Gwen Stefani øger sit TikTok-spil, driller en danseduet med Charli D'Amelio

Indholdsfortegnelse:

Gwen Stefani øger sit TikTok-spil, driller en danseduet med Charli D'Amelio
Gwen Stefani øger sit TikTok-spil, driller en danseduet med Charli D'Amelio
Anonim

Gwen Stefanis første Grammy er ældre end Charli D'Amelio. Hun har droppet hits i næsten 30 ÅR (takket være No Doubt), men dette popikon bremser ikke farten.

Hun har fået et helt nyt julealbum, en sød ny forlovede og en TikTok-konto, der lige er begyndt at tage fart (med lidt stjernespækket hjælp).

Hun så Charlis dans til 'Rich Girl'

I et IG-indlæg i weekenden så Gwen ret imponeret ud over Charlis optræden til hendes sang 'Rich Girl' fra 2004. Hun mærkede Eve (der samarbejdede om sangen) og nikkede med til Charlis træk.

"I fyre…jeg lærer tik tok!" hun skrev i billedteksten og kaldte Charli "sååå sød."

Hun vil prøve sin egen version

Gwen postede den samme video til sin TikTok og spurgte følgerne "skal jeg prøve?"

Fansene er alle til det. Selv ældre medlemmer af Gwens fanbase tror, hun kunne matche Charlis færdigheder i en side-by-side dansevideo.

"Vi er den ældre side af TikTok, men jeg ved, at du fik dette," tilbød en fan. "Spørg børnene, tro mig. Hav det så sjovt med TikTok!"

"Ja, dronning, du burde helt klart gøre det!!!!" tilføjet en tredje fan, med flere skrivebeskeder som "JEG KAN IKKE WAIT MED AT SE DIG DANSE DET" og "Ja @gwenstefani dette er et must!! Vis TikTok-generationen, hvordan det gøres!!"

Dans ved siden af Charli kan helt sikkert booste en celebs TikTok-tilhængerskare. Gwens 51-årige ven J-Lo gjorde det med en musikvideo og tilhørende TikTok, der fik mere end 350.000 visninger. Få din, Gwen!

Anbefalede: