Elons platinbesættelse er ikke en hemmelighed. Ifølge hvad nogle af hans egne arbejdere engang fort alte til The Wall Street Journal, plejede SpaceX-medarbejdere at bedømme Elons humør ud fra farven på hans partners hår. For rigtigt.

The Journal rapporterer, at tidligere ansatte gik så langt som at "spore håret på skuespillerinden Talulah Riley, da hun var hans anden kone", og bemærkede, at Elon var "lykkeligst, da hendes hårfarve nærmede sig platin."

Dette informerede deres beslutninger om, hvornår de skulle interagere direkte med deres chef. Hvis Talulah var nybleget, sagde de tidligere ansatte, at de troede, at Elon ville være mere behagelig i møder, hvilket gjorde det til deres yndlingstidspunkt til at pitche nye ideer. Undskyld, men hvis kontor fungerer sådan? Whaaa??

Some Say Grimes Likes Just Likes Bleach

I Grimes' tilfælde er ikke ALLE overbeviste om, at hendes platinhoved er Elon-påvirket. Fans, der har fulgt hende i årevis, ved, at hun elsker at eksperimentere med kropsmodifikationer af alle slags, inklusive hårfarve.

"Grimes har bleget hendes hår konstant, siden hun var teenager," tilbyder en Reddit-bruger i en tråd om Grimes' nye look. "Hun lavede blegningsøvelser dengang! Hun cykler altid mellem at farve det sjove farver og blege det tilbage til platin (eller så tæt på som hun kan komme)." Måske mødte Elon sit perfekte match?

Anbefalede: